Přejít na výpis diskuzí

Heath Ledger

OSOBNOST 31.12.2006 
6509 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kackac

Re: Re: Imaginárium

Asi to takhle taky udělám. *3* Celý den na Heathovi narozky si budu pouštět jeho filmy a brečet u nich ! ! ! *9* *14*
  • heatcliff

Re: Re: Re: Re: Filmy

Jo jo, jen čekáš na moment, kdy se tam Heath objeví, a pak, pak už jen koukáš, ale jak... *3* *4*
  • emo-anne

Re: Re: Re: Filmy

to je pravda...pro me je kazdy heathuv film obrovskym zazitkem a kdykoliv zacina film jeho v tv mam srdce az v krkuu:-***
  • stankova.lidka

Re: Skvělý Heath

No co ještě dodat. Má můj velký obdiv
  • Skvělý Heath

Dívali jste se na video na YouTube HEATH LEDGER FLYING A PLAN? Dala jsem to sem včera, ale nějak se to dostalo až dolů mezi vaše příspěvky. Heath tam pilotuje sám malé letadlo. Ten se také pustil do všeho. Uměl toho opravdu moc: zpívat, tančit, úplně skvěle jezdil na koni, ničeho se nebál. Třeba jenom zrovna ve Zkrocené hoře - ten skok do jezera, to byla také pořádná výška. Byl prostě skvělý.
  • Re: Re: Filmy

Je, opravdu úžasný. Pro mě ale všechny Heathovy filmy jsou zážitek, už proto, že v nich hraje on.
  • heatcliff

Re: Filmy

Zkrocená hora je zážitek *3*
  • spnetka

Re: Re: Re: Re: Re: !!!!!

taky bych uělala cokoli *1* klidně bych se přihlásila do faktoru strachu a podnikla nějaký ten šílený až skoro smrtící úkol, jen kdyby to mohlo vrátit Heatha!!! *7*
  • Filmy

Dnes jsem si pustila film Příběh rytíře, bohužel ho mám jen na VHS, takže si ho nemohu pustit v originále, ale je to docela dobře nadabované. Heath je tam okouzlující, jak určitě všichni tady víte. Každý den až do Heathových narozenin si pustím jeden jeho film (mám jich 10) a na jeho narozeniny samozřejmě budu koukat na Zkrocenou horu. Viděla jsem ji už tak 100x, ale vždycky, když dávám DVD do přehrávače, pořád mi buší srdce až v krku,a mám takovou slavnostní náladu. Úplně se chvěju po celém těle. Moc se na to těším.
  • stankova.lidka

Re: Re: Re: Re: Re: !!!!!

Nerada se vsázím ale kdyby to mohlo vrátit Heatha tak se klidne vsadím :)
  • Re: Re: Re: Re: !!!!!

To jste na tom s těmi pavouky ještě dobře,moje ségra po něm šílí taky a ta zašla ještě dál.Pořídila si britské kotě a vzala si do hlavy že je to převtělený Heath.Samozřejmě se kocour také tak jmenuje.Kdyby mohla tak se snad za toho kocoura provdá.
  • emo-anne

Re: Re: Re: Re: !!!!!

no to jo to já taky....pavouky uplně nesnasim ani ty male.....kdykoliv vidim na obrazku pavouka automaticky si myslim ze prave lezou na me :(:(aaaaaaaaa
  • petrahladilova

Re: Re: Re: !!!!!

já bych se taky vsadila s Nickem...ale jinak bych udělala cokoliv,klidně bych vzala pavouka do ruky,pavouci jsou moje noční můra hrozně se jich bojím,ale kdyby to mělo oživit Heathe udělám to... *15* *5*
  • emo-anne

Re: Re: Imaginárium

nápodobně....;-):-***
  • emo-anne

Re: Re: Re: Re: Casanova

přesně bláázinkovéé ;)
  • emo-anne

Re: Re: !!!!!

tk to já zas ne, protože kdyby žil 100% bych ho už nenechala odejít a chtěla bych ho jakkoli poznat....každopádně bych byla nejstastnější na celém světe kdyby oživl...a s nickem bych se vsadila!
  • gallacher

Re: Imaginárium

Premyslela jsem nad tim co budu delat na jeho narozeniny, a asi sim udelam dobre jidlo a pustim si par filmu s Heathem a budu se rozplivat nad jeho usmevem :D..
  • gallacher

Re: !!!!!

Udelala bych cokoli aby mohl zit,klidne bych si s nim i vymenila misto tam nahore..
  • petrahladilova

!!!!!

A už sem vám řekla že miluju Heathe Ledgera???A co vy co byste udělaly proto,aby Heath mohl žít vsadily byste se s Nickem????Já jo...udělala bych cokoliv,ale nesmělo by se to týkat mé rodiny zajímá mě váš názor...tak ěkuju předem za odpovědi... *4*
  • petrahladilova

Imaginárium

Ve středu jsem byla v kině na Imagináriu,to byla teprve u nás premiéra.Ten nápad byl skvělej a dokud tam hrál Heath,byla jsem tzv. v obraze ale pak jsem se v tom začala trochu ztrácet...a chvíli trvalo než jsem si zvykla nebo spíš než jsem poznala kdo je kterej herec.Heathe je opravdu škoda, měl obrovskej talent a potenciál a věřím že kdyby v tu dobu kdy se Imaginárium natáčelo neumřel,byl by ten film fakt hezkej.
    Co dodat prostě i tak voalááá Hethy Ledgere...pro mě seš pořád ten nej...
    lidi ,jak mi jeden prima kamoš napsal blíží se 4.4. a nemusím vám psat co že je to za datum že?To by byla ostuda nevědět to..jak oslavíte Heathovy narozeniny?Já se znova podívám na Imaginárium a budu mít na to klid a budu na to sama a rozloučím se s ním tak po svém a dám si skleničku vína se na jeho počest... *5* *3*
    tak se mějte HEATHLEDGEROVSKY a myslete na Heathe Ledgera,bude mít ty narozeniny a určitě je s námi v nebi oslaví... tak pa

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit