-
Re: Re: DVD...
heath ma nejnadhernejsi hlas co sem kdy slysela :-** -
Re: Re: Re: Re: s...............
no to jo no....a nikdy se s tim nesmirime...ae v nasich srdcich a ve svych rozhovorech a filmech je naporad:-** -
Re: Re: Re: s...............
No nam to povidej,my se stim nemuzeme smirit uz dva roky a to jsme ho ani osobne neznali,to si predstav co to muselo udelat z jeho rodinou a kamaradama. -
Re: Re: s...............
ale to je škoda did má malý dětsko -
Re: Re: ..
jo to mě taky,sice Beze mě,je dobrej film,ale vetsinou sem se nudila,nejak me to nezaujalo....U legend z dogtownu sem se aspon parkrat pobavila,vetsinou to byli utrzky z Heathem..jak si zpival,nebo hazel prkna ze strechy nebo tanvoal na party.. -
Re: DVD...
se mas,taky bych se na to hned podivala a hlavne s titulkama protoze nekdy mi ten dabing rusi uplne ten dojem z filmu a hlavne miluju Heathuv hlas...Oni sou vsechny filmy lepsi s titulkama protoze si to vic uzijete nez kdyz do toho gdaka nejakej ceskej daber a vetsinou rika uplne neco jinyho nez tam bylo puvodne.. -
Re: s...............
ale je to nestastna nahoda.. *9* -
Re: DVD...
Hned bych sla s tebou!!!:) Až budu doma tak si zase neco pustim po dlouhe dobe ;-) -
Re: s...............
jestli chces slyset to co se mu stalo no tk spolikal blbou kombinací prášků a jeho srdičko to nevydželo :(:( -
s...............
HELE LIDI PROC UMREL................. *7* -
Re: Re: Re: Legendy...
jj šk ja vím každej ma jinej styl;-);-) heath by byl jedinecnej ajik kdyby hral nejakou malinkatou roli;-) -
Re: To snad není pravda
Ale podívej se za jakou cenu je Gábina před Heathem.Přečti si ty příspěvky to je hrůza jaké na ni jsou názory.Za takovouhle cenu bych nechtěla být ani první -
Re: Re: Re: Re: Re: Legendy...
No se mnou Zkrocená hora také otřásla, to je prostě Heathův nejlepší film.
Je to nádherný a hrozně smutný příběh, ale je to prostě krása! Jako to dokazuje už to, že se mnou nikdy v životě žádný film nezámaval, že bych na něj myslel, nikdy! A Zkrocená hora se mnou udělala nevídané, bylo to úplné pobláznění, prostě film filmů...Je pravda, že každý má jiný vkus, a každému se líbí něco jiného ,ale jak se nemůže líbit Zkrocená hora, tím nechci nikoho z Vás urazit, jen ten film je Heathovým koncertem ve všech smyslech, nevím...Ale samozřejmě každý má jiný názor, jen nechápu to, kdyby jiný film, ale jak se nemůže líbit Heathovému fanouškovi zrovna Zkrocená hora, což je film, který nemá ve svém tématu konkurenci, a k tomu to je jedinečný film, takových filmů není mnoho...Zvláštní, ale jak vidím nemusí se líbit, no co no...Pro mě je Zkrocená hora srdcovka srdcovek
*14* -
DVD...
Mám ohromnou radost !!! *1* Dneska mi konečně přišly ty objednaný DVD - Zkrocená hora, Casanova a Patriot. Myslím, že je půjdu hned zkouknout !! *3* *3* -
Re: ..
Ten konec je vážne super jak tam Heath zpívá. *3* Legendy z Dogtownu mě bavily víc než Beze mě: ... . Heath je tam skvělej jako vždy ! *14* Není co dodat. *3* -
No to máš pravdu. Znám dost lidí, kteří viděli Zkrocenou horu, a nijak zvlášť to na ně nezapůsobilo. A přitom spoustu lidí to oslovilo tak, že se z toho nemohli vzpamatovat. Každý je jiný. A to je dobře. -
I kdyz je to film skvelej,herci uzasni,reziser skvelej,ale nejak me to nechytlo,to ja radsi Pribeh Rytire kde se zasmeju nebo Casanovu,a nebo šíleného Jokera...Ale je to jedno,protoze mam rada Heatha vsude a vzdycky.. -
Re: Re: Re: Re: Legendy...
to je pravda,kazdy ma jiny nazor a muze si ho rict...Film dobej,Heath skvělej jako vzdy,co vic komentovat,me zase nejak nezaujala Zkrocena hora.. -
Re: Re: Re: Re: Legendy...
Mně se ten film docela líbil, Heath tam byl zase úplně jiný, než na jakého jsem zvyklá, ale vychutnávala jsem si hlavně jeho, jak hraje zase celou duší. Všem svým postavám dokázal dát úžasnou opravdovost. Ale jak říkáš, můj nejoblíbenější film to také nebude. Pro mě je to jednoznačně Zkrocená hora, která se mnou tak otřásla, že mi, dá se říct, změnila život. -
..
Docela dobry film,takovi prumer v Heathovych filmech,HEathuv vykon neni potreba ani komentovat,protoze je jasny ze byl skvely....hlavne ta cast jak si na konci zpiva,uzasny..