Přejít na výpis diskuzí

Heath Ledger

OSOBNOST 31.12.2006 
6509 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • heatcliff

Re: Re: triumf záporáka

A je to větší článek, nějaký fotky?...
  • emo-anne

Re: triumf záporáka

jj už sem si to koupila ;)
  • heatcliff

Re: kýžby...

Moc bych mu to přál, aby žil a dýchal
    *9*
    Zasloužil by si to, ale to jsou jen přání... *9*
    Andílek malej!
  • zoufalka22

Re: navždy...

souhlasí s tebou... *9*
  • zoufalka22

kýžby...

kéžby mohl dostat druhý život... *9*
  • heatcliff

Re: Re: Re: Re: Imaginarium

Myslím, že vyjde, jen záleží kdy...
    Při nejhorším se zas všichni přetrhnou s prodejem kalendářů v období, kdy jsou nákupy největší- před vánoci. Doufám, že vyjde dřív...
  • Re: Re: Re: Imaginarium

Já už začínám pochybovat i o kalendáři, když zmizel z té nabídky. A nikde o něm není ani zmínky. To by mě moc mrzelo. Ale připravený určitě byl, protože jsem už viděla i titulní fotografii, byly tam i rozměry a cena, takže nevím.
  • triumf záporáka

V týdeníku Televize je krásný článek především o Heathovi, coby Jokerovi ve filmu Temný rytíř!
  • heatcliff

Re: Re: Imaginarium

No také se divím, že bude stát jen 99,-kč, ale zase díky tak levné ceně si ho možná koupí více lidí, když už dražší nebude, a taky začínám dost silně pochybovat o bonusech, na které jsem se tak těšil... *9*
  • Re: Imaginarium

Oprava: ne HBO, ale HCE.
  • Imaginarium

V pátek jsem si koupila film Milý Johne jako přílohu HBO za 99 Kč a uvnitř obalu bylo připravujeme: byly tam čtyři filmy, které teď budou následovat, druhý byl Bratři s Jakeem, a ti vyjdou v pátek 30.7., a čtvrté bylo Imaginarium!!! To znamená, že DVD vyjde nejpozději do dvou týdnů, a skutečně bude stát jenom 99 Kč, jako příloha časopisu HBO, což mi připadá tak trochu jako degradace Heathova posledního filmu. Takhle vycházejí nepříliš úspěšné filmy.
  • heatcliff

Re: kalendář!!

Ohledně kalendáře na rok 2011, tak stále nneí v prodeji, byl jsem ve čtvrtek opět v Bontonlandu a stále ho neměli, přitom ho měli dostat dávno, aspoň mi to tehdy psala ta paní.
    Tak uvidíme, třena bude k zakoupení až během podzimu, no hlavně aby vyšel!
  • petrahladilova

kalendář!!

ahoj všichni,jak se máte...lze už někde objednat lalendář Heathe Ledgera na rok 2011???Nevíte to někdo??Moc pěkně tu o MIlovaném Hečathovy píšete...a jak už někdo psal není to FÉR že umřel...to se nemělo stát...opravdu ne..tak na něho vzpomínejte a mějte se HEATHLEDGEROVSKY...pa všem..a hlavně pa Heathovy našemu andílkovy *4*
  • heatcliff

Heathy...

Dnes jsem mamce pouštěl Temného rytíře, žánr filmu jí sice vůbec nezaujal, ale Heatha jako Jokera chválila, ale hlavně když ve scéně ve věznici, kdy batman Jokera bije, mamka říkala, proč ho tak batman mlátí, že je chudák, mamka totiž vnímala prostě Jokera jako Heatha, a tak jí bylo líto, když viděla, jak ho batman valí... *1* ale bylo to milý *4*
  • bellatrix22

navždy...

Druhého jako on už není, byl to skvělý herec a určitě báječný člověk... Je to strašné, ale jak žil tak i zemřel a nechtěl by, abychom se tím trápili... zvlášť, když se tak rád smál... Navždy zůstane v naší paměti a celé generace si ho budou připomínat jeho hereckými výkony... tak jako my...
  • emo-anne

Re: Re: Heath ...

Já ho poprvé viděla cestou do anglie v roce 2004 v příběhu rytíře....furt sem na něho myslela, na ten jeho talent a nádhernej kukuč až sem si ho naprosto zamilovala...a postupně sem tak sledovala všecko....myslím že další filmik byl casanova, zkrocena hora....bez něho už to není ono ..není hodina kdybych na něho nemyslela....miluju ho moc a porád budu ...v nasich srdcích je naporád
  • emo-anne

Re: ***

já si myslím že napsali tuhle větu kvůli heathovi ....nádherná věta ...:)
  • kackac

Re: ***

Všichni to tady pěkně píšete. I když Heath stihl roli tatínka, tak toho mohl stihnou víc ... Nejvíce je mi líto Matildy, protože si tatínka bude pamatovat s fotografií. Stejně jako Vy : Všechno bych dala za to, abych mohla Heatha vidět stárnout ... Jak už jste se tady zmínili o tom, že dříve nebo později bychom na Heatha jenom vzpomínali, tak můj názor je takový : Je mnohem horší, když zemře mladý člověk, než starý.
  • petrahladilova

Re: Heath ...

já ho poprvé viděla v Příběhu rytíře..a pak 10 důvodů a atd atd. Byla pro mě velká rána když sem zjistila že už umřel...a opravdu to NENÍ FÉR...že umřel tak mladý plný života leč byl unavený..ale žil...chybí mi ...
  • eve-lyn

Re: Re: Re: Re: ***

Imaginárum  - ..Ti všichni jsou již mrtvý.Ano,ale.. Přesto však nesmrtelní. Nezestárdnou,neztloustnou,neonemoc ní,nemají se čeho bát,protože jsou navždy mladí!Jsou bohové!A pamatuj,nic není věčné,ani smrt! *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit