Přejít na výpis diskuzí

Heath Ledger

OSOBNOST 31.12.2006 
6509 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • heatcliff

Re: Re: Heath

No víš, já mám Casanovu už dlouho, jako normálně z obchodu,z Bontonlandu.
    A tam mě to stálo 199, takže o stovku dražší, ale zase je to originál v plastu, takže jsem i rád, že to mám.
  • kackac

Re: Re: Re: Heath

Jo mamka mně taky říkala ať se tam zítra jěště stavím, že už by to DVD mohli mít. *3*
  • eve-lyn

Re: Imaginarium..

Já du taky,konečně.Už ve čtvrtek,jak já se těšíím..
  • Re: Čtyři pírka

Čtyři pírka je krásný film, tam Heath podal jeden ze svých nejlepších výkonů, alespoň podle mě. Už jsem ho viděla několikrát, a vždycky se mi moc líbí.
  • Re: Imaginarium..

fakt?já sem taky eště neviděla,a v jakém kině to ted budou dávat?
  • kackac

Re: Re: Imaginarium..

VÁŽNĚ !!! Jestli se mi to bude líbit a to určitě bude tak si to musím koupit !! *3* *14*
  • stankova.lidka

Re: Re: Heath

Zkus to zítra, mě to taky radili tak doufám že mít budou... *4*
  • stankova.lidka

Re: Imaginarium..

Máš se na co těšit *4* Kdybych měla tu příležitost šla bych do kina znovu ale prý by mělo vyjít brzy na DVD tak se těším *14* *4*
  • kackac

Imaginarium..

Už se strašně moc těším !!! *3* 14. března půjdu do kina na Imaginariu dr. Parnasse. Už se nemůžu dočkat. Není to namluvený budou tam jen titulky už se těším až Heatha uslyším ! *3* *14*
  • kackac

Re: Bravo

Bravo jsem si taky koupila a už je mám přečtený. o Heathovi tam píšou mos hezky, ale ta fotka jak ho odvážejí mě rozbrečela. *9* Pokaždé když to Bravo otevřu a vidím tu fotky jak Heatha odvážejí mám štrašně divný pocit chce se mi brečet a je mi smutno. Proč zrovna on musel umřít ?!?!?!?! *9* *9* *8* *8*
  • kackac

Re: Heath

To ti docela závidím že Casanovu na DVD máš. Já jsem dneska byla ve 3 trafikách a nikde Casanovu neměli a docela dost mě to naštvalo ! *10*
    Musím si to objednat přes net, to snad budu mít větší štěstí !
  • heatcliff

Heath

Tak já už Casanovu mám na DVD,- originálku, takže si to ani kupovat nebudu, i když je super ta radost, když si běžíš do té trafiky.
    Jinak jsem si v noci pouštěl poslední interview s Heathem, a on měl fakt tak nádherně hrubý a hluboký hlas, nejradši bych ten jeho hlas poslouchal ke spaní.
  • stankova.lidka

Čtyři pírka

Hned ráno jsem běžela do obchodu pro Casanovu a Top Dívku. Top Dívku jsem sehnala bez problémů, ale Casanovu nikde nemají. Zašla jsem se zeptat snad do všech trafik tady u nás a nikde nic. Tak to zkusím zítra. Snad budu mít víc štěstí. *4* Když nemám Casanovu tak jsem si pustila Čtyři pírka. Ten film jsem dneska viděla prvně a úplně mě dostal. Třikrát jsem zeregistrovala že mám vlhké oči a celou tu dobu jsem Harrymu držela palce. Je to krásný film plný emocí a napětí.
  • stankova.lidka

Re: Re: Re: Re: Top dívka

*informaci*
  • stankova.lidka

Re: Re: Re: Top dívka

Jak půjdu pro Casanovu tak vezmu hned i Top Dívku *4* Děkuji za ibformaci *3*
  • l.enik

Re: Re: Top dívka

No tak velký jako v Bravu to není.Malá recenze na Imaginárium a jeho nejlepší filmy (podle nich) tj.10 důvodů...,Příběh rytíře,Zkrocená hora a Temný rytíř-ke každému je tam fotečka.Já bych ale s koupí vůbec neváhala,i kdyby tam bylo jen jeho jméno napsáno,takže jsem byla nadšená.
  • gallacher

Re: Top dívka

a co tam o nem je? velkej clanek nebo jen zminka?
  • l.enik

Top dívka

V Top dívce je vzpomínka na Heatha.
  • l.enik

Re: Re: Re: Re: Legendy

Tak to určitě *1* *3*
  • Re: ...

Třeba Tomáš Hanák, ten s ním hrál ve filmu Kletba bratří Grimmů, přímo tam měl roli, kdy byl po boku Heatha, mluvil s ním a byl v jeho těsné blízkosti. Ten by o něm mohl asi vyprávět.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit