Přejít na výpis diskuzí

Heath Ledger

OSOBNOST 31.12.2006 
6509 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Re: skromná hvězda

V Barrandovských ateliérech a v Zálezlicích. Jsou bokem mezi Mělníkem a Neratovicemi.
  • heatcliff

Re: Re: Re: Re: Olympie

No já mám oblíbených osobností mnoho, ale Heath je prostě Heath, to je víc než jen běžná oblíbenost, je to prostě něco jiného!!! Takže se tomu smutku nedá někdy vůbec, ale vůbec zabránit... *9* *8*
  • Re: Re: skromná hvězda

Pribeh rytire se natacel v Praze v Barrandovskych studiich ;-)
  • gallacher

Re: Re: Re: Olympie

Jo no, ten pocit nám zůstane uz navzdycky. *8* ... Dost me to s*re... Ale tak zase na druhou stranu, já osobně mám hodně dalších oblíbenců tak se to snažím ventilovat, ale občas mě to dostihne, ale pustím si hudbu a je mi hned líp. Nesmíte se tomu poddávat, je to hodně těžky, ale tak vite co...
  • Re: skromná hvězda

Tohle jsem si přečetl docela se zájmem.Můj spolužák ze střední bydlel před třemi lety ve stejném hotelu jako on ale neměl štěstí ho vidět.Ale mluvili prý o něm podobně jako píše Andrea.Uplně normální člověk.Po hvězdných manýrech ani náznak.Ale proč jsem přišel sem.Nevíte kde natáčeli Příběh rytíře?Je to asi pro vás nepochopitelné ale viděl jsem to včera poprvé a všiml jsem si českých jmen v titulcích.Film super určitě ho skouknu znova.
  • gabi..heath..

Re: Re: po dlouhé době...:)

To doufám.. *3*
  • heatcliff

Re: Re: Olympie

Tyhle pocity mám také, to snad každý Heathův fanoušek...Někdy si radši říkám, že na to nebudu moc myslet, že už se nikdy žádného nového filmu nedočkám, protože mě to pak moc rozesmutní, a je mi až k vzteku, když si to vždy pořádně uvědomím...
    A co se týče kalendářů, je to skvělé, mám dva na zdi, takže mám Heatha z každé strany *4*
  • Re: Olympie

Já jsem byla v úterý na Princi z Persie a měla jsem přitom ten samý pocit. Říkala jsem si, jak by to bylo krásné, kdybych se mohla takhle těšit na nový Heathův film a pak se na něj jít podívat a psát si tady svoje pocity s ostatními. Také se mi po Heathovi strašně zastesklo, musím si zase pustit nějaké jeho filmy. Vždycky si je budu pouštět a Heatha si připomínat. Kdyby aspoň vyšel nový kalendář, aby zase bylo na co se těšit do budoucna.
  • emo-anne

Re: Re: Re: skromná hvězda

chlap v celebritách ... ikdyž věřím že jack je taky i v osobním zivote super :) ale heath je proste heath .... *14*
  • emo-anne

Re: Re: skromná hvězda

Ůžasná vzpomínka to musela být ...byl tak neskutečně štědrý ....Ůžasné ...:) takovej chlap už se nenajde ;)
  • heath v blesku

http://prozeny.blesk.cz/clanek/pro- zeny-vip/137009/top-5-predcasna-umr ti-ktera-otrasla-soubyznysem.html
  • kackac

Re: Kletba bratří Grimmů v TV!

Už se taky těším ! ! ! *3*
  • gallacher

Re: Olympie

Zlato vis co sem ti říkala o tom smutnění ;) *3*
  • stankova.lidka

Olympie

Včera jsem jela se školou do Plzně do kina v Olympii. Když jsem seděla v sále a pomalu se setmívalo vzpomněla jsem si, jak jsem tady seděla před několika měsíci na Imagináriu a kochala se Heathem. Byly to smíšené pocity. Nutno dodat, že jsme byli na filmu Souboj Titánů. Film začal a po několika minutách byla scéna zaměřená na řecké Bohy. Nevím proč, ale najednou mi v hlavě proběhl Heath. Film byl dobře udělaný a s holkama jsme porovnávaly film, co jsme viděly s tím starým. Ale zpátky k Heathovi. Prolezly jsme celou Olympii skrz naskrz, ale až ke konci rozchodu jsem se zastavila u malého krámku. Už na první pohled mě zaujal stojan, kde byly placky. Celé jsem to tam prolezla, od shora dolů, ale nic zajímavého jsem nenašla. Tak se ohlídnu a vidím druhý stojan, tak koukám koukám... Úspěšně :) úplně dole byly dvě placky Jokera a ještě jedna s Batmanem. Hned celá šťastná jsem si ty dvě koupila. Pro mě asi největší zážitek z toho dne. Ale tím to nekončí... Když už jsem seděla ve vlaku, hudbu ve sluchátkách, začala jsem si prohlížet fotky v MP4. A najednou se mi strašně po něm zastesklo. Ještě když všude v kině visely plakáty Prince z Persie...Heath už nebude nikdy v kině, už tam nebude takhle viset film ve kterém hraje, prostě nic... Byly to strašné představy a jednu chvíli se mi chtělo brečet. Byla jsem v jednu chvíli tak nešťastná těmi myšlenkami, ale na druhou stranu zase šťastná, protože jsem si něco s Heathem - v tomhle případě to byly placky - vezla domů. *4*
  • stankova.lidka

Re: skromná hvězda

Heath byl opravdu úžasný člověk. A děkuji za to, že jsi to sem napsala. Pomůže mi to malinko do slohové práce o něm. *4*
  • gallacher

Moc děkuju za tvůj příspěvek. Heath byl opravnu uzasny clovek.....Všichni fandové to vědí a tímhle si nás v tom jeste vic utvrdila.
  • heatcliff

Re: po dlouhé době...:)

To je fakt náhoda, že jsi tam v ten den byla také!
    Taky čekám, zda dostanou nějaký kalendář s Heathem *7* *9*
    No snad se dočkáme...
  • gabi..heath..

To je opravdu moc pěkné...a od tebe hezké, že jsi nám to napsala... *3* Heathy byl prostě tak jedinečný.. *14* Ale jedinečný zůstane napořád jak na plátně tak i v našich srdcích... *3*
  • eve-lyn

Re: Re: Re: Re: Kletba bratří Grimmů v TV!

Wow!..tak to je supr zpráva ! *15*
  • gabi..heath..

po dlouhé době...:)

s hrůzou jsem ted zjistila, že jsem zde byla naposled přesně před měsícem...:(...Je to hrozné já vím,skoro až nepochopitelné, ale byla jsem nějak pořád zaneprázdněná, určitě si říkáte, že na Heatha by si člověk měl udělat čas vždycky...ale já to nějak nedokázala.....Ale už jsem zase ve svých starých kolejích,a jsem zase 100% fanynka Heatha a celým srdcem....pročítala jsem si všechny příspěvky a 11.5. psal Heatcliff, že byl v Bontonlandu....:) Je to dost velká náhoda ale já, která žiju od prahy dost daleko jsem tam ten den byla také...:D Bohužel jsem kromě filmů, které jsem už viděla a mám je doma nic nenašla, žádný plakát ani kalendář..:( Byli jsme se třídou na exkurzi po památkách a také jsme byli v katedrále sv.Víta už jen když jsme čekali před a já viděla budovu ze předu...jako stejný záběr z filmu Příběh rytíře, kde Heathy stojí a vchází pak dovnitř a potom když jsem se procházela vevnitř...Napadaly mne myšlenky co si asi Heathy tak říkal o této monumentální stavbě, kde asi přesně stál....no rozhodně jsem se více zabývala Heathym než obsahem katedráli..:D Ale ten Bontonland mě opravdu mrzel....tak třeba příště...:) Mějte se všichni pěkně...a pá *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit