Přejít na výpis diskuzí

Heath Ledger

OSOBNOST 31.12.2006 
6509 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kackac

Re: Joker

Taky jsem o tom četla a jsem moc ráda, že Nolen nechal Jokera Heathovi ... *4*
  • heatcliff

Re: Re: Joker

Taky jsem byl moc rád, když jsem se to dozvěděl, ale abych řekl pravdu, myslel jsem si hned, že Nolan by na nahrazení Jokera jiným hercem nepřistoupil...
    Jak řekl sám, Heath byl jako Joker opravdu nepřekonatelný, a vlastně ve všech svých rolích byl nepřekonatelný...
    Joker je už navždy prostě jen jeho, je sice smutné, že už ho v akci neuvidíme, ale on prostě odešel s Heathem.
    Heath je navždy jedinečný!
  • Re: Joker

*můžu* *5*
  • Joker

Tak jsem se dočetla, že Nolen připravuje další natáčení Batmanna, do kin by mněl přijít v roce 2012 a postava Jokera už v něm vystupovat nebude, protože sám Nolen prohlásil, že Heath byl pro něj absolutni JOKER a roli zahrál takovým způsobem (což my všichni velice dobře víme), že je pro něj nemyslitelné, aby ji přepisoval a hrál ji někdo jiný! Heath forever *4* co jiného k tomu můřu dodat...
  • hudba

Tak jsem si zase pouštěla Heathovy filmy, Příběh rytíře, Candy a také Zkrocenou horu, což je pro mě do dneška strašně silný zážitek. Jen mě hrozně štve, že teď k všelijakým upoutávkám v TV dávají hudbu ze Zkrocené hory, kterou mám s tím filmem spojenou, a s ničím jiným.
  • Re: Re: dovolená

Gábi díky moc.
  • Re: Re: Re: Re: dovolená

července to budou 4 roky.Autogram nemám bylo tam spousta bodygardů a policajtů nebo co to bylo a železné hrazení měla jsem kliku,že jsem stála přímo u toho hrazení, takže když procházel, byl mi takřka nadosah.
  • Re: dovolená

Ahoj Simčo,byla jsem v Adelaide.Určitě nebudeš litovat je tam nádherně.Nebuď smutná.Ono k tomu jeho hrobu není zas až tak jednoduché se dostat.Možná by se ti to ani nepodařilo.A pak na místě by to bylo mnohem větší zklamání.Měj se krásně a pozdravuj v Adelu.
  • kackac

Re: Re: Re: knížka

Ve všem se s tebou shodnu ! Já jsem si tu knížku objednávala přes internet. Pokaždé, když jsem přišla domů ze školy jsem se mamky pořád ptala, jestli ta knížka už nepřišla, už jsem se jí prostě nemohla dočkat. Myslím, že pro všechny, co jsme tady je Heath věčný ...
  • heatcliff

Re: Re: knížka

Já měl to stejný, loni v únoru.
    Byl jsem šíleně šťastný jen z toho, když jsme volali do jednoho knihkupectví, jestli už jí mají, a oni že ano, bylo kolem šesté, tma, byla zima, ale já do rána čekat nechtěl, takže jsem jel pro ní.
    A pak když jsem se s ní vracel, zrovna chumelilo, byla to taková krásná euforie.
    Doma jsem si jí položil na postel, a nechtěl na ní skoro sahat, chtěl jsem jí mít stále jako novou, a pak jsem se do ní začetl...Tehdy to bylo co se týče Heath pro mě krásné období, čím dál více jsem si ho zamilovával, hodně jsem to tehdy prožíval, bylo to takové nové, a Heath mě jednoduše učaroval, úplně mě dostal! Je neuvěřitelný, že už to bylo před rokem a půl, příjde mi to jako teď, když jsem si ho poprvé oblíbil...
    Heath je prostě navždy!
  • kackac

Re: knížka

Taky tu knížku o Heathovi mám a je vážně úžasná ! Je v ní spousta krásných fotek. Když jsem ji rozbalovala měla jsem pocity přesně jako ty. Nevěděla jsem jestli mám brečet, nebo mít radost a smát se. Když jsem ji rozbalovala a držela v ruce, nemohla jsem věřit tomu, že ji mám. Byl to opravdu zvláštní pocit. Je to hezké, když o Heathovi napsali tak pěknou knížku. Moc hezká vzpomínka ...
  • stankova.lidka

knížka

Tak mi včera mamka vyzvedla na poště balíček s knížkou Heatha. Měla jsem to sice dostat až v září na narozeniny, ale já bych to asi nevydržela. Vědět, že má mamka u sebe takový poklad a já se mám tvářit jakoby nic...nad moje síly. Mamču napadlo asi něco podobného a už jsem jí včera držela v ruce. Lítala jsem s ní po bytě a vřískala. Prohlížela jsem si jí a nevěděla jestli mám být šťastná nebo brečet. Je nádherná, nemám slov. Když sem jí držela v ruce tak sem na ní sahala co nejmíň a co nejopatrněji obracela stránky. Takový poklad... V září jedu do Anglie a ona pojede se mnou. Když už jsme u toho. Napadlo mě, že až budeme hostitelům o sobě něco říkat, mohla bych hned navázat na téma Heath/ oblíbenci. V angličtině nejsem moc zdatná, ale tak kdybych jenom nadhodila téma, možná by se rozpovídali *4*
  • Re: Re: Re: dovolená

Díky, musel to být opravdu silný zážitek, taky by mně běhal mráz po zádech, vidět ho na vlastní oči. Byl asi moc sympatický a milý. Moc ti to přeju.
  • stankova.lidka

Re: jeeee :))

I když už nebude nic nového, mezi námi a hlavně v nás bude žít napořád *4*
  • stankova.lidka

Re: Re: Re: Re: dovolená

Tak tohle je vážně silný zážitek. Myslím si, že já bych nebyla schopna mluvit. Dala bych všechno na světě ho na pár okamžiků spatřit, nebo aspoň vrátit čas. A nedělej si z toho nic, že se nedostaneš do Perthu, jak už se tady zmínilo, vyjde to příště. Mě by už povznášel pocit, že jsem v jeho rodné zemi *4* Užij si to tam
  • kackac

Re: Re: Re: Re: Re: Kalendář...

Ano !!! Na Heatha by se zapomínat nemělo ! *13* Už aby ten kalendář vyšel ...
  • kackac

Re: Re: Re: dovolená

Tohle ti strašně moc závidím. *9* Můžu se tě zeptat, kdy jsi v tom New Yorku byla ??? Máš alespoň autogram ? ? ? *3*

Ahoj moc díky za přání snad se mi tam bude líbit i když nebudu tam,kde bych si přála.

Ahoj působil na mě krásně ,přirozeně. ..Usmíval se a mával na lidi.Byl nádhernej.Ale to všechno trvalo jen chviličku co procházel.Hystericky jsem řvala.Prostě to jinak nešlo.Šok že jsem ho uviděla a hysterie že byl tak blízko.Bylo to jako sen.Dodnes když si na to vzpomenu mám husí kůži,ale v tom krásným slova smyslu.
  • emo-anne

Re: dovolená

Páni....to je super :) Tomu říkám zážitek na celý život :) To ti závidím...To byl vždycky můj sen ho vidět...Bohužel se mi to nesplnilo...A v Austrálii si to užij... Určitě to vyjde příště ;)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit