Přejít na výpis diskuzí

Heath Ledger

OSOBNOST 31.12.2006 
6509 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • eve-lyn

Re: Re: Re: skromná hvězda

*4*
  • heatcliff

Re: Re: skromná hvězda

Také děkuji!
    Heath byl opravdu jedinečný... *9* Krásné vyprávění, a neboj milovat ho budu, stejně jako ostatní tady!
  • Re: skromná hvězda

Andreo děkuji za tento příspěvek, určitě potěší všechny Heathovy fanoušky, kteří věří, že to byl dobrý člověk, skromný a na nic si nehrál. Jsem moc ráda, že se nám to potvrdilo i od člověka, který měl možnost se s Heathem setkat osobně. Ještě jednou děkuji, že jsi to sem tak krásně napsala. Budu si to číst ještě mockrát.
  • skromná hvězda

Minulý týden jsme s manželem navštívili Londýn kde jsme se seznámili s párem věkově nám blízkým(32let)Jack pracoval několik let jako číšník ve vybraných hotelech ve Spojených státech a obluhoval i velice známé celebrity.Jeho vyprávění bylo opravdu zajímavé a až neuvěřitelné co vše si dokážou celebrity vymýšlet a doslova tím týrat personál.Ale k věci.Píši na tyto stránky proto,protože si myslím že fandové Heatha Ledgera mají právo vědět ,co jsem se o něm dozvěděla.Jack říkal, že obluhoval i HL a že v životě neviděl tak skromnou celebritu.Vůbec se prý nechoval jako hvězda.Byl velice příjemný, usmíval se na všechny strany rozdával autogramy a co prý ho šokovalo nejvíc, vedle u stolu malá holčička rozlila džus a on šel k baru pro hadr a chtěl to utřít.Všichni tam prý koukali a nechápali.Slova Jacka:On byl opravdová celebrita tím jak se choval.Musela jsem se s vámi o to podělit mějte se krásně a milujte Heatha.
  • Re: Re: Re: Kletba bratří Grimmů v TV!

Tak to je super, že bude Heath zase v televizi. Kletba bratří Grimmů je jeden z mých oblíbených filmů. Sice jsem ho viděla už mockrát, ale v TV je to něco jiného, a navíc budu vědět, že se budeme dívat my všichni společně. A to se mi líbí.
  • stankova.lidka

Re: TV mini

Díky za info *4* půjdu v nejbližší době koupit
  • heatcliff

Re: Re: Kletba bratří Grimmů v TV!

*1* No jo co se dá dělat, já si říkal, zda budu první *1* ...A jinak na mě taky vykoukla ta malá fotka na přední stránce ale na netu, tak jsem hned běžel do trafiky *4*
  • dada.

Re: Kletba bratří Grimmů v TV!

Čau,tak jsi mě o pár vteřin předběhl!Zase s křížkem po funuse.
  • dada.

TV mini

Dnes jsem si šla prohlídnout to TV mini,ale už jsem to nestihla a koupila nové číslo.A při prohlížení časopisu najednou na mě vykoukl Heath z filmu Kletba Bratří Grimmů-takže vysílat ho budou 12.6.v 21.30 na ČT 1.Až potom jsem si taky všimla,že malý obrázeček je i na titulní stránce.
  • heatcliff

Kletba bratří Grimmů v TV!

Tak jsme se dočkali a po delší době máme našeho Heatha zase v televizi.
    Kletba bratří Grimmů- ČT1, 12.6., 21.30h.
    *4*
  • Re: Informace

Jakeovi to v tom Perském princi fakt sekne
  • emo-anne

Re: Re: Informace

Tv mini uz mam doma :):):)
  • heatcliff

Re: Informace

I tyhle malé fotky vždy potěší, co?! *3*
  • stankova.lidka

Informace

V TV mini je rozhovor s Jakem Gyllenhaalem a jsou tam dvě fotky ze Zkrocené hory. Jedna kde sedí Jake na autě a druhá, kde je i Heath. *4*
  • gallacher

O_o

Nějak vám to tady vázne lidi..
  • heatcliff

Re: Anglie

Ta scéna na mostě, kdy tam Heath visí, je perfektní a zároveň hrozná, asi víte proč...
    Ale celé to působí tak velkolepě a magicky...Imaginárium je skvělé, v kině jsem byl nadšen, musí msi to zase brzy pustit... *4*
  • heatcliff

Re: Re: Imaginárium

Ano pravda, přesně krásně řečeno!
  • heatcliff

Re: Re: Re: Re: Re: heath

aha já si říkal... *1*
  • eve-lyn

Re: Re: Re: Anglie

To teda! ... no nic,já si teď Jokera du zapnout *4* .. Božský Heath na scéně *15*
  • emo-anne

Re: Re: Anglie

Jn ja ho tky videla uz prvni den a vypadalo to nadherne ;)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit