Přejít na výpis diskuzí

Heath Ledger

OSOBNOST 31.12.2006 
6509 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: ...

To máš pravdu, také mě to napadlo, když jsem to psala. Jak by bylo krásné, kdybychom si tady mohli psát, že v květnu bude mít premiéru Heathův nový film. Je to hrozné. Dnes jsem znovu dočetla jeho biografii, opět jsem se k ní vrátila, protože teď už jsem viděla všechny jeho u nás dostupné filmy, takže mi to všechno říkalo daleko víc než před rokem. Nejhorší je ta jeho poslední fotka v knize, kde se tak rozpačitě usmívá a mává, jakoby se všem omlouval za to co se stalo a loučil se s námi všemi, kdo ho milujeme. Musela jsem zase brečet.
  • heatcliff

...

Píšete jak se těšíte na te nový Jakeův film, a já si říkám jak je hrozné, že s Heathem to tak už nikdy mít nebudeme, je to strašně smutný pocit,... *9*
  • emo-anne

Re: Re: ***

já ho mám tky moc ráda....:):)stráášně už kvuli zkrocené hoře ;);) tky se moc tesim ;)
  • Re: ***

Já mám Jakea také ráda, byl to Heathův přítel a kamarád, a na tenhle film určitě půjdu, moc se na něj těším.
  • Re: Imaginárium na DVD

A kdy asi tak může vyjít? Také se na něj moc těším. To bude pro mě asi nejvzácnější film.
  • chameleon-j

Re: Pojídač hříchů

jůůůůůůů tak to budu koukat! *14* *14* *14* *14* *14*
  • kackac

Re: Re: Imaginárium na DVD

Taky mám ráda bonusy na DVD s Heathem ! Pouštím si je pořád dokola. *3* Na Imaginarium se taky strašně těším ! ! ! *3* Už aby vyšlo ! *3*
  • heatcliff

Re: Re: Re: Imaginárium na DVD

Chtěl jsem napsat: neužil
  • heatcliff

Re: Re: Imaginárium na DVD

No proč zas ne? Já slyšel, že tam budou ukázané momenty z natáčení i s Heathem ,a k tomu Terry Gilliam o tom vprávěl už mnohokrát *3* Jen pak už si toho natáčení nežil *9*
  • stankova.lidka

Re: Imaginárium na DVD

Jj to já úplně miluju, když vidím jak se to natáčelo a ještě když slyším Heatha jak to popisuje a užíval si to. Bohužel jak si užíval natáčení Imaginária se asi už nedovíme *9*
  • heatcliff

Imaginárium na DVD

Už aby vyšlo na DVD Imaginárium, hlavně se těším na ty bonusy *15* ...

Vím, že tohle je Heathova diskuze a bude-li to někomu vadit, předem se omlouvám, ale hodně z vás má Heatha spojeného právě s Jakem Gyllenhaalem, chtěla jsem proto upozornit na jeho nový film PRINCE OF PERSIA, který má premiéru 28. května.Koukněte na trailer vypadá to velmi dobře *3*
  • eve-lyn

Re: Re: Re: ...

Určitě je ,je v srdcích a paměti každého z nás.
    *4*
  • emo-anne

Re: Re: ...

Pocit?? Evelyn on tu určitě ještě někde je :-****
  • Re: ...

Moc hezky napsané.
  • eve-lyn

Re: Re: ...

JJ,asi pro všechny tady *4*
  • kackac

Re: ...

Pro mě to byl a vždy také bude ČLOVĚK s velkým Č ! ! ! ♥ *3*
  • ...

Je lepší alespoň chvíli žít, než umřít v sedmdesáti, v křesle před televizí a v papučích.

Tenhle citát mi strašně připomněl Heatha.Asi proto,že se na zemi zdržel jenom chviličku.Ale za tu chviličku toho stihl tolik udělat,zapsat se do srdcí tolika lidí...Já na Heatha myslím snad den ode dne víc,občas mi připadá,jako kdyby tady pořád byl.Zkrátka Heath byl ,alespoň pro mě , člověk s velkym Č!
  • Re: Re: Pojídač hříchů

Tak to je supr,supr ,suprrr!! *15*
  • Re: Pojídač hříchů

Já mám Pojídače hříchů na VHS, ale určitě se dívat budu. Díky.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit