-
Příběh rytíře
Jsem nemocná a od rána koukám na filmy s Heathem.Teď jsem dokoukala Příběh rytíře a strašně se mi chce brečet.Když si uvědomím že....byl tak blízko a já to netušila.Bylo mi tehdy 12 let a nemohla jsem tušit že někdo tak úžasný natáčí v Praze.Achjo -
Re: Re: Re: Pokles
No protože, v kategorii herec je jeho profil vyhledávaný, ale když se pak vezme celkový součet návštěvnosti profilu, je 42. Ovšem ted z 9. místa na 42. místo nespadl, protože ten celkový žebříček osobností je starý tak tři až 5 týdnů. -
Re: Pokles
Máš naprostou pravdu, ale Heath si zaslouží být v TOP 10. -
Re: Re: Pokles
Já spíš nechápu,jak by mohl spadnout až na 42.místo,když v hercích je stále 3. *7* -
imaginarium..
dneska jdu podruhé na imaginarium....se zas tesim jak necooo:-P v olmiku to hraji uz jen v takovem mensim kine, ale aspon neco...budu na vas myslet...mejte se ;-) -
Re: Re: Re: imaginarium od doctor parnassus
Vím, koukala jsem na kousek *14* -
Re: Re: imaginarium od doctor parnassus
jo jenom je to s tytulkami,ale s titulkama je to lepsi,pac uslysis jeho krasny hlas:) je to ve fantasy,neim esi sem to tam psala... -
Re: Pokles
taky jsem si říkala, kam zmizel a dost mě to štve *10* musíme ho tam dostat zpátky, protože je jednička *14* a zaslouží si být v top 10 víc než nějaká Miley Cyrus *10* -
Pokles
Tak Heath zas není ani v TOP 10, nechápu proč tam místo něj ti, kteří jsou... *10*
Ale co, Heath je stejně Heath, a je NUMBER ONE! *3* -
Re: Nezapomeneme
To se teda opravdu nedá zapomenout *13* to máš pravdu....jednou jsem koukala na videa s Heathem jak šel do nějakýho krámu,v náruči měl Matildu a před dveřma se střetl s nějakým starším pánem,Heath otevřel dveře a pustil nejdřív toho pána a až pak vešel Heath....proč to píšu?Protože jsem si ted na to náhodou vzpoměla a přišlo mi to od Heatha strašně hezký....to že si na nic nehrál....to že pustil staršího člověka před sebe a přidržel mu dveře....Heath byl "hvězda" a přesto se tak nechoval...choval se jako normální člověk,který má uctu ke starším....to mi přijde strašně hezký.Máte pravdu on byl opravdu hodný,citlivý člověk....skvělý táta...škoda že ho Matilda nepozná *9* *9* -
Re: Re: Re: Re: Re: Heath
omlouvám se za to ! vyzařovala ! -
Re: Re: Re: Re: Heath
Heath byl velmi výjmečný a zajímavý člověk. *3* Z jeho usměvu vyzyřovala energie, radost, štěstí a pohoda. *3* Je ho strašně veliká škoda ! ! ! *9* Ale naštěstí jsme tady my, ti kteří na něho nikdy nezapomeneme. Doufám, že se na Vás na všechny můžu spolehnout. *3* -
Re: Re: Re: Re: Heath
Pro mě taky a hlavně ho neberu jako krásnou tvářičku z televize. Na netu jsem si jednou četla věty, které řekl a tím mě taky dostal. Když mluvil o Matildě... :) -
Nezapomeneme
Dnes jsem zabloudila na tyto stránky a je až neuvěřitelné jak krásně si tu o Heathovi povídáte je z toho cítit jak držíte při sobě a stále si tohoto PANA HERCE hýčkáte.Myslím si že Heath by byl moc rád kdyby věděl že v jedné malé zemičce uprostřed Evropy jsou jeho fanoušci kteří ho nepřestali zbožňovat.Já ho mám taky moc ráda byl to můj nejoblíbenější herec a určitě sem budu chodit častěji.Na Heatha se prostě nedá zapomenout. -
Re: ....
Sny, kdybych mohl, chtěl bych mít Heatha v každém snu. A tomu, že zemřel je těžké uvěřit, kdykoli ho vidím, jak se směje, je plný energie...opravdu neuvěřitelné. *9* -
Re: ....
*Heathovi -
....
Občas se mi o Hethovi i zdá. V těch snech vypadá tak plný života a radosti...potom už člověk ani nechce věřit že už tu není... -
Re: Re: Re: Heath
já taky... *4* on je pro mě mnohem víc, než si možná spousta lidí myslí....není to nějaká star, která je můj idol a zbožnuju ho hlavně proto jak je zrova slavnej.....Ale Heath byl tak zajímavý a okouzlující svou povahou, kterou si krásně popsal Heatcliffe, že k němu si člověk vytvoří vztah uplně jiný a krásný....i když je bohužel po smrti... *9* -
Re: imaginarium od doctor parnassus
Jeee díky moc za upozornění, jsme zaregistrovaná a když jsem tam byla naposledy tak tam ještě nebylo, v budoucnu zkouknu, protože než vyjde Imaginárium na DVD tak bych to asi nevydržela :D -
imaginarium od doctor parnassus
ahoj,esi se chcete kouknout na imaginarium od doctor parnassus tag je to na http://koukej.xkrat.cz ve fantasy,ale musite tam byt zaregistrovaní zatím pa:-*