Přejít na výpis diskuzí

Heath Ledger

OSOBNOST 31.12.2006 
6509 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • stankova.lidka

Re: Re: ...

Je to krásný film plný napětí a už v polovině držíš Heathovi palce a říkáš si "tak jak to dopadne?" Mně se ten film líbí moc hlavně jak byli v té jeskyni jak se tam začnou smát :D
  • Re: ...

ahoj jaký je ten film čtyři pírka je to pěkný?neviděl jsem to
  • emo-anne

Re: Re: Re: Re: rozhovor

Já věřím že furt je....ve filmech, v rozhovorech, na fotkach,, v matilde, v nás;-);-);)
  • Re: Re: Re: Batman

Jak jste říkali, na HBO už ho hodněkrát dávali, dokonce někdy nedávno, ale je to dabované, a dabing je prostě....není nad originál v angličtině. Heathovo podání Jokera je tam fantastické a to se vším všudy a tím myslím JEHO HLAS. Opravdu doporučuji raději anglickou verzi s titulky. Ale posudte sami. Nad Heathův hlas a podání Jokera prostě není. *4*
  • gallacher

...

Dneska na stáncích vychází znovu Čtyři pírka,tak kdo to nemá tak si to muzete opatrit za malou castku.. *3*
  • heatcliff

Re: Zkrocená hora nejlešpší film

Omlouvám se za to š v nejlepší...,-)
  • heatcliff

Zkrocená hora nejlešpší film

Ani jsem nevěděl, že Zkrocená hora získala Zlatý Glóbus v kategorii Nejlepší film- Drama-. Tak aspon zde vyhrála, když toho Oscara né, i když ho mít měla!
  • emo-anne

Re: 1979

jj to by bylo pěkný :) tkvé číslo v diskusi už tu pak nebudeme mít;-)
  • Re: Re: Re: rozhovor

Přesně tak jak píšeš....ta jeho mimika,ty gesta....to jak krásně a roztomile se dokázal zatvářit....to uměl jen ON - Náš milovaný Heath !! *3* *3* A strašně moc se mi líbil ten jeho smích...i když jsem nevěděla čemu se směje tak jsem se musela smát s ním *14* *14* Prostě byl ůžasnej....škoda že "byl" ..... *4*
  • Re: Re: Batman

Ano to je pravda,to si ještě počkáme....snad příští rok se dočkáme *7* Na HBO sice už několikrát Temného rytíře dávali,ale ještě to bude myslím nějakou dobu trvat než bude u nás... *9*
  • 1979

Tak mě jen tak napadlo, že už se blížíme k 2000 příspěvkům v této diskusi, a rok 1979 je rokem Heathova narození, jen myslím že 1979. příspěvek by měl být něčím zvláštní a krásný. Je to jen nápad...Heath byl naprosto úžasný, a já stále nevěřím tomu, že už tu prostě není mezi namá, i když ho máme všichni v srdíčku *9*. Ráda si čtu všechny vaše příspěvky, všechny jsou krásné a psané od srdce.
  • spnetka

Re: Re: Casanova

taky jsem konečně zkóukala Casanovu a hned dvakrát *1* *1* báječný film a ještě báječnější Heath *14*
  • eve-lyn

Re: Re: Re: Re: Re: rozhovor

Já věřím,že to vidí.Že na nás všechny dává pozor.A je rád,že jsme nazapoměli a doufám,že nezapomenem.
  • petrahladilova

Re: Batman

to nebude tak rychlo to si ještě počkáme než bude temný rytíř v telce... *5*
  • heatcliff

Re: Re: Re: Re: rozhovor

Je zvláštní a krásné, jak nám jedna osobnost může zpříjemňovat běžný život, - kéž by to Heath věděl. *9*
  • eve-lyn

Re: Re: Re: rozhovor

Ještě,že existuje internet,youtube,videa..Ačkoli jsem tomu taky moc nerozuměla,nevadí mi to,jak už jste psali...stačí jen poslouchat a kochat se.. *4*
  • emo-anne

Re: Re: rozhovor

přesně a ta jeho mimikaaa jáááááááááj:-***:D
  • heatcliff

Re: Re: Re: Je to on nebo ne?

Jojo, je to krásné gesto, Heath by si toho určitě moc vážil. *9*
  • stankova.lidka

Re: rozhovor

Krásný, sice jsem tomu za mák nerozuměla ale mě stačí se na něj koukat a poslouchat jeho hlas *14*
  • Re: Re: Je to on nebo ne?

Herci Johnny Depp,Jude Law,a Colin Farell se po dotočení Imaginária vzdali svých honorářů ve prospěch Heathovy dcerušky.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit