Přejít na výpis diskuzí

Heath Ledger

OSOBNOST 31.12.2006 
6509 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • emo-anne

Re: Re: Re: Re: Re: Triko s Jokerem

jo vlastne....tky sem si tam nikdy nic nekoupila
  • emo-anne

Re: Zlatý Otto 2009

tk to je super ...;);)
  • l.enik

Zlatý Otto 2009

V anketě Zlatý Otto,kterou vyhlašuje časopis Bravo,se Heath umístil na 10.místě,jako herec roku.Vím,že by si zasloužil být první,ale i tak je to úspěch,když si představím,co za lidi tam hlasuje.Taky podle toho žebříček vypadá.Jsem moc ráda a musím přiznat,že mě to vcelku dost překvapilo.Je vidět,že je stále dost lidí,kteří na Heatha myslí.
  • gallacher

Re: Re: Re: Re: Re: Triko s Jokerem

V Globusu, ale maji tam velky ho*no.
  • kackac

Re: triko!!!

Podívej se na tenhle odkaz : http://eshop.stargate.cz/e-shop/ind ex.php?act=viewProd&productId=6115 Nejsem si jistá jestli je to ono, ale Joker (Heath) na něm je ! ! ! *3* *3*
  • heatcliff

Re: triko!!!

No v Bontonu to triko nemají- mají tam placky, plakáty s Jokerem, ale triko myslím ne...
    Ale já mám tady kousek tiskárnu triček, a je to strašně levné, právě jsem si to plánoval před zimou, tak bych to chtěl, ale normálního Heatha, né Jokera... *4*
  • petrahladilova

triko!!!

hele lidi nedá se sehnat to triko někde na netu???Heatcliffe nenašel si náhodou nic?Třeba by to mohly mět na tom bontonlandu ne?Já bych ho chtěla taky *3* to triko,to by bylo fajn...
  • emo-anne

Re: Re: Re: Re: Triko s Jokerem

ejky a kde je vlastne u nas bontonland? :D:D
  • gallacher

Re: Re: Re: Triko s Jokerem

Mozna tak u vas. u nas v Bontonlandu maji akorat cdcka a dvdcka to je vsechno :D
  • emo-anne

Re: Re: Re: Re: Triko s Jokerem

jo no to mas pravdu...
  • heatcliff

Re: Re: Triko s Jokerem

Jo, placky s Jokerem mají v Bontonlandu, chystám si je koupit. *4*
  • gallacher

Re: Re: Re: Triko s Jokerem

No jo v Olomouci je akorat tak ho*no.
  • emo-anne

Re: Re: Triko s Jokerem

ty jo vy se máte...ja sem z olomouce a zadny ze zminovanych obchodu tdy nemame:-//// tk uz v nem chci usinat ;)
  • stankova.lidka

Re: Triko s Jokerem

Tak to je fajn. Já až pojedu k babičce do Plzně tak se chystám do Plazy, kde taky mají tu prodejnu. Už se těším :). Něco podobného mě potkalo v pátek, byla jsem na zájezdě v Rakousku a jedna osmačka od nás ze školy měla na klobouku 2 placky Jokera. *4*
  • l.enik

Triko s Jokerem

V sobotu jsme byli s rodičema a bratrem v Ořechově.(Vesnička kousek od Brna,kde v roce 1945 brobíhaly největší tankové boje na Moravě.Jen pro upřesnění).Tak tam měli k této příležitosti oslavy a taky scénku bitvy.Procházeli jsme se tam a najednou mamka zběsile kýve hlavou a říká "Divej,divej" Hned jsem se začala rozhlížet,koho tam vidí.U jednoho stánku se zbraněma,tam prodával kluk a měl na sobě tričko s Jokerem.Obě dvě jsme s mamkou zůstali stát s otevřenou pusou.Chudák trochu nejspíš znejistěl,proč na něj dvě cizí žanský,tak zírají.Mamka teda k němu přistoupila a řekla mu,že má moc hezké triko a jestli se může septat,kde ho koupil.Začal nám to vysvětlovat.(Obchod na Masarykove,hned vedle Sparkysu v Cropp town.Tak jak už tady někdo zmiňoval).Hned bych tam šla.Dneska jsem se skutečně do města dostala a vyhledala prodejnu.A opravdu tam na mě v pánském oddělení mrkal Heath.Prostě krása.Měli jich asi pět,šest.Našla jsem si nejmenší číslo a tričko s Jokerem už mám doma.Krása.Mám opravdu velkou radost.
  • petrahladilova

Re: Re: ...

tak to sem si taky říkala když sem tu fotku viděla v té biografii...jako by se omlouval za to že umře...divný,že?Ale ten jeho výraz v obličeji...prostě bez komentáře...
  • eve-lyn

Re: Re: Re: Mám heatha na triku...:D

Wow,tak to je super *15*
  • emo-anne

Re: Re: Mám heatha na triku...:D

Jo no...v tomhle tricku by se krásně usínalo :-***
  • kackac

Re: Mám heatha na triku...:D

Docela ti závidím ! ! ! ♥
  • gabi..heath..

Mám heatha na triku...:D

Jak jsem už dřív psala o tom tričku s JOKEREM tak dnes jsem ho dostala od kamrádek ve škole k narozeninám...:D já jsem měla takovou radost, sice mi je větší ale to je jedno...:) Samozřejmě většina lidí..hned OMG zase ten tvůj Heath..:D ale i tak prostě bomba..:D mám jokera-Heatha na tričku..♥

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit