Přejít na výpis diskuzí

Heath Ledger

OSOBNOST 31.12.2006 
6509 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • emo-anne

Re: Re: Re: Re: Kalendář s Heathem na rok 2011!

já tam byla minulý týden...jediný co mě potěšilo byla nová PC hra princ z persie ;) jinak tam vůbec nic není :-//
  • gallacher

Re: Re: Re: Kalendář s Heathem na rok 2011!

mozna tak nejaky srance...Miley Cyrus tak akorat...budu zvracet az tam zase pujdu....ja chci Heatha...
  • emo-anne

Re: Re: Kalendář s Heathem na rok 2011!

to 100% ne ....v tom našem pidi bontonlandu v globusu mají velký *****....:(
  • gallacher

Re: Kalendář s Heathem na rok 2011!

jak znám ten náš podělanej Olomouc tak tady ho mít v Bontolandu nebudou....DAMN :///
  • Sen

Dnes se mi celou noc zdálo o Heathovi.Byl tam krásný usmíval se a mluvil se mnou.Je mi strašně smutno.
  • stankova.lidka

Re: Re: Re: Re: Kalendář s Heathem na rok 2011!

Tak to je super. Až budu mít někdy cestu do Plzně tak se mrknu v Plaze :)
  • emo-anne

Re: tričko

:):):) zavist nejvetsi :D:-**
  • emo-anne

Re: Re: Re: Kalendář s Heathem na rok 2011!

juuu super akorat do prahy ted nebudu mit cestu .... :( teda mozna jo pokud pojedu na koncert :D;)
  • eve-lyn

Re: Re: Kalendář s Heathem na rok 2011!

Ó můj božeee ... tak ten musim mít..ale nevím ,kdy se dostanu do Prahy .
  • Re: Kalendář s Heathem na rok 2011!

Tak jsme se konečně dočkali. To je super zpráva!!!
  • gabi..heath..

Re: Kalendář s Heathem na rok 2011!

woou, to je skvělý do prahy jedu 27.června...Doufám že se tam dostanu.....a hlavně ho tam najdu....:)
  • heatcliff

Kalendář s Heathem na rok 2011!

Právě mě informovali z Bontonlandu, že kalendář s Heathem na rok 2011, dostanou během 1-2 týdnů, a bude stát 199kč,-!
    *15* *15* *15* *3* *3* *3* *15*
    Už se nemůžu dočkat! Mám velkou radost!
  • heatcliff

Re: Re: Re: Tisk

No to by bylo...Můžeme si to jen představovat...Aspoň že máme Youtube, kde je tolik rozhovorů s Heathem, někdy si to jen tak pustím, a pozoruji ho...Pořád mě fascinuje, byl tak jedinečný!
  • stankova.lidka

tričko

Takže jsem byla o víkendu v Plzni pod podmínkou, že se mrknu do Plazy. Hned jsem se letěla mrknout do Cropp Townu po tričku. Prošla jsem nejdřív dámské oblečení, pak se rozhlížela i po pánském oddělení, ale nakonec jsem se rezignovaně zeptala prodavačky. Ta nejdřív řikala, že už budou vyprovaná a já už myslela že odejdu se sklopenou hlavou, ale jaké povzbudivé zjištění, když mi slečna ukázala ještě 2 zbývající kousky. Oči navrh hlavy, celá šťasná. Jak mi jedno podala, tak jsem si ho ani nezkoušela a letěla k pultu. A to že je tričko XXL mi vůbec nevadí. Beru to spíš plus, protože mám Jokera pěkně velkého *15* A zakázala jsem si v něm spát, sice bych měla krásné sny, ale bojím se že by se mi zmuchlal :) Takže to shrnu...mám druhé Vánoce *14*
  • stankova.lidka

Re: Re: Tisk

Už to mám taky doma. A když jsem včera držela Právo v ruce, řikala si jaké by to asi bylo, kdyby Heath byl na titulce a pak dlouhý rozhovor s ním...
  • l.enik

Re: _eath...

Popravdě mě to nikdy nenapadlo, ale je to tak... *9*
  • _eath...

Všimli jste si někdy, jak jde u jeho přezdívky Heath přehodit jedno jediné počáteční písmenko a je z toho úplně jiné, anglické slovo...? Sice mi to zase vehnalo slzy do očí, ale musela jsem to sem napsat... Nevím, asi proto že lidi tady to chápou *9* *9* *9*
  • heatcliff

Re: Tisk

Právo mám, nejdřív jsem si Jaka vůbec nevšiml, a pak ho najednou vidím na přední straně, byl jsem rád, pak také zvlášť, když jsem uviděl tu krásnou fotku ze Zkrocené hory, kde je Heath jedinečný, hlavně ten jeho výraz, prostě jedinečné...A z Jaka mám také radost, Zkrocená hora je prostě srdcovka! Jsem rád, že byli tak velcí přátelé i ve skutečném životě.
  • l.enik

Tisk

Dnes vyšel televizní magazín Právo.Na titulní stránce je Jake a uvnitř rozhovor s ním. Hlavně tam ale píší, že je kmotrem dcery tragicky zesnulého Heatha Ledgera a fotka ze Zkrocené hory s Heathem. V TV plus zase píšou o Kletbě bratří Grimmů (je tam rozepsané, že se to natáčelo v ČR) a vzadu je hledání pěti rozdílů (na fotce Matt Damon a Heath). Také v TV max je fotka. Ale to ostatně skoro v každém televizním programu, takže si myslím, že to už všichni máte prohlídlé a zjištěné *3*
  • emo-anne

znelka

dnes jsem se divala na televizni noviny s mamkou a u reportaze o FIFA 2010 pustili soundtrack zkrocene hory....zrovna nevim proc tak krasnej song dali k fotbalu :D;)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit