-
Re: Re: ZH
No jsou tam rozdíly, jak říkáš, v krtaších a hnědých vlasech vypadal dospěle, a jako blond byl takovej kluk z pláže.
Ale mě se líbil v obojí, i v hnědých vypadal k světu! *3* Měl takové dravé kouzlo, prostě charisma obřích rozměrů... -
Re: ZH
Jako blond mi připadal tak uličnicky ale zase když měl vlasy krátké vypadal jako dospělý muž který ví co chce *4* -
Re: Re: pro Heathviku
Náhodou jsem sem znovu kliknul.Jsi rychlík. To jsi celý den na těchto stránkách?Viděli jsme ještě Cameron Diaz,George Clooneyho,Paris Hilton,Taru Banks a pak tam bylo spousta umělců které jsme ani neznali. -
Re: pro Heathviku
Evane moc díky že jsi odepsal.to ti fakt závidím jestli se ti bude chtít napiš koho jsi tam ještě viděl diky moc -
Fotky
Nechci provokovat,ale mám jednu připomínku ke vkládání fotek a tapet.Nebylo by možné si napřed pořádně prohlédnout jestli se tam už náhodou ta či ona fotka nenachází?Samozřejmě v tý zaplavě fotek je to obtížné(i já v tom mám dost zmatek a člověk tomu stěží zabrání),ale u tapet se to snad ohlídat dá,ne? -
Re: DVD ...
Tak to se máš opravdu na co těšit. Skoro ti závidím, že Zkrocenou horu uvidíš celou poprvé. Je to nejkrásnější film, jaký jsem kdy viděla. Casanovu mám také moc ráda, ale také Čtyři pírka, Candy a Temného rytíře. Toho jsem viděla teprve jednou a teď se ho chystám koupit. -
DVD ...
Včera jsem si z netu konečně objednala Casanovu, Zkrocenou horu a Patriota. Zkrocenou horu jsem neviděla celou, ale Patriota ano. Casanovu jsem neviděla vůbec. Už se nemůžu dočkat až to příjde ! Pro mě jsou to 3 nejj filmy od Heatha ! *3* *14* *14* -
pro Heathviku
Omlouvám se ti ale nechodím sem zase tak často.V létě roku 2006jsme s dnes už mojí ženou byli na prázdninách v USA.Na pár dní jsme navštívili New York a v kavárně jsme odposlechli že následující den se tu koná nějaká přehlídka či festival a má tam být větší koncentrace hvězd.Samozřejmě jsme byli zvědaví a místo kde přijížděly hvězdy jsme navštívili(najít to byl horor)A právě tady jsme Heatha zahlédli.Trvalo to zhruba 3-4 minuty ale bylo to úžasné vidět někoho, koho jsi ještě včera netušila, že bys ho mohla vůbec někdy v životě potkat.Procházel okolo nás a byl nám takřka na dosah ruky,mával a usmíval se tím svým charakteristickým úsměvem.Pak s bodygardy zmizel.Toť vše.Manželka to rozdýchávala hodně dlouho.Někdy mám pocit že ho miluje víc jak mě. *3* Měj se fajn. -
Re: Re: michelle
Je to film na přemýšlení....Ale je to super film ;-) A jak říkáš...byla jsem zvědavá na michelle;-) -
Re: michelle
Taky uvažuji, že na to půjdu, už kvůli Michelle, a když to celkem chválíš, tak to asi bude dobrý. -
michelle
Ahojky :) K legendám : Viděla jsem je 6krát a je to dobře udělaný film...ale nepatří k těm extra ae stojí za to skouknout :) Na konci si heath zpívááá *14* Ale konec taky není moc veselý.... No beze mě mam na dvd a je to pekný film ;-)Pustím si to ted a budu nad tím premýšlet....jak sem to viděla porpvé musela jsem hlídat sestřenku a moc jsem si to neužila... Včera jsem byla na novém filmu jmenuje se Zakletý ostrov...Michelle tam s leonardem DiCapriem hraje hlavní roli- jeho manželku...je to fkt super film ne moc veselý ale stojí za to ...A michelle tam hraje sice vražedkyni, ale stojí za to skouknout....Určitě na to zajděte;-) Omlouvám se , že to nesouvisí moc s heathem ten film...Ale hraje tam michelle a ta s ním souvisí dost ;-);-) -
Re: Re: Re: Beze Mě
Legendy jsem viděla asik 6krát...Anekončí to taky nejlíp aspoň ne pro heatha ....ale na konci si zpívá takže je zas slyšet ten jeho nádherný hlas :) -
Re: Re: Re: Re: Beze Mě
přesně sem to tady chtěla napsat ale už si mě přeběhla :) -
Re: Re: Re: Re: Casanova
ja sem naprosto v pohode.. -
Re: Re: Re: Casanova
Nebyla to žádná narážka! Nemám tu zapotřebí provokovat Heathovy oddané fanoušky. Tak se hned nečerti. -
Re: Re: Casanova
to mela byt jako na me narazka nebo co? hele uklidni se laskave,nejsi tady jedinej velej fanousek.. -
Re: Casanova
Ten bonus jsem viděl už mnohokrát, a je pěkné, jak o něm ostatní hovořili, ale to že byl Heatn skoro všestranně nadaný, a že byl jedinečný, to víme snad všichni?! *3* -
Re: Re: Casanova
Urco se na ten bonus hned mrkni,protoze sem jak to rikali byla asi dva kilometry vysoka a strasne pysna na Heatha, az sem brecela.. -
Re: Casanova
Tak to už se těším až mi to pošleš. Jinak dopis hážu do schránky zítra *4* -
Casanova
Prave jsem se dodivala na Casanovu a nově ještě na bonus jak se to natáčelo.Jsem na Heatha jeste vic pyšná, než sem byla předtím,když jsem slyšela mluvit Siennu Miller a režiséra a scénáristku o Heathovi.Sienna rika ze je to nejen skveli herec ale ze i je s nim velka sranda,scénáristka říkala že Heath je pro ni jediny kandidat na roli casanovi a stelesnuje vše co ženy žádají,sexy,krásny apod...a režisér říká že s ním byla skvělá spolupráce,že se doplnovali a ze je Heath skveli filmar a inprovizovali hodně spolu a že je to skveli herec a uzasny clovek...rozbrecelo me to,nadhera,jsem na tebe moc pysna Heathe...jo a pravy Casanova umrel v čechách....