Přejít na výpis diskuzí

Heath Ledger

OSOBNOST 31.12.2006 
6509 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • heatcliff

Re: Re: Re: jude law...

Také mě to už takhle napadlo, že Heath zůstane navždy mladým, a takového si ho budeme pamatovat...ale i tak... *9*
  • Re: Re: jude law...

Když jsem byla na Princi z Persie, říkala jsem si, že by bylo krásné, říct si, že půjdu takhle na nový film Heatha Ledgera, už jsem to sem napsala. Ale zároveň jsem si uvědomila, že v té době, kdy Jake natáčel tento film, byl ještě pořád mladší než Heath. Ale postupně, až bude natáčet další filmy, bude stále starší, zatímco Heath bude pořád stejně mladý. On vlastně nikdy nezestárne. Mám tady u počítače fotky obou, protože je mám spojené díky jejich přátelství a hlavně díky Zkrocené hoře, a mám je oba moc ráda. A když budu fotky obnovovat, Jake bude stárnout, zatímco Heathovi bude pořád těch nedožitých 29 let. Je to zvláštní.
  • heatcliff

Re: jude law...

No ta radši si to ani nebudu představovat... *9*
  • emo-anne

jude law...

vím ze se to netýká heatha, ale je s heathem spojený ...
    JUDE LAW prijede na karlovarsky filmovy festival prevzít si cenu :) herec je to skvely mam ho moc ráda......a predstava ze bych se tohle dozvedela o heathovi je uzasna ;):(
  • heatcliff

Re: Re: Heath

Pojídač je fakt slabší, to je prostě jasné, ale Heath je tam božský, plus ta ponurá atmosféra mi něčím vyhovuje *1* , takže se dívat opět budu. *4*
  • heatcliff

Re: Re: Re: Re: Heath

Není zač *3* Také se těším, Heath je tam prostě... *4* *15* *4*
  • petrahladilova

Re: Re: sloh

i já *7* myslím,ale jo psala bych moc dlouho...
  • Re: Re: Re: Heath

Děkuji mam to přepálené na dvd a nejde mi to přehrát.těším se.
  • heatcliff

Re: Re: Heath

12.6. ve 21.30 na ČT1
  • Re: Heath

Kdy dávaj Kletbu a kde??
  • stankova.lidka

Re: Heath

V TV magazínu je taky fotka a článek *4* Já mám tu smůlu že zrovna 12.6. v noci budu v Plzni na náměstí takže to neuvidím, ale budu si představovat jak teď všichni Heathovi fanoušci sedí u Kletby *1* no mohli by dát něco lepšího, neříkám že je Pojídač hříchů špatný ale Heath má opravdu lepší filmy...
  • Heath

Ahoj, v novém TVstar je fotka Heatha z Kletby, zrovna tam dělá ten svůj ksichtík, a 20. června dávají na Cool ve 22.25 hod. zase Pojídače hříchů. Škoda, že zrovna tenhle film dávají tak často narozdíl od jiných, daleko lepších. Ale aspoň něco. Stejně se budu dívat i na Grimmy i na Pojídače. Už teď se těším.
  • emo-anne

Re: Re: Re: Re: sloh

Já si dala heatha i na charakteristiku i na vypraveni do anglictiny ...:) a tky sem mela na male ale nejak sem to zvladla...ja bych o nem dokazala nejen psat ale hlavne mluvit hodiny ... :):)
  • gabi..heath..

Re: Re: Re: sloh

v tomhle tě úplně chápu, my když jsme loni probírali výklad, také jsem měla prezentaci o Heathovi, měli jsme být ve dvojicích a moje kamarádka vůbec neprotestovala..:D naopak ji to docela bavilo a já se v tom vyžívala....:) byl to jeden z mála ukolů ze kterého jsem měla dobrý pocit....Ukázala jsem tam Heatha celé třídě v tom nejlepším světle, ono to ani jinak nejde..:) Ale bylo to pěkné a obě jsme dostali 1.. *3* *3* Tak at to zmákneš..:)
  • stankova.lidka

Re: Re: sloh

Přesně tak, mám to na dvě stránky a lidi ve škole budou říkat jak to mám dlouhé, ale mě to připadá jako minimum. Chtěla jsem tam toho napsat víc, ale při hodině bych to nestačila hodit na papír.
  • heatcliff

Re: sloh

Tak to pěkně napiš *3* A ty bys psala romány, já to nemám jinak, dokázal bych o něm psát hodiny... *1*
  • heatcliff

Re: Re: Re: Re: Re: Olympie

No vím, člověk se tomu nemá poddávat, ale někdy si říkám, že to občasné smutnění k tomu prostě patří, jakoby to byla součást, a možná dost pěkná verze fandění Heathovi, přece i tím smutkem vyjadřujeme pocity, a to jak ho zbožňujeme, nebo to třeba časem samo vyprchá, a smutku bude méně, ale jedna část smutku tu stejně zůstane, je to přece Heath, a je tak neuvěřitelné, že už tu není...Už se těším na sobotu na Kletbu bratří Grimmů, Heath je tam moc roztomilý, zlatíčko! *4*
  • stankova.lidka

sloh

Na úterý si máme do školy připravit charakteristiku osoby. Nevybrala jsem si nikoho jiného než Heatha. Napsala jsem sice něco přes dvě stránky, ale o něm bych mohla napsat román. No a nevím jak to zvládnu ve škole, protože ten konec -jak jsem to psala tak jsem se rozbrečela. Tak držte palce ať to tam zvládnu napsat. Už jednou jsem psala o něm životopis a doma jsem to přepisovala asi 3x než jsem to zvládla bez slz.
  • gallacher

Re: Re: Re: Re: Re: Olympie

Ale dá, jen se tomu moc poddáváte, já to taky delala a poucila jsem se...POrad to v sobe mam ten smutek ale nemusim se tolik poddávat..Moc to hrotíte, stejne s tim uzz nic neudelate ze umrel..
  • Re: Re: Re: skromná hvězda

moc díky

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit