Přejít na výpis diskuzí

Heath Ledger

OSOBNOST 31.12.2006 
6509 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kackac

Re: kletba

Heath je v Kletbě bratří Grimmů strašně roztomilej ! ! ! ♥ Je to moc pěkná pohádka i pro dospělé. *3*
  • Re: Re: Re: kletba

Diky moc za informace
  • emo-anne

Re: Re: kletba

jo no...taková bláznivá pohádka :):) fkt pěknéé....mě se to moc líbí :)
  • stankova.lidka

Taková pohádka ale mě se to líbí *4*
  • leunamet

Mě osobně se ten film docela líbí. Ale znám lidi, kteří ho viděli jednou a stačilo jim to. Je to zase úplně něco jiného. Ale doporučuji ho shlédnout. Samo mluví i za sebe, že tam hrají čeští herci. *3*
  • kletba

Kletba bratří Grimmů.Je to pěkné? Samozřejmě že si můžu přečíst o čem to je,ale chci znát váš nazor.Díky za odpověď.
  • kackac

Re: Re: Patriot ...

To máš pravdu, ta scéna, kde Heath umírá je vážně strašná, ale jinak je v tomto filmu Heath úžasný ! ! ! ♥ ♥ *9*
  • eve-lyn

Re: Re: Re: Patriot ...

vážně úžasnej film,mohla bych se na něj dívat pořád a pořád.Chtělo by to zase nějakej filmík v televizi.
  • emo-anne

Re: Re: Patriot ...

no to máš pravdu...hlavně potom , jak tam pak leží ... :(
  • heatcliff

Re: Patriot ...

To je *4* Ale ta scéna, kde umírá, a posléze zemře, ta je strašná *9*
  • kackac

Patriot ...

Dneska ráno jsem se dívala na Patriota a i když už jsem ho viděla hodněkrát stejně musím říct, že Heath je tam vážně úžasný. ♥ ♥ ♥
  • heatcliff

Re: Re: Re: Candy

Souhlasím, mě také i Abbie Cornish zaujala svým výkonem, zahrála Candy moc dobře.
    A při úvodní písni v tom kolem, mám vždy zadržený dech, je to silná scéna,k terá jakoby předpovídala, jak emotivní ten film bude, navíc tu píseň Song To The Siren miluji, je moc smutná, a deprimující, a zároveň odpovídá filmu, a dnes již bohužel i Heathovi *9* Ale Candy je fakt úžasný film, nikdy se mi neomrzí!
  • emo-anne

Re: Re: Re: Candy

To jo to máš pravdu....Oba podali ohromný výkon a spolu byli dohromady užasní....miluju ten film ;) oba tam dokazali ze opravdu hrát umí;)
  • Re: Re: Candy

Je to skvělý film, ale nejenom Heath tam podal strhující výkon, ale i Abbie zahrála Candy naprotsto skvěle. Je taková něžná a krásná, moc jim to tam spolu slušelo. Hned ta úvodní píseň, při které se spolu točí v tom kole, mě strašně dojímá, jak jsou tam oba tak zamilovaní. A pak ten beznadějný život feťáků. Co z člověka udělají drogy a špatní přátelé. Je to zahrané opravdu úžasně, jako ostatně každý Heathův film.
  • gallacher

Re: příjemný zítřek s Heathem

Tak to se mas, taky bych chtela..
  • emo-anne

Re: příjemný zítřek s Heathem

jůůů tak nezavidím ti tu nemoc ale ten den jo;) užij si to i za mě ;)
  • stankova.lidka

příjemný zítřek s Heathem

Bohužel jsem nemocná a nemám zítra co dělat, tak jsem se rozhodla vynahradit Heathovi neděli kdy jsem se jím nemohla kochat u televize. Zítra od rána budu pouštět jeden Heathův film za druhým a budu si to užívat. Udělám si Den s Heathem :) no už se těším *14*
  • Heath

ahojky lidi tady je v poslední době nějak mrtvo nebo se mi to zdá?
  • kackac

Re: Re: ..♥

Moc, moc pěkné ! ! ! *3*
  • heatcliff

Re: Candy

Pro mě je také Candy po Zkrocené hoře jedním z Heathových nejlepších filmů, stejně tak ho mám oblíbený.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit