Přejít na výpis diskuzí

Heath Ledger

OSOBNOST 31.12.2006 
6509 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • heatcliff

Re: ZH

No právě, že sice jako blonďák byl fakt něco, ale mě se líbil v hnědých strašně moc, třeba ve Zkrocené hoře na začátku vypadá také moc dobře, a hrozně se mi líbí jeho image v Candy, tam pro mě vypadá skvěle, a k tomu to jeho veršování.
    No prostě slušelo mu toho více.
  • ZH

Tak pro mě je na prvním asi taky Zkrocená hora...i když i Patriot se mi moc líbí,až na to že je to smutný,a Heath tam umře...Ale až po shlédnutí ZH jsem začala Heatha pořádně vnímat...ten film byl asi pro více lidí zlomový.A já nevím jak vám ostatním,ale třeba v 10 důvodech se mi jak hnědovlasý nelíbil tak,jako blondáček...i když nechci říct,že by mu to tam neslušelo,to néé *13* ,ale víc se mi prostě líbí jako blondáček... *14*
  • heatcliff

Re: Re: Re: Re: Re: Beze Mě

Ale Casanova je také pěkný film, na oddech.
    Řekl bych, že každý film Heatha má něco do sebe, a nemsmím opomenout Ruce pryč, což je také zajímavý film, a Heath je tu také jedinečný. 10 důvodů pro mě znamená možná i zásadní období, protože to byl můj druhý film, který jsem s Heathem viděl, takže má u mě místo. Ovšem třeba Pojídač hříchů, to je film, na který stojí se za to dívat jedině kvůli Heatha, a jeho krásnému hraní, protože sám film dobrý není...
    Ale jak jsem řekl, pro mě jsou tři nej- Zkrocená hora, Candy a Temný rytíř.
  • heatcliff

Re: Re: Re: Re: Re: Beze Mě

Máš pravdu, v těch filmech byl také dobře nadabován! A 10 důvodů, tak na ten film se rád podívám, ale pro mě to jeden z jeho nejlepších filmů není, já jsem své 3 filmy řekl, po těch třech bych ještě uvedl Imaginárium, a Ples příšer to je taky moc dobrý film, i když ten moment, kdy se Heath zastřelí, ten teda nemusím. *9*
    Ale prostě já Heatha vidím všude rád, je ale stejně neuvěřitelné, že mě tak dostal!
    Nikdy předtím se mi to nestalo, ale on si mě získal na celé čáře, čím on to dělal?! *1* *3*
  • Re: Re: Re: Re: Beze Mě

Ale je to samozřejmě věcí názoru... *5*
  • Re: Re: Re: Beze Mě

A taky 10 důvodů proč se tě nenávidím... *3* ,ale zpátky k dabingu....podle mě byl nejlépe nadabován v Patriotovi,v Příběhu rytíře ,v Ned Kelly a myslím že i ve 4 pírkách *7* hercem a dabérem Martinem Sobotkou....ten podle mýho k něm sedí nejlépe....a vždycky když tohohle dabéra slyším někoho dabovat tak si vždy vzpomenu na Heathečka.... *4* *4*
  • heatcliff

Re: Re: Beze Mě

A jinak Legendy z Dogtownu nebudou asi pro mě nic extra, protože už samotn étéma filmu mě trochu odpuzuje, surfaře,- no to mě asi moc bavit nebude, ale samozřejmě se na to povídám kvůli Heatha, já z toho filmu viděl jednou jen kousek...Je pravda, že Heath tam vypadá fakt jinak *1*
    Prostě asi se všichni shodneme, že nejlepší Heathovy filmy jsou Zkrocená hora, Candy a temný rytíř, teda aspoň pro mě to jsou tři jeho nej filmy, Imaginárium je sice také moc dobré, ale ty tři u mě vedou.
  • heatcliff

Re: Beze Mě

Ale zapoměl jsem na scénu s Michelle, která je dobrá, Michelle je tam také skvělá.
  • Re: Re: Re: Re: Casanova

Já mám s Heathem taky raději titulky,ale třeba v Patriotovi nebo v Příběhu rytíře byl nadabovaný skvěle....ale stokrát lepší je slyšet jeho hlas-sexy hluboký,podmanivý hlas *14* *14* Ten film byl životopisný¨¨¨¨
  • heatcliff

Beze Mě

Tak Beze Mě je hold složitý film, a myslím, že svým způsobem je jedinečný, také ho nějak nemusím, ale myslím, že tenhle film je opravdu pro jiné povahy, navíc ten děj je tak zvláštně položený...
    Heath je tam úžasný, a jak bylo zmíněno, dabing špatný, ten hlas má dabér, kterému je tak přes 40, a navíc se to k němu vůbec nehodilo, nejlépe byl Heath nadabován ve Zkrocené hoře Sašou Rašilovem, možná v Candy to ušlo...
  • stankova.lidka

Re: Re: Re: Casanova

Koukám že nejsem jediná koho to moc nenadchlo :) Kdyby se na tom nepodílel Heath tak bych u toho taky neseděla. Připadalo mi to jako dokument - asi jsem to trochu nepochopila, potřebovala bych to vidět ještě jednou :D A co se týká dabingu, nesnáším dabing. Vždycky mi titulky vadily ale s Heathem mám titulky raději...slyšet jeho krásný hlas... *14*
  • kackac

Re: Casanova

Přesně moje slova. Film mě taky moc nezaujal, ale Heath je tam úžasný ! *3*
    Legendy z Dogtownu budou snad lepší ! *3*
  • Re: Re: Casanova

Jak píšeš tak já se na to taky dívala jen kvůli Heathovi,ale ani jsem to nedokoukala do konce,protože jsem u toho usnula *8* .A taky se mi nelíbilo,jak byl Heath nadabovaný.Ale jinak tam byl Heathík nádhernej...ale jak říkám...film sám o sobě mě příliš nezaujal,a kdyby tam nehrál Náš andílek *4* tak už bych to přepnula hned na začátku...
  • New York

Evane prosím ozvi se psala jsem ti včera a prosila, abys mi napsal ,jak jsi viděl Heatha.Napiš prosím
  • gallacher

Re: Casanova

Ja sem to videla asi pred pul rokem a taky me tonejak nezaujalo,divala jsem se na o kvuli Heathovi,protoze on je jako vzdy uzasnej..TO je proste umeni...
  • Casanova

Tak lidičky já už mám taky Casanovu ... *14* .Sehnala jsem ho ve středu hned v první trafice,a ani jsem s tím popravdě nepočítala že ho seženu,protože tady někdo psal že byl snad ve 3 trafikách a nesehnal to.Ale já tak koukala do výlohy,a když už jsem to pomalu vzdávala tak jsem ho naposlední chvíli uviděla a měla strašnou radost *14* *1* Zatím jsem neměla čas si Casanovu pustit,ale už se moc těším,protože podle toho co jsem tu četla je to moc pěkný film...Ale nebudete se na mě doufám zlobit,když řeknu že film "Beze mě: šest tváří B.D." se mi zrovna dvakrát nelíbil...Heath je tam krásnej...o tom žádná...určitě podal 100% výkon,ale ten film mě prostě jinak moc nezaujal....Heath má lepší filmy.Ale je to věc názoru....každýmu se líbí něco jinéh *5* Jinak Gabi ,psala jsi tu nedávno že s Heathem hrál jeden český herec ve 4 pírkách *7* Můžeš napsat který *7* Já o tom ani nevěděla,ten film jsem viděla jen jednou a to asi před rokem a pul,a nevšimla jsem si že tam hrál český herec... *4*
  • gabi..heath..

Re: Re: Ruce pryč...

tak to je pěkně naprd....A bylo to třeba někdy v TV u nás..?
  • gabi..heath..

Re: kino

V BUDĚJCÍCH TO je to samý začali to promítat když jsem odjela na hory, vrátila jsem se pak to tam bylo ještě 5 dní..a najednou jsem to tam nenašla...a navíc to ty poslední dny dávali jen ve 22.30...takže pro mě v týdnu celkem nemožné....ale včera jsem zjistila že tady v menším městě kde jsem častěji než v budějcích to budou dávat 19. a 20.března.....tak jsem mooc ráda že jsem to nepromeškala..:)
  • heatcliff

Heathy

S tím smutkem to mám stejně, myslím, že v poslední době mi vlnu emocí přináší jedině Heath *9* , - Heath je zlato! *4*
    Tak Beze mě máme za sebou, Heath je tu skvělý, ale je to takový film k zamyšlení po všech stránkách, néjen, že v té době Heath a Michelle procházeli krizí, ale navíc tahle role začala Heatha psychicky velmi vytižovat, a myslím, že v tomhle období začal brát ony prášky *9*
    Ach jo, ten náš Heathy...!,-)
    *9* smutek a *4* radost, on je ztělesněním tohodle všeho.
  • eve-lyn

Re: Re: Dnes večer

Jo,jeho hlas musí snad každej milovat,je tak uklidňující tak zvučnej..i když občas nevim co říká,je mi to uplně fuk,hlavně,že ho slyšim..občas si pustim nějakej rozhovor ,zavřu oči a jenom poslouchám..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit