-
POMOC!!!!!
Ahojte decka moc Vas prosim o hlasy na http://www.zlutetydny.cz/detail/id/ 528/ je to jeden muj kamarad s tanecnich výhra je kolo a moc by o to stal staci dat libi se mi moc prosim -
Re: Re: Re: Re: Re: Zase jednou v Bontonlandu...
To jo, souhlasím, jen Zkrocená hora by byla super...Ale zase fotky v tom letonším jsou také krásné, jde o to, jak kalendář myslíte, jestli ten první, nebo ten druhý, protože v tom druhém jsou nádherné fotky z filmů i akcí...a k tomu tam je ten plakát Heatha jako Ennise.
No doufám, že kalendář na rok 2011 vyjde, vždyt Heath je i po smrti stále populární, patří mezi ty filmové legendy, to určitě! Uvidíme... -
Re: Re: Re: Re: Zase jednou v Bontonlandu...
jj ....hlavně bych brala fotky z jeho mládí a taky ze zkrocené hory...no takový kalendář zkrocene hory by byl tky ůžasnej :-** -
Re: Re: Re: Zase jednou v Bontonlandu...
Já také věřím, že vyjde, ale mohli by tam vybrat lepší fotky než jsou v tom letošním. Je přeci tolik krásných Heathových fotek, kde mu to moc sluší. -
Re: Re: Zase jednou v Bontonlandu...
No taky bych byl rád, doufejme, že nějaký vyjde... -
Re: Zase jednou v Bontonlandu...
Také jsem myslela na to, jestli bude zase nějaký kalendář na příští rok. Moc bych ho chtěla. Je to fajn, dívat se celý rok na Heatha. -
Zase jednou v Bontonlandu...
Tak jsem dnes byl v Bontonlandu, mají tolik nového zboží, ale kalendář s Heathem na rok 2011 není- zatím, doufám, že nějaký bude!
A tak jsem si aspoň koupil krásné placky s Jokerem *4* -
Re: Re: Re: Pojídač hříchů
Jojo, Pojídač je jeden ze slabších Heathových filmů, ale ta ponurá nálada filmu je něčím uklidňující, a k tomu Heath je jako balzám na duši, dokázal vždy vytěžit z filmu maximum, i když film mohl být slabší, on nikdy nezklamal, a dal do toho vše. -
Re: Re: Pojídač hříchů
To máš pravdu...Heath je ve všech svých rolích přesvědčivý a vyjímečný ...ale film byl slaby ..ae dá se na to dívat to určitě už kvůli heathovi ;) -
Re: Pojídač hříchů
Mě osobně film nějak neoslnil, ale Heath ano. Zase do té role dal kus duše, jako vždycky. Ať hrál co hrál, pokaždé to byl skvělý výkon. A s tím koncem máš pravdu, třeba režisér počítal s tím, že když film bude mít úspěch, natočí ještě Pojídač hříchů II, ale nedopadlo to tak. -
Pojídač hříchů
Zrovna jsem dokoukala pojídače hříchů (dnes prvně). A mám smíšené pocity. Heath má lepší filmy, ale zase je to trošku jinačí žánr než jsem zvyklá...nebylo to ošklivé, dalo se na to koukat, byla jsem docela zvědavá na konec jak to dopadne :D, ale zase to nebyl žádný trhák. Jen bych chtěla vědět jak by to pokračovalo. Jestli by se zbavil toho pojídače co má v sobě nebo by zase pokračoval stovky let jako jeho předchůdce...ten konec se mi zdál hodně otevřený :) ale film sám o sobě nebyl špatný -
Re: Re: Re: Triko
Nemáš vůbec zač! *3* -
Re: Re: Triko
Heatcliffe moc díky za radu spravil jsi mi náladu dík dík dík -
Re: Re: Re: Heathy...
Jojo, taky jsem si mnohokrát říkal, že měl Heath hluboký a silný hlas, s tím blond kukučem na to určitě nevypadal, ale ten hlas měl fakt nádherný, byl tak charismatický...A ještě při rozhovorech je tak mile nervózní, když tím svým hlubokým hlasem něco zamyšleného říká, je to tak působící, byl bych mu schopen odsouhlasit cokoli, prostě byl jedinečně impozantní osobnost... -
Re: Re: Heathy...
nejvetsi sok pro me byl slyset ho originalne v pribehu rytire...ten je nadabovany celkem slusne ;) je to tkovy klucici hlas a jakmile sem slysela ten jeho muzsky hluboky tk to byl sok ;) ae heath ma nejnadhernejsi hlas pste :) -
Re: Heathy...
jj to je *14* akorát mě štvalo jak byl nadabovanej!! *16* vůbec se ten hlas k němu nehodil!! *9* no mě tak celkově štve když ho někdo dabuje!! *1* lepší je si ten film pustit v Aj... *14* no a Heath je prostě ůžasnej!!! *14* *14* -
Re: Triko
No jo, ale myslím, že moc tě nevypekla, těhle firem, kde si to můžeš udělat je strašně moc, prostě tiskárny triček atd...to je všude, většinou...když tak si to vyhledej na netu...třeba tady je jedna stránka: http://www.rafo.cz/potisk-tricek/, to jsem v rychlosti náhodně našel, ale je toho fakt moc...a není to ani moc drahý...ale říct ti to mohla, ale co naděláš... -
Triko
Dnes jsem v Krči viděla holku měla triko a přes celou přední stranu hlavu Heatha.řekla jsem jí:kde jsi to vzala?a ona odpověděla: dala jsem si ho udělat a já:kde?a ona:To bys chtěla vědět viď? a odplula. doufám že to nebyl nikdo z fandů tady odsud.pěkně mě naštvala -
Re: Re: Re: Re: Re: Heathy...
Dopsání příspěvku: Už jen kvůli Heathovi jsem si to schopen pustit znovu...nebo jiný film, musím si zas něco pustit...dva týdny bala pauza *1* , a tak zas něco dám... *4* -
Re: Re: Re: Re: Re: Heathy...
Ale stejně, vždy když je v TV nějaký film s Heathem, tak mě to naladí...asi si toho Pojídače, i když jak už bylo zmíněno mnohokrát film je to slabší, ale už kvůli Heathovi