-
Re: Re: Joy
oni se ho ptaji jak se stalo to ze zaskakoval za Heatha v Imaginariu...a on rika ze Mu Terry Gilliam zavolal,ze se znaji dlouhou dobu a ze uz vedel proc mu vola,a byl rad,nataceni bylo prijemny i kdyz tam porad byli citit rany ktery za sebou heath zanechal... -
Re: Re: Re: Re: Re: Legendy z Dogtownu
jj presne :D upe jak to ten zpevak zpiva tak si tam vybavuju toho heatha:D:D -
no to joo.....me prave sedne k heathovi tady tento hlaasek krasnej ;-) ale ze zacatku jsem byla tky docela v soku, kdyz sem ho poprve slysela v jednom rozhovoru :D;-) -
Re: Re: Re: Re: Legendy z Dogtownu
Jeee díky moc. Teď když to slyším tak mi tam ten Heathův hlas nějak chybí :D -
Re: Joy
a co tam o něm říká??? Zítra se na to půjdu aspoň mrknout....a článek kde je aspoň napsané jeho jméno :D -
Joy
Dneska jsem si koupila časák Joy a tam je rozhovor s Judem Lawem a ptaji se ho i na Imaginarium a Heatha..tak kdyby nekdo byl takovej magor jako ja a kupoval si vsecko kde je o nem jedno slovo tak do toho :D -
No ta jeho hloubka, je až zvláštní jak byl jeho hlas hluboký, i má ségra se diví, prý jí k Heathovi sedne jemnější hlas, nebo že na něj vypadal, ale on měl tak šíleně hluboký a charismatický hlas, a líbí se mi to! Prostě takový lev, dokázal člověka smetnout pohledem, a dokázal smetnout člověka i hlasem... *14* *5* *1* -
jo to si můj člověk....ten jeho hláásek...tk krásně hlubokeej a ten pžízvuuk....mňááám:-* a ten zpev taky stal za to ;-) -
Re: Re: Re: Re: Legendy z Dogtownu
jojo, Heath měl nádherný hlas, jeho hlas bych mohl poslouchat hodiny a hodiny... -
Re: Re: Re: Legendy z Dogtownu
jj je to super film....a taky ji mám stáhlou kvůli heathovi....jmenuje se maggie may tk si ji kdyžtak zadejte do youtube....je fkt moc pekná...a vždycky si vybavuju tu část s heathem a ten jeho hláásek ;-) -
Re: Re: Legendy z Dogtownu
Proto jsem si jí také stáhl *1* -
Re: Legendy z Dogtownu
Já mám tu písničku, kterou tam zpívá staženou v počítači, celkem pohodový song. *3* Hlavně si u toho vybavím Heatha, že?! *1* -
Legendy z Dogtownu
Včera mi přišla dvdčka (Kletba bratří Grimmů, Ned Kelly a Legendy z Dogtownu)Dneska jsem viděla Legendy prvně a strašně se mi líbí a večer se na to mrknu s mamkou *14* a to jak tam zpívá to je tak úžasná scéna pořád si to pouštím dokola... -
Re: KONEČNĚ.....
ty se máš,u nás to eště nedávali,protože bydlím taky v malinkém městě ale snad to tu budou dávat co nejdříve.Hrozně moc bych to chtěla vidět v kině *14* -
Re: Příběh rytíře
No také jsem z toho smutný, kdyby tak žil, a natáčel něco v Praze, čekal bych ho na letišti, před hotelem, no všude...Jen vidět ho zblízka, něco mu říct, pro mě by to byl sen... -
Re: Re: kalendář
Klikni si na to Arara.cz tam je zobrazený -
KONEČNĚ.....
konečně uvidím Imaginárium...v pátek to tady dávají až ted jelikož je to dcl malé město....když jsem to promeškala v cinestaru(protože to hráli jen dva týdny)chtěla jsem si sama nafackovat, že už to neuvidím..možná až tak na dvd....ale svitla mi naděje aspon tady...:) tak doufám že se nic nestane..:)a konečně se budu moct kochat tou krásou.......Jo a konečně jsem taky sehnala dvd Ples příšer....jdeme okolo trafiky a hledám uplně něco jiného a najednou mi třískne do očí tohle..:)Dneska se budu dívat ale už ted vím že to bude hezké...:) -
Re: Pokles
taky mě to překvapilo...ale hlavní je že Heathy je a vždycky bude pro nás tady první...at se dějě cokoliv...♥ -
Re: kalendář
A který? Jsou dva. *14* -
kalendář
Na Arara.cz jsem si koupila kalendář s Heathem je super