Přejít na výpis diskuzí

Heath Ledger

OSOBNOST 31.12.2006 
6509 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • heatcliff

Re: Re: Heathy...

Přesně tak, Heath byl jedinečný!
  • Re: Heathy...

Máš pravdu ten poslední rozhovor s Heathym si pouštím dost často a taky jsem si toho všimla.Teď jsem nemocná a pořád dokola si pouštím jeho filmy.Nejvíc miluju Příběh rytíře a Zkrocenou horu.Heathy byl prostě jen jeden.
  • heatcliff

Heathy...

Pouštím si různé rozhovory s Heathem, a je pravda, že v tom posledním rozhovoru je Heath jiný, jde na něm vidět ta únava, a stres. Je šílené, jakoby jeho smrt tolik věci věcí předpovídalo. *9*
    Ale já prostě miluju ten jeho hlas, projev, a i v tom posledním rozhovoru se mi Heath moc líbí, on měl vždy krásný a charismatický, až milý projev, a ta jeho zvláštní nervozita byla také moc roztomilá, hlavně když si v každém rozhovoru sáhne po chvilce mluvení na čelo, nebo něco dělá s rukou... *14* *1* *5*
  • spnetka

Re: Heath zpívá v Legendách...

děkuju *3* Heathy je fakt sladkej *14*
  • gabi..heath..

Re: Re: Re: Imaginárium...♥♥

no to mě na tom překvapilo uplně nejvíc já jsem si nejdřív opravdu myslela že Tony je ten hodný co pomáhá...a znovu se opakuji, jsem ráda že se vybarvil až v colinově podání...ale i jako záporák je Heathy úžasný...ale nwm prostě jsem za tohle radši...a ještě si taky myslím že je škoda že to nemohl celé dotočit Johnny....Depp je skvělý herec a když si vezmu ty tři Johnnyho,Juda a Colina tak Johnny byl podle mě z nich nejlepší i když tam byl jen krátce...mám ho zkrátka nejraději...Ale Heatha nikdy a nic nepředčí..♥♥ je to moje(naše) věčné slunce.. *4*
  • stankova.lidka

Re: Re: Bludiště

Já vím *15* ale stejnak mi to potěšilo *4*
  • heatcliff

Heath zpívá v Legendách...

http://www.youtube.com/watch?v=BTns 8Xq2_YE

Pro všechny, kteří chtějí stále vidět Heatha krásně znějícího v Legendách z Dogtownu *3*
  • spnetka

Re: Re: Re: Re: Re: Legendy z Dogtownu

nemohli by jste mi sem dát ten odkaz z youtube,jak Heathy zpívá, please?? *4* mě se to nějak kraví a nejde mi to vyhledat...thanks *3*
  • heatcliff

Re: Bludiště

*1* i když Bludiště *9* ale Joker alias Heath *4* ale Bludiště *9* ... *1*
  • stankova.lidka

Bludiště

Včera odpoledne se sestra koukala na televizi a bylo tam Bludiště a najednou mamka "hele Joker". Přihnala jsem se k televizi a opravdu vidím fotku Heathyho jako Jokera. Byla jsem celá šťastná, bylo to v jednom úkolu kde soutěžící měli přiřazovat kladňáky a záporňáky k sobě. Jsem ráda že si vzpomněli na Temného rytíře a že právě on s Jokerem udělal díru do světa *14*
  • heatcliff

Re: Re: Imaginárium...♥♥

Také jsem to podobně vnímal, ten Heathův Tony mi přišel takový chudák a moula, *4* , ale Colinův se pěkně vybarvil, vlastně celej Tony se pěkně vybarvil. *1*
  • stankova.lidka

Re: Imaginárium...♥♥

Souhlasím se vším. Nevím jestli jsem to sem psala, ale pro mě je Tony v podání Colina ten zlý a Heath je ten hodný :D I když vím že Tony celkově je pěkný rošťák *15*
  • heatcliff

Re: Re: Re: Imaginárium...♥♥

a vlastně stále radost dává a dávat bude... *3*
  • heatcliff

Re: Re: Imaginárium...♥♥

Všechny tady máte pravdu, Imaginárium je moc pěkný a velmi podařený film, a Heath se rozloučil komediální rolí, ve které se opět předvedl, ale strejně je zvláštní, že tímhle se rozloučil, že to je to poslední co jsme od něj viděli, a poslední příležitost ho vidět živého, je to prostě jednoduše zvláštní pocit, a velmi smutný... *9* Protože třeba během filmů s Heathem, si člověk říká, kde je tomuhle skvělému, krásnému a talentovanému klukovi konec... *9* A ono přece jen ten konec je...Ale také musíme být rádi, že Heath existoval, a že nám dal tolik radosti do života *3*
  • kackac

Re: Imaginárium...♥♥

Přesně moje slova. Imaginarium je krasný film, ale Heath je tam jěště o 100% lepší. Kadyž sem se na film dívala, tak sem si taky neuvědomovala, že je Heath mrtvý. *9* *9* Dokonce se to líbilo i mojí mamce ! *3*
  • kackac

Re: Legendy z Dogtownu

T se ti ani nedivím, že si to pouštíš pořád dokola, protože Heath je v Legendách z Dogtownu fakt sladkej ! ! ! *14* *14*
  • gabi..heath..

Imaginárium...♥♥

právě před půl hodinou jsem spatřila titulky tohoto velkolepého díla...♥ je to pěkný film a Heath je jako vždy nejlepší a jedinečný....ale potřebovala bych to vidět ještě jednou protože mi uniklo určitě spousta věcí a detailů když byl na plátně Heath....snažila jsem si tyhle chvíle vychutnávat..ale jak jsem sledovala hodně i děj filmu tak to mooc nešlo...každopádně jsem taky byla radši že tam umře Colin Farel a ne náš Heathy...:D už nevím co psát...prostě krása paráda nádhera....(ale na zkrocenou horu to stejně nemá..:D) a uplně jsem během filmu zapomněla že je heathy mrtvý.....nějak jsem se s tím asi už smířila..možná pomocí právě Imaginária dr. Parnasse...:)
  • heatcliff

Re: Re: Legendy z Dogtownu

Myslím, že všichni víme. Já vždy naprosto žasnu, když sleduju film s Heathem, jsem úplně omámený... *3*
  • stankova.lidka

Re: Legendy z Dogtownu

Mamka mi nechtěla věřit, že to zpíval on *14* Tak jsem jí to musela pustit ještě jenou a mamka podotkla "zpívat teda umí hezky" *14* Ale on byl prostě skvělý herec, uměl zpívat, tančit a hlavně hrát. Dneska jsem si pouštěla bonusy u Kletby bratří Grimmů a hned jsem se koukla na natáčení a Heath se tam v jednom kuse smál a byl tak živý a veselý. Bylo to něco vidět ho tak šťastného a zapáleného do hraní. *4* A o víkendu mě čeká zkouknout Neda Kellyho. Odpoledne jsem kousek viděla, ale přišla sestra a já když se na něco chci mrknout s Heathym tak musím být v celém bytě sama a kochat se *14*. No určitě víte o čem mluvím *4*
  • heatcliff

Re: Re: Re: Re: Re: Legendy z Dogtownu

To tak si to nechat zazpívat od Heatha naživo, co?! *15* *9* ale to se už stát nemůže...ale i tak je to pěkná představa *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit