Přejít na výpis diskuzí

Heath Ledger

OSOBNOST 31.12.2006 
6509 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • stankova.lidka

Re: Re: Re: Casanova

Blázni mají život jednodušší *15*
  • Re: video

Mně to šlo spustit hned, Heath je tam přímo kouzelný. Heath - muž mnoha tváří:
    na YouTube: HEATH LEDGER - SO FUNNY! Pt 1 of 3, nebo: HEATH LEDGER FLYING A PLANE.
  • gallacher

Re: Re: Casanova

hej coveče ted si na to kapnul,asi jo,ale blazni jsou ze vsech nejlepsi to nevis ;).. *3*
  • emo-anne

Re: Re: Casanova

proč myslíš? kvuli te hadce o michelle?
  • Re: Casanova

Hele, nemáš nějakej psychickej problém? Protože z většiny tvých příspěvků to tak vypadá.
  • Re: Re: Re: Re: video

Mám to mocinky děkuji.
  • stankova.lidka

Re: Re: Re: Re: video

stačí vymazat tu mezeru před otazníkem a půjde ti to *3*
  • leunamet

Re: Re: Re: video

Jo tak to taky nejde, hele dej do vyhledáváče na Youtube "heath ledger a knight's tale premier" a mělo by to být druhé nebo třetí video. *3*
  • leunamet

Re: Re: video

Mělo by to být tady:
    http://www.youtube.com/watch ?v=d1WWFQ8PdhA
  • stankova.lidka

Když to zkopírované vložíš do vyhledávače tak zkontroluj jestli tam nemáš někde nějakou mezeru navíc. Taky jsem se zlobila když mi to nešlo ale pak jsem na to přišla *4*
  • heatcliff

To je zvláštní, ale na osobnostech to vždy dělá chyby, také mi to už nechce najet, a rád bych ti poradil, ale ani nevím jak bych to video znovu našel, našel jsem ho titiž náhodně, ale zkusím se ještě mrknout *3*
  • Re: video

Prosím kde to je?nemůžu to najít když napíšu uvedenou adresu naskočí mi tam nějaké blbosti
  • gallacher

Re: Re: Re: Re: Re: scéna...

bla bla bla
  • gallacher

ok
  • heatcliff

Také se tu už nechci hádat, o respektování jsem s tebou za jedno emo- anne, ale Galacher mě tu žačala pro nic za nic urážet, coý jsem si já nikdy na nikoho tady nedovolil, ještě k tomu nemá důvod, ale máš pravdu, fakt to už nebudu komentovat!
  • emo-anne

Myslím si, že nikdo nemůže vědět co z našich názorů může bejt pravda a co ne....Já jen, že každý má na michelle a na jejich lásku jiný názor a měli byjsme se navzájem respektovat...co říkáte? hlavně se prosím už nehádejme nemá to cenu....respektujme se a komentáře co se nám nezamlouvají radši nekomentujme....
  • heatcliff

A víš co je je to už jedno, každý tady na diskuzi máme Heatha rádi, a to je hlavní, sice nechápu proč máš potřebu mě urážet, ale už tě fakt řešit nebudu, tím to celé končím!
  • heatcliff

A mimochodem, kdo proti mě tady něco má, a vlastně proč? Když s tím tu tak vyplouváš všude možně, opravdu by mě to zajímalo!...
  • heatcliff

Vážně, ty mě máš dost, to je zajímavé, já tě mám dost už dlouhou dobu, nechápu co proti mě máš, jestli se bojíž že ti beru místo velkého fanouška Heatha nebo co?! Nevím o co ti jde, co ti vůbec přelětělo přes hlavu, ale uklidni se. A to že máš na Mihcelle, a vlastně na vztah Heatha a Michelle fakt zcestné názory, se kterými by ani Heath nesouhlasil, tak to fakt nekomentuji! A pokud jsi se mnou skončila, víš klidně, já nemám ve zvyku dětinské chování, a nechápu co ti je, a o co ti vlastně se mnou jde, ale zamysli se nad sebou, a možná bys měla přehodnotit i svou žárlivost, tím jsem s tebou skončil Já!
  • gallacher

Casanova

Nedavno jsem si koupila knizku o Casanovovi, kde je jeho portret,vazne nechapu co ty zensky na nem videly :D:D...krivej nos,hnusnej,,no boze :D:D....Ve filmovych podobach ho stvarnuji krasni chlapi a on byl pritom hnus :D......Alain Delon,Heathy...to bych chapala ze po nich zensky sly..no tak mozna a tu dobu byl Casanova krasavec :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit