-
10 důvodů, proč tě mulujeme ♥
Heathe jsi naše Slunce, které hřeje,
zářící hvězda s Měsícem,
po tvém úsměvu pookřejem,
ten je za všechny tisíce.
Jsi pro nás všechno, čím bys mohl být,
a máme tě moc rádi,
doufáme, že v nebíčku, jsi šťastnější než tady.
Děkujeme za to, že jsi tu s námi byl
a vzpomínku na tě, si zachováme až do posledních sil.
-----Milujeme tě----- -
Re: :)
bezvadný *3* musíme ho dostat na vrchol! *1* -
Re: Re: ...
No já mám zase doma dvě DVD Zkrocené hory, protože když jsem ji loni dostala v únoru od kamarádky k narozeninám (jen v češtině), tak jsem se tak bála, aby se mi s ní něco nestalo, že jsem si ještě koupila originál DVD, když jsem ho objevila v Tescu. A také jsem ho chtěla mít v angličtině. -
1979
za 3 příspěvky - nebo tak - tu bude 1979 příspěvků - přeci jen takové číslo už tady v diskusi nikdy nebude. Bylo by fajn, kdyby si někdo vzpomněl a na 1979. příspěvěk (rok Heathova narození) napsal něko moc hezkýho. *3* -
Re: Re: Re: ...
No já jsem takový blázen *1* , že snad Heatha vidím ve všem krásném, a kromě slunka, měsíce je také zářicí hvězda na nočním nebi, to určitě! *3* *5*
Heath je naše vše! *1* *3* -
Re: ...
se ti nedivim,proto nedavam veci z Heathem nikdy z ruky,i kdyby me meli zabit tak nikomu nic nepujcim :D:D -
jo slunko taky,ale pro me je i Měsíc,protože je pro mě hezčí a je víc magický.. -
...
Asi před týdnem jsem mamčině kámošce půjčila DVD Casanova a už mám strašněj absťák !!! *10* *9* *14* -
To je přece super !!! Musíme držet palce aby se posunoval dál a dál !!! *14* -
super *3* *5* -
:)
Heath se nám v "top osobnosti" posunul z desátého místa na deváté *14* jen tak dál *1* -
My jsme si minulý rok připili s mamkou červeným vínem, které měl prý Heath rád...
Tak letos udělám asi něco podobného, nějaký menší rituálek, ale zase budu myšlenkami s Heathem a jeho blízkými, kteří v ten den asi moc happy nebudou... *9* *9* *9* Je jen důležité na Heatha vzpomínat také s radostí, protože on je naší radostí, a dává mě i Vám velkou energii, a takový on byl- slunce *4* , které nám bude svítit navždy...,-) *3* -
přemyslím co udělám víznamného 4.4.......asi si upecu neco sladkeho,naliju si neco a budu se divat na heathovi filmy do zblnuti :-) *3* -
...
a taky se blíží Heathovo datum narození,těším se ale je mi z toho i smutno..jo a 4 pírka jsou moc pěkný film... *3* -
j je to krásný, zajimavý film...Plný lásky, přátelství a hlavně dobrodružství;-) 100% stojí za zhlédnutí a nejen jednou :) Stojí za to zhlédnout i bonusy:) -
Re: Re: Re: Re: Re: rozhovor
přesně tak, máš pravdu *14* -
je to krasnej film,heath tam predvedl ze je Pan herec...hlavne ten kaskaderskej kousek na tom koni ,a prej nemel kaskadera,tak to sem fakt hledela.. -
Re: Zkrocená hora nejlešpší film
Rozhodně to byl film hodný Oscara. O tom, co s člověkem dovedl udělat, jsme tady psali už mnohokrát, ale mně osobně, a myslím, že i mnoha dalším lidem, také úplně změnil pohled na homosexuály. Do té doby jsem je vnimala jen jako komické postavičky, které se chovaly přehnaně žensky, a tak vystupovali také ve filmech, jen pro pobavení diváků. Ale po Zkrocené hoře jsem o nich a jejich problémech začala uvažovat úplně jinak. Že prožívají stejně silné city a vášně jako jiní lidé a určitě to mají v životě daleko složitější. -
Re: Re: Re: ...
Mně osobně se Čtyři pírka moc líbí, a zvláště Heathův výkon se mi zdá v tomto filmu skvělý. -
Čtyři pírka je celkem pěkný film, není to nic výjmečného, ale asi se u toho člověk nenudí. A Heath je i zde jako všude skvělým hercem, takže proč to neskouknout...