-
narozeniny
Jen úsměv na rtech zbývá a nic víc.Jen krůpěj rosy spadlá na řasách a šlépěje tvé otištěné v hvězdný prach..... -
oslavenec
Je hezké,že i jeho jméno je napsáno v dnešních oslavencích.Nečekala bych,že ho tam najdu.
Taky je zajímavé,že den jeho nedožitých narozenin vyšel zrovna na velikonoční neděli.
Jinak prostě všechno nejlepší Heathe.Všechno tu už bylo řečeno.Pro nás jsi stále nejlepší a dále žiješ ve svých filmech.Proto teď jdu a pustím si Patriota.
Happy birthday Heath -
gratuclace
i já se přidávám ke gratulacím *14* a souhlasím s vámi všemi *14* krásně tu o něm píšete *14* takže HEATHE všechno NEJ *4* -
Re: All That You Can't Leave Behind...!
opravdu moc hezky napsané a výstižné *4* -
Napsal si to moc pěkně a určitě s láskou. *9* *14* -
vše nejlepší ...
Když to tady všechno čtu, chce se mi brečet !!! *9* *8* Proč Heathy musel umřít tak mladý. Je mi po něm strašně smutno. *9* I když si to nepřečteš, chtěla bych Ti popřát všechno nejlepší k dnešním narozeninám ! ! ! V našich srdcích stále žiješ, nikdy Tě nepřestaneme milovat ! ! !
:-* :-* -
děkuji
4.4. 1979 krásné to datum, když se nám narodil tak skvělý člověk jako byl Heath a za to děkuju Bohu ♥ krásný a přitom tak smutný den ♥ I Love You Heathe...Forever a nikdy nezapomenu ♥ nikdy :* v mém srdci budeš mít vždycky místo... -
happy birthday
vše, co jsem chtěla říct jsem řekla už včera, takže teď jen přidávám:vše nejlepšíí....pořád te milujeme a nepřestaneme a nezapomeneme:-** -
4.4.
I já se přidávám ke gratulacím,kterou jsem již těsně po půlnoci poslala Heathovi do nebe.Dneska nevím,jestli se mám radovat nebo smutnět.Je to obrovské dilema.Jedna půlka by slavila,ale druhá by oplakávala tu obrovskou ztrátu!
Tolik bych toho Heathovi chtěla říct,tolik věcí bych mu popřála.Ale stačilo by mi ho jen naposled vidět,kdyby nás všechny naposled navštívil.Alespoň ve snu..
Heatha ještě jednou - Happy birthday - všechno nejlepší! -
Re: Všechno nejlepší
Tak i tobě všechno nejlepší. -
Všechno nejlepší
Doufám, že si ten svůj dnešní den užíváš aspoň v nebi, že tam slavíš své dnešní narozeniny. Já ty svoje dnešní už oslavila z části včera, ale dneska si dám na naše společné narozeniny aspoň skleničku.. Happy Birthday, Heath *3* -
Společná oslava
Dnes by ti milý Heathe bylo 31let,škoda,že to už nemůžeš oslavit zároveň "se mnou",protože nás spojuje aspoň jedna věc-i já dnes oslavuji,sice jen svátek,přesto budu slavit.Přesto ti přeju všechno nej...k tvým nedožitým jednatřicátinám.Ivana -
Heath slaví!!!!!!!
dnes svítí SLUNCE a to nejen na nebi,ale i v našich srdcích..dnes je den který doufám oslaví i Heath v nebi..krásné narozeniny ti Heathy přeji..a neustále na tebe myslím..MILUJU TĚ a nikdy na tebe nezapomenu...já si dám dnes na tvou počest skleničku vínka...a za celý tvůj život a poděkování ti píšu jediné..voalááá ....navždy... *4* -
To, kde píšu, že je mi líto, že mě tu nechal, to samozřejmě myslím v uvozovkách, jako že už mi nebude dělat radost novými filmy, a nebudu prostě mít radost z něj, jako živého...ale jinak radost jako takovou mi asi bude dělat dále *3* -
All That You Can't Leave Behind...!
...v překladu- Vše, co nemůžete nechat za sebou...!
Nemůžu nechat za sebou- Jeho krásné a ojedinělé oči, jeho hlas, který mi zní nadále v hlavě, jeho pohlcující kouzlo osobnosti, - nemůžu nechat za sebou jeho celého, takového, kterým byl- Nádherný člověk, který mi dal chvíle radosti, který mě inspiroval v tolika věcech, ke kterým bych se možná nikdy sám neodhodlal, ...co více říct, jen, že mi je líto, že už tu není, že mě tu nechal, a že bych mu nevyslovitelně přál život, který by strávil s milujícími lidmi, a svou krásnou dcerkou...
Opravdu jen neuvěřitelné, že nežije, tolik krásného tu po něm zůstalo, a zůstane navždy.
Heathe, mám tě rád, mám tě v sobě, a sviť dále na nebi, protože ty jsi svítil, svítíš, a svítit vždy budeš...!
..Jsi jediný... -
♥4.4♥
♥♥♥♥♥♥♥♥Máme tu 4.4... Měli by jsme oslavovat ale ja dnesek probrečím. Nemuzu se ovladnout :'( Na jeho ♥herecký dar♥, ♥úsměv♥, ♥hlas♥, ♥oči♥, ♥smysl pro humor♥, ♥pohyby♥..prostě vše se nedá zapomenout.a taky nikdy nezapomenu..NIKDY.. ♥Happy Birthday Heath♥.♥♥ I Love you♥♥,♥♥♥♥ I miss you ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ -
Re: 31...
to si rekla moc pekne -
31...
ještě půl hodina a měl by 31.....:) je furt v mém srdíčku a vždy bude...to co dokázal a jaký to byl člověk na to se nedá zapomenout...ty filmy, rozhovory, ten jeho krasny kukuč a ten jeho nadherny hlas a ten USMEV s námi tady bude pořád...MILUJU ho a vážně se nebojím říct že nikdy nezapomenu....:-** -
Re: Re: filmy
mě se zdá užasný uplně všude....:) ae jeho nejvyznamejsi a nejuzasnejsi role kazdy zname :) myslim zkrocenou horu, temneho rytire a tk :):) -
Re: Re: filmy
Viděla, dokonce několikrát, ale řekla jsem si, že si je všechny pustím na počest Heathových narozenin.