Přejít na výpis diskuzí

Heath Ledger

OSOBNOST 31.12.2006 
6509 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Re: Re: Re: To snad není pravda

Tohle se tu řešilo už milionkrát, najdi si to ve starších příspěvcích nebo google.cz...
  • heatcliff

Re: Re: Re: Legendy...

Ale co,- Heath je prostě Heath,))) *3*
    Můj první zážitek byl Ennis Del Mar, a Zkrocená hora, tady jsem ho poznal, prostě je to pro mě srdcovka *14* Zkrocená hora je jedinečně nádherná...Navždy!
  • heatcliff

Re: Re: Legendy...

No tak zase ty jsi starší jen o rok,-)bez urážky. A myslím, že to není otázkou věku, ale jde tu spíše i o to téma, které mě nelákalo. Prostě já mám filmy s Heathem, které jsou pro mě nej, ale tenhle to rozhodně není, můj názor, ale když se ti líbí, vůbec ti to neberu.:)
  • emo-anne

Re: Legendy...

Tak to každý má jiný názor...mě se ten film líbí dost...je to i možná otázka věku nevím...každopádně mě ten film dost baví;)
  • heatcliff

Legendy...

Tenhle film mě nijak nenadchl. Heath se mi tu líbi, nakoneci ta jeho image *1* , působila celkem dobře, prostěopět předvedl, že to s hraním uměl, ale jinak samotný film, nevím...Asi už to mockrát vidět nemusím...
    Ale Heath je jednička! *15*
  • eve-lyn

Re: Re: Re: Re: Re: Legendy

jj,je to pěknej film,mě se teda líbí.Ale viděla sem ho jenom 1 nebo 2x,takže ho nemám ještě uplně tak v paměti jako Zkrocenou horu atd.
  • emo-anne

Re: Re: Re: Re: Legendy

ale je to dobrej filmíík ;-) sak uvidite ...me se teda libil dost....ale uz sem to nevidela min. rok ;) minulej rok sem to poustela furt dokola ;-)
  • Re: Re: Re: To snad není pravda

ale ploc *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7*
  • Legeny

Tak za minutku jsou na nova cinema Legendy z Dogtownu. Už se na to těším celej tejden a koooooonečně. *4*
  • kackac

Re: To snad není pravda

Taky to nechápu jak nějaká cizí ženská kterou nikdo nezná se tam takhle na rychlo může vecpat ! ! ! *8* *8*
  • heatcliff

Re: Re: Re: Legendy

Jo hlavně, že tam je Heath,- nemá cenu nic dalšího řešit...,-) *15*
  • eve-lyn

Re: Re: Legendy

Jasná věc.Všichni přece budem koukat na našeho úžasnýho,tentokrát vzhledem zajímavýho Heatha :) .. Stráášně se těšíím ,až zas uvidim Legendy.. *15*
  • heatcliff

Re: Legendy

Já se budu dívat, ještě jsem to neviděl. Tak jsem zvědavý, Heath tam teda vypadá....,-) *1* ale co, je to pořád on, a pořád nádherný a nejlepší.
  • Re: Re: To snad není pravda

Plotože... *16* *8*
  • Legendy

Tak za chvíli Legendy z Dogtownu. Doufám, že budeme koukat všichni společně na našeho Heatha - jako obvykle.
  • terkap5

H.L.

Dneska sem si pučila od kámošky Zkrocenou horu tak se na to chci kouknout.Ale dneska taky dávají Legendy z Dogtownu že jo?ty sem eště neviděla tak už se na ně těšim *4*
  • heatcliff

Re: Re: To snad není pravda

Také si říkám proč?! Je to hrozná škoda, ani to nedokážu popsat! *9*
  • Re: To snad není pravda

ploc umrel *7*
  • stankova.lidka

Re: Re: Re: Re: TOP 10...

Byl, je a bude napořád
  • heatcliff

Re: Re: To snad není pravda

No jako její profil je navštěvovanější než ten Heathův. Ale prostě mě jen štve, že tam nebyla vůbec, a ted se vecpala do devítky...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit