-
Re: Heath to dá!!!
moje řeč... *9* -
Heath to dá!!!
Já také doufám,že toho Oscara získá!Já mu věřím!!!A navíc si to zaslouží,jako málo kdo!Byla by to opravdu poklona tomuto skvělému herci,krásnému a milému člověku!Sice já jsem ho osobně neznal,ale já vím že to byl skvělý člověk!Je mi tak líto,že tu už není,že nežije,že nebude na předávání Oscarů,že prostě jednoduše neprožívá strasti a slasti všedních dnů-jednoduše!Je mi to opravdu líto!Ale jeho filmy tu zůstaly,které nám připomínají jeho talenta jeho osobnost!Klaním se a myslím na něj-HEATH! *4* -
Re: Heath až na 4. místě
ta malá pipka (s prominutím) nedokázala ani třetinu z toho co Heath...nikdo z těch co ho předběhli v návštěvnosti...ta holka je jenom další husa která se náhodou dostala nahoru ale za chvíli spadne protože co? protože takových je kupa když se rozhlídnete..ale Heath? TEN BYL JEDINEČNÝ..nikdo ho nikdy nedokáže nahradit...to je muj nazor *4* -
Re: Re: ???
Jo a taky hraje v jednom díle Dva a půl chlapa *15* -
Re: ???
a Miley za chvili spadne a pak uz po ni nestekne ani pes..ale Heath je věčnyyyyyyyyyyyy -
hustarna
sem se divala na nominace oscaru a Temnyej rytir je nominovanej na 7 oscaru + ten Heathuv za Jokera..tak to je hustarna...tak heath toho oscara dostane a temnej rytir by mohl promenit tak aspon 5 oscaru... *3* -
jo a
jo a zapoměl sem říct že Heath Ledger je nejlepší herec na světě:!:) -
Re: ???
jo je herec...vzdyt prece hral v Tenkrat v mexiku.... -
???
muže te mě řict co děla Enrique Iglesias v top hercich? a vubec on je snad herec:D,tyvole ja tady stoho nemužu:D a ta Miley Cyrus to je taky dobry tak mlada a tolik slavy to nezkončí dobře:) -
Re: JE NEJLEPŠÍ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
máš pravdu..no ten seriál tam běží už docela dlohoho ale to je jedno.. no Heath už je 4 dokonce ho ta hnusanda Ashly předběhla..hrůůza -
*1* -
přesně tak.... -
JE NEJLEPŠÍ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Lidi možná tady prohrává,ale víme o čem to je,protože momentálně běží na nějakém Jetixu seriál s tou Miley,tak všichni pro ni hned hlasují!To nejsou skutečné osobnosti!A je to jedno,vždyť Heath je náš a bude vždy nejlepší!!!Tohle tu přece nic neznamená,takže...Prostě Heath je nejlepší!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!A je tu s námi stále! -
Re: Heath navždy
no a co asi ted rikám?! -
Re: Hodnocení návštěvnosti
Přesně nevim co je na ni vyjimečneho je to normalni tuctovka a takovych je na světě plno to ze si zahraje v trapnem serialu a naspiva 1 pisničku tak to je opravdu malo proste Heathovi se nemoze rovnat *13* -
Re: :(
jo v 10 důvodech byl skvělej a v bratřích Grimech taky-o Betmenovi nemluvě -
Re: Heath navždy
Já už melu z posledníhu-osud je sviňa -
Heath navždy
Já nevim co tu řešíte-to je přece jasný že pronás fanoušky bude pořád na prvnim místě !!!!!Měli ba sme řešit jak byl skvělej herec ne ?? V betbenovi a tak náký maníci nebo pipiny navštěvujou jiný debilní herce-ne prominte nechci urážet tuhle diskusi ale mě jeho smrt -no prost ě sem z toho uplně na nervy a mam halucinace a tak-ale nejsem blázen.....a ty sny,no hrůza -
Heath až na 4. místě
No a je to tady..místo aby se nám Heath probojoval na 1.místo, tak už jen klesá,...až na 4...a myslím, že to bude pokračovat...ale co..nepozastavujme se nad tím..je ot jen pouhé číslo návštěvnosti...lidi více navštěvují profil Miley a těch aktuálních celebrit, to ale neznamená, že by ty lidi byli lepší..Heath pro nás bude vždy číslo 1, byl jedinečný...a je jedno jestli bude na prvním, druhém místě nebo nebude ani v Top 10...své místo bude mít vždy v našich srdcích a na to nezapomínejte, ptz to je hlavní. -
Hodnocení návštěvnosti
Docela se bavím, jak ten Heathův propad prožíváme, ale ne ve zlém..Taky mě to teď udivilo, když jsem zjistila, že se propadl na 3.místo..Popravdě mě to také rozhořčilo.. *13*
Dívala jsem se na profil té holky M.Cyrus a vůbec nechápu v čem je ta 16-ti letá frnda vyjímečná *7*
Jsem ráda lidičky, že myslíte na Heathe*14* a fandíte mu *3*