-
Re: Re: Re: Re: Re: Heath v TOP 10
jo to se mi stava taky,nekdy mi zacnou tyct slzy samy od sebe kdyz vidim jeho fotku,nebo kdyz otevru oci kdyz se probouzim tak ho vidim nad sebou jak se usmiva a mam hned dobrou naladu....je to ruzne -
Re: Re: Re: Re: Heath v TOP 10
Taky se mi stávalo téměř běžně,že sem se najednou z ničeho nic rozbrečela,a naposled ve čtvrtek..ale to bylo asi po měsíci.Před měsícem sem si řekla,že by Heath nechtěl,abych už 2 roky brečela kvůli němu,uvědomila sem si,že s tim nic neudělám a můžu si brečet jak chci,nadávat a mlátit do věcí.Tak sem přestala,i když občas se neudržím a slzy prostě tečou a neovlivním to. -
Re: Re: Re: Heath v TOP 10
Můžeme jen doufat *4* -
Re: Re: Heath v TOP 10
To se mi stává skoro každý den a jěště když k tomu hraje nějaká dojemná písnička tak je to ještě horší. *9* *9* Jinak mám velikou radost, že se Heath dostal do TOP 10 a doufám, že se dostane ještě víc dopředu. *3* *4* -
Re: Dnes večer
Taky se těším a na 3.3 se taky těším, protože Legendy z Dogtownu jsem ještě neviděla. *3*
Včera jsem se koukala na Kletbu bratří Grimmů mám to na DVD a Heath je tam tak úžasnej a stejně jako v jiných jeho filmech tam podal škvělý herecký výkon. Taky si to musím pustit v angličtině mám strašně ráda jeho hlas. ! *3* *14* *9* -
Re: Heath v TOP 10
To je skvělé *4* zrovna jsem se vrátila z pokoje ubrečená, potřebova jsem si něčím hodit když jsem viděla starší fotky Heathyho plné radosti a života nevydržela jsem... *9* -
Re: Heath v TOP 10
jo no:) jsem rada *3* -
Heath v TOP 10
Teď jsem si všiml, že Heath je opět v Top desítce osobností, to je super!Naposled tam byl někdy v období, když dostal Oscara minulý rok, a teď se tam zas pomalu vrací! *3* -
Re: Re: Dnes večer
Už se těšim na večer.A na Legendy se těšim snad ještě víc,ten film sem viděla jenom jednou a moc se mi líbil.Zase Heath v jiné podobě,jako skejťák a trošku zhulenec.. *15* -
Re: Dnes večer
V té restauraci je Heath fakt skvělý!
Ten jeho uličnický smích, kdo by tomu nepropadl?!
*1* -
Dnes večer
Tak dneska se doufám zase všichni sejdeme u obrazovek u Šesti tváří. Už se moc těším na Heatha, je tam tak krásný, jak balí v té restauraci svou budoucí ženu. No a ještě víc se těším na 3.3. na Legendy, protože to pro mě bude zase nový film. -
New York
Ahoj Evane,19.2.jsi psal na tyto stránky že jsi viděl Heatha.Teď jsem to četla.Prosííím napiš víc,jak ses k tomu dostal a jak to probíhalo.Prosíííím ozvi se. -
Re: Re: Re: Imaginárum
Pardon vlastně na dnešek ! *9* *3* -
Re: Re: Imaginárum
A jinak na zítřek na večer se taky strašně těším !!! *3* -
Re: Re: Imaginárum
To se máš na co těšit ! *3* V Patriotovi jsem Heatha viděla poprvé a můžu říct, že je tam opravdu úžasnej ! *3* *14* *14* -
Re: kino
Uz mam rezervovany listky na 15ho... -
Re: Re: Re: Re: Re: kino
ale vypada to ze bych tam mela jit...super ,uvim imaginarium v kineeee -
Re: Re: Re: Re: kino
asi jo...uvidim,ale chtela bych.. -
Re: Re: Re: kino
jn....raci sem tam nevolala...pujdu asik do toho metropolu...pujdes taky ? :) -
Re: Re: kino
proto sem to uz nemohla v tom programu najit....sou normalni?....asi ne