Přejít na výpis diskuzí

Heath Ledger

OSOBNOST 31.12.2006 
6509 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • heatcliff

Re: Re: Re: Sobota

No český a slovenský dabing se nedá vůbec srovnat, my někdy zkazíme výběr určitého hlasu, který se třeba nehodí pro herce, nebo herečku, ale slováci jsou mimo ve všem, a k tomu mi příjde, jakoby všechny postavy dabovali dva lidé... *9*
  • Re: Re: Sobota

Já bohužel také ne, i když to není zrovna můj nejoblíbenější film, určitě bych se dívala. Nemám ho ani na DVD, je moc depresivní, i když Heath je tam krásný.
  • kackac

Re: Re: Sobota

Přesně moje slova ... *4* Nejlépe nadabované filmy máme my !!! *3*
  • heatcliff

Re: Sobota

To je super *4* I když na Neda to chce speciální náladu, na tenhle film se mám chuť podívat málokdy, asi kvůli žánru...
    Ale přepnu to, jen se bojím, že odvysílají se slovenským dabingem *9* Slováci mají přímo strašný dabing !!! Neumí to *9* Tak uvidíme...
  • eve-lyn

Re: Re: Sobota

Díky Bohu já jo,ale stejnak to jejich dabování stojí za prd ..
  • kackac

Re: Sobota

Jako na potvoru TV JOJ nemám ! ! ! *8*
  • eve-lyn

Sobota

V sobotu na tv joj ned kelly od půl 11 večer !! *15*
  • eve-lyn

Re: Re: Princ z Persie

JO,jo .. Na Prince z Persie se pudu podívat do kina snad už zítra :) .. moc se těšim
  • emo-anne

Re: Princ z Persie

jojo já to chápu mám ho s heathem spojeného a je to jeden z mých idolů :) na princi jsem byla dvakrát a chtěla bych to vidět zase ;):D:)
  • Princ z Persie

Včera jsem byla na Princi z Persie. Moc hezkej film, všem doporučuju. A Jake Gyllenhaal to zahrál moc dobře. Vím, že to nemá přímo co dělat s Heathem, ale Jake byl Heathův kamarád a tak to snad pochopíte. *4*
  • kackac

Re: :D

Je vážně hezký si takhle na Heatha vzpomenout. Zrovna včera jsem mamce do mobilu posílala obrázek Heatha. Mám Heatha na tapetě v mobilu a mamka si ho taky dala jako tapetu a říkala, že když už nežije, tak ať žije alespoň takhle ... *9*
  • heatcliff

Re: :D

To je pěkný *3* ...
  • eve-lyn

:D

Včera sme měli rozlučku .. kámoška se totálně zřídila ,nemohla sem jí dostat vůbec domů tak až pak sem si vzpomněla na hvězdy.. :podívej na hvězdy,je tam mezi nima heath ,tak pojď se mnou se projít a najít ho mezi těma všema,co jsou tam s nim ..Tak šla a já jí aspoň dostala pryč od toho chlastu,takže díky heathe :) *15* *4*
  • heatcliff

Re: Re: Re: Prázdniny

Já myslím, že zas určitě něco zreprízují, třeba Patriota, toho dávaj často v létě v noci *1* No uvidíme...
  • eve-lyn

Re: Re: Prázdniny

Třeba ve 2 ráno,ale ať něco dávaj ! *4*
  • kackac

Re: Prázdniny

Přesně ! Mohli by dát do TV nějaký ten filmík s Heathem ! *3*
  • eve-lyn

Prázdniny

Prázdniny za dveřma,doufám,že bude nějakej film s Heathem v tv. moc by mě to potěšilo *4*
  • heatcliff

Re: imaginarium

Taky jsem rád, ale udivuje mě ta cena.
    A taky tady třeba vůbec nepíší o žádných bonusech. Doufám, že to tak nebude.
  • kackac

Re: imaginarium

Chtěla jsem si to stáhnou, ale v originále je to lepší !!! *3* Už jsem se na ty stránky dívala a určitě si to z nich objednám. Jinak, jak jste tady psali o kalendáři na rok 2011, tak se na něj taky moc těším, ale mohli by tam dát lepší fotky, než jsou v tom letošním kalendáři ! Heath má tolik krásných fotek a oni je do toho kalendáře ani nedají ... ! ! ! *13*
  • emo-anne

Re: Re: Re: ...

já to mám taky stáhnutý :) ale originál je originál ;)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit