-
trička
Ahoj všichni,
dávám tady odkaz na stránku, kde se dají koupat originál trika s Jokerem, já mám tohle už doma. Je to sice hodně peněz, ale mě to tričko udělalo velkou radost a jsem ráda, že se konečně prodávají i u nás. Někdo je šikovný a podobné si třeba nechá udělat, já si ho ale koupila.
Mějte se hezky a vzpomínejte. *4* -
Imaginarium dr. Parnasse
Tak už mám konečeně DVD Imaginarium, sehnala jsem ho až ve druhé trafice. A bonusy tam jsou: rozhlasové interview s Heathem Ledgerem, Heath Ledger a přátelé, rozhovory, vystřižené scény atd.
Namůžu se dočkat až si to pustím. To mi bude srdce bušit až v krku. Tak kupujte a pište svoje dojmy. Já pak také napíšu. -
DVD Imaginarium
Ahojky, zdravím všechny po dlouhé době. Mám radost, že zde stále moc pěkně píšete o Heathovi a že na něj nezapomínáte..:o) Já také ne, přestože už se zde pravidelně neobjevuji..Zítra konečně tedy vyjde DVD Imaginarium, moc se těším:o))) -
Kletba
10.8. vyjde DVD Kletba bratří Grimmů za 59 Kč. -
Re: Casanova
jj už jsem se divala :) -
Casanova
V TV STAR je článek o Casanovovi, a je tam i malá fotka Heatha z jeho filmu a krátký, ale hezký článek. -
Temný rytíř
6.srpna na HBO OD 00:05 .. Bohužel HBO nemám.. -
Re: Re: Zkrocená hora
Já ji mám jednou originální a ůplně mi to stačí...film je stejnak ten samý takže mi na obalu dvd nesejde...taky nemám peněz na rozhazování... :) -
Re: Zkrocená hora
Také jí mám dvakrát *1* Mám normální DVD, a pak Oscarovou edici *4* -
Zkrocená hora
Zkrocená hora za 49 Kč vyjde v pátek 13.6., ale tu už asi všichni doma máme. Já například dvakrát. -
Re: DVD Imaginarium
Musím si je objednat ! Už se nemůžu dočkat. *3* *3* -
Re: Re: DVD Imaginarium
Zkrocená hora výjde teď někdy za 49 Kč.. -
Re: DVD Imaginarium
Jojo, na stránkách Bontonlandu je už nějakou dobu k předobjednání, cena je na jednu stranu super, není moc novinek na DVD, které jsou tak levné, ale jak jsem se díval i ti Bratři s Jakem stojí stejně, takže je v té ceně více filmů...Kdo ví proč, možná je ta cena daná i podle úspěchu filmu, třeba Temný rytíř je trhák dodnes, a taky stojí stále okolo tří stovek, to už je v prodeji od zimy 2008, a Zkrocená hora je také stále dražší než Imaginárium...
Ale je pravda, že je to Heathův finální film, ale co, hlavně že to vyjde, a doufám, že se dočkám bonusů.
Teď ještě aby vyšel ten kalendář!!! *8* -
DVD Imaginarium
V patek 6.8.vyjde na DVD Imaginarium!!! -
Re: Re: Re: Re: Re: triumf záporáka
Dík za odpověď, musím si ho honem koupit!
Jsem rád, že se stále píší články o Heathovi, nesmí se na něj zapomínat!!! *13* -
Re: Re: Upoutávka
super, doufám, že tedy bonusy budou *4* -
Re: Re: Re: Re: triumf záporáka
stojí to za to ...jako všecko s heathem :) -
Re: Upoutávka
A ještě k bonusům. U tohohle filmu bonusy jsou, a Imaginarium vyjde ve stejné edici - FILMPREMIÉRA a za stejnou cenu, takže by tam měly být určitě také. Už se nemůžu dočkat. -
Upoutávka
Včera jsem si pustila film Milý Johne a v upoutávkách, které jsou před filmem, najednou Imaginarium dr. Parnase! Rozbušilo se mi srdce a nahrnuly se mi slzy do očí, úplně jsem hltala každý záběr na Heatha, protože to byly jeho poslední záběry. Vůbec jsem se nemohla soustředit na film, jen jsem myslela na to, až takhle budu koukat na Imaginarium. Už aby vyšlo! Doufám, že to bude co nejdřív. -
Re: Re: Re: triumf záporáka
Je to článek na A4 a myslím si, že stojí za to, fatka je klasika Heath-Joker sedící ve výslechové místnosti s Batmannem v zádech, ale článek je vážně napsaný krásně, autor měl Heatha určitě v oblibě *3*