Přejít na výpis diskuzí

Heath Ledger

OSOBNOST 31.12.2006 
6509 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • heatcliff

Re: Re: Re: Re: Heathy...

No je to možné, prostě do toho s tou partou šel...
  • emo-anne

Re: Re: Re: Heathy...

to jo :) hlavně si spíš myslím , že tu roli přijal kvůli kamarádům a režisérovi z přiběhu rytíře ;);)
  • emo-anne

Re: Re: Re: Re: Pojídač hůříchů

jo no já si to tky myslela naštěstí mě kámoška opravila ;);)
  • eve-lyn

Re: Re: Re: Re: Pojídač hůříchů

JÁ taky.. docela mě to mrzí,ale co..čas nevrátíme.
  • heatcliff

Re: Re: Re: Pojídač hůříchů

Jojo, bylo to včera...
  • kackac

Re: Re: Pojídač hůříchů

Už to fakt dávali ? ? ? Já jsem si taky myslela, že je to až dneska ! ! ! *8*
  • heatcliff

Re: Re: Heathy...

No pravda, film, je to slabý, ale ta zvláštní ponurá atmosféra a božský Heath to trochu zachraňují... *4*
  • emo-anne

Re: Heathy...

jj tky sem koukala ... ;) sice je ten film néé moc záživný ae on je tam krásný ;):-**
  • emo-anne

Re: Heathy...

jj tky sem koukala ... ;) sice je ten film néé moc záživný ae on je tam krásný ;):-**
  • eve-lyn

Re: Pojídač hůříchů

Já ho bohužel neviděla.Teda včera.Měla jsemm za to,že jde až dnes večer.. blbý datum.. *8*
  • Pojídač hůříchů

Tak jestlipak jste koukali na Pojídače hříchů? Já tedy jo, nemohu si přece nechat ujít Heatha v TV. Sice jsem to viděla už několikrát a žádný trhák to není, ale jen jsem tak koukala a kochala se Heathem. Vždycky, když ho vidím, mám v sobě takový blažený pocit, jako když vidím někoho, kdo je mi osobně strašně blízký. Prostě ho miluju. A vždycky to tak zůstane.
  • heatcliff

...

Zrovna jsem si pouštěl video z premiéry Příběhu rytíře, a reportérka se ho ptá na Prahu, odpovídá jí, že je Praha nádherné město, a jsou tam úžasní lidé... *4* Je to super to tak slyšet přímo od něj, *4* A v celku je krásné slyšet jak se mu tady líbilo, *4* Jsem rád, že bydlím ve městě, kde nějaký ten týden pobýval *4*
  • heatcliff

Heathy...

Heath je v Pojídači nádherný a skvělý, jako všude *4* !
  • heatcliff

Re: Re: Re: Re: Zlatý Otto 2009

ok
  • gallacher

Re: Re: Re: Zlatý Otto 2009

jo
  • Tričko

V pánském oddělení v polském Croppu mají další tričko s Jokerem (nevím jestli není to stejné i v českém Croppu), je na něm celý Joker a nápis v angličtině "Opravdu vypadám jako někdo kdo má plán?". Vypadalo moc hezky.
  • heatcliff

Re: Re: Zlatý Otto 2009

Tím - bože, bože-jsi komentovala tu anketu?
  • gallacher

Re: Zlatý Otto 2009

boze boze
  • gabi..heath..

Re: Re: triko!!!

To není to tričko co mám já, to z Cropp townu je bílé a na celé přední straně je barevná polovina těla jokera...včera jsem měla to tričko na těláku a jak je to natisklé připadala jsem si skoro jak ve skleníku..když na mě svítilo sluníčko.....každopádně je to tričko fakt moc pěkné...doufám,že ho všichni kdo chcete seženete...:)
  • heatcliff

Re: Re: Zlatý Otto 2009

Něco takového jako je Bravo a nějaký jejich Otto, něco takového ani řešit nebudu...Jak jsi také l.enik napsala, taky co za lidi tam hlasuje, a vůbec...
    Samozřejmě je ale dobře, že Heathovi i přes dva roky, které uplynuly od jeho smrti někteří stále fandí, je důležité aby zůstal Heath v paměti lidí nadále, on si to obzvlášť zaslouží, už kvůli tomu jak byl nadaný...
    Jak sám řekl jeho filmy tu zůstanou navždy, a ty budou připomínat jaký byl člověk, a co v něm bylo...Přeji si aby každý věděl, že Heath nebyl jen nějakým teenage idolem, že to byl velký herec, a jedinečná osobnost, - naštěstí má Heath své fanoušky, kteří na něj budou myslet! *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit