-
rozhovor
TAAAK ted jsem nasla na youtube uplne nahodou rozhovor v aute s heathem po premiere pribehu rytire....tento sem ete nikdy nevidela.....kouknete se : http://www.youtube.com/watch?v=OoWQ 7FLbdVY heath je tam krasnej a veselej ;-) -
Batman
V pátek dávali v televizi Batman začíná a jeho pokračování je Batman Temný rytíř. Tak doufám, že by ho mohli v dohledné době dát. Byla bych strašně moc ráda, protože jsem ho viděla jen jednou, měla jsem ho z půjčovny, a moc bych ho chtěla vidět znovu. Stejně si koupím DVD. Heath je tam úplně senzační. -
Re: Casanova
Heath je v Casanovovi uplně úžasný ! ! ! *3* *14* Film mě hodně zaujal a podle mě je to Heathův nejlepší film ! *14* Pokaždé mi zvedne náladu a na všechno škaredé zapomenu. -
Re: Re: Re: Re: Re: Heat v kriminálce
No bylo by asi lepší zjistit, že Heath spáchal sebevraždu, tak bych věděl, že sám chtěl život ukončit. Ale když pomyslím na to, že byl neuvážněný, vzal prášky a šel si zdřímnout, a nevěděl, že se neprobudí, je mi z toho pěkně úzko! *9* -
Re: Re: Re: Re: Re: Heat v kriminálce
Je pravda že Heathův brzký odchod je jeden velký otazník. Už se nikdy nedozvíme jak to vlastně bylo, jak na tom byl, co se mu honilo tu noc hlavou... -
Re: Re: Re: Re: Heat v kriminálce
Jj je fakt,že jsem to už taky někde četla.Přesněji ne,že je natočen o Heathově smrti,ale je tím inspirován. -
Re: Re: Casanova
Casanova je jeden z mých nejoblíbenějších filmů, a asi jsem ho viděla po Zkrocené hoře nejvíckrát. Je fakt, že je to film pro dobrou náladu. Mám ho moc ráda. A v bonusech je Heath úplně krásný, zvláště jak zpívá, tancuje a dělá blbiny se svou partnerkou. -
Re: Casanova
Jojo, Casanova je film, který člověka neomrzí, a zlepší mu náladu, už kvůli tomu nádhernému prostředí. A Heath byl prostě oddaný herec, a dělal to se vším všudy, když hrál, tak prostě pořádně se všemi stránkami té role, no prostě jednička! *5* A hlavně k němu to úplně sedí, a jak říká na začátku filmu: Jde mi o okamžik, který potrvá věčnost- člověk mu to věří s každým pohledem, ideální Casanova!
*1* -
Casanova
Tak jsem dokoukala Casanovu. Je to hezký film. Benátky jsou nádherné...Snad ze všeho se mi líbil bonus jak Heath poznamenal že sebou rád mrská a hází - to mě pobavilo *14* Ten film je taková pastva pro oči. Moc hezké *4* -
Re: Heat v kriminálce
Kdysi jsem četla, že mají v plánu jeden díl o Heathovi natočit..jestli nakonec existuje, nevím :) Zkus se podívat na imdb.com a na popis dílů. -
Re: Re: Re: Heat v kriminálce
Já o tom teda také nic nevím...Ale kdyby to byla pravda,vůbec bych se nezlobila *5* -
Re: Re: Heat v kriminálce
No nikdy jsem o tom neslyšel. -
Re: Je to on nebo ne?
Ten koho oběsí, to je Colin Farrell, třetí herec, který dohrál Heathovu roli. -
Je to on nebo ne?
Čaute lidi....chci se zeptat těch kteří už viděli Imaginárium....tak teď si nezvpomínám když ke konci je tam Heathova postava oběšena tak to hraje on a nebo ne?..sry ze se na to ptam jenze si to nedokazu ted vybavit presne jestli je to on a nebo nekdo z tech hercu kteri ho pak hraji......diky za odpoved -
Prý o tom psali v novinách -
taky o tom nic nevim.. :/ -
A jak jsi k té zprávě přišla? Já jsem teda o tom nic neslyšel... -
Heat v kriminálce
nevíte někdo co je pravdy na tom že jeden díl Kriminálky New York je natočen o Heathově smrti? -
Re: Re: Re: Re: Re: s...............
presne -
Re: Re: Re: DVD...
klidne by mi i vypravet pohadky,krasne uklidnujici,nadhernej hlas.