-
Re: Re: Re: ...
já ho mám stáhnutý z ulozto.cz, ale DVD si určo koupim, abych měla Heathka pěkně v originále *14* *1* -
imaginarium
Imaginarium na dvd vyjde už v srpnu :) a bude na internetu stát jen 99 Kč... :) -
Re: Re: ...
Imaginarium vyjde v srpnu :) a na netu bude stát jen 99 KČ....:) -
Re: ...
Na stránce www.heathy-ledger.blog.cz už informace o dvd jsou teď si přesně nevzpomínám kdy přesně vyjde ale prý by mělo stát jen 99 Kč. -
...
Já se těším na kalendář! A taky nechápu, kdy vyjde Imaginárium na dvd, jako už je to nějaká doba, co to bylo v kinech, to i filmy, které v kinech běžely až od března, vycházejí na dvd dříve, mohli by už dát nějaké info. -
Re: Zase kalendář
Já jsem tam teda žádný nenašla... *9* -
Re: Omluva ...
stejně se tady nic moc neděje.takze to moc nehroť ;) ;) -
Omluva ...
Všem, co sem chodíte, se moc moc omlouvám, že jsem tady tak dlouho nebyla, ale na 100 % to napravím ! ! ! Promiň Heathe ... ♥ -
Re: Re: Kalendář 2011
Je škoda, že nemáte ten druhý kalendář na tento rok, tam jsou skvělé fotky, i z filmů. I když já byl tehdy nadšený i z toho prvního kalendáře. Uvidíme, co kalendář na příští rok, je mi to jedno, hlavně ať už ho mám doma!!! *4* A mimochodem fotka v tom prvním kalendáři na tento měsíc je vážně nádherná! -
Re: Kalendář 2011
Přesně tak, fotky v tom prvním jsou nic moc :( Ale ta červnová se mi líbí. :) -
Re: Re: Re: Pojídač...
Já též.. stejnak nejvíc se mi líbí jak Heath jde a rozpaží ruce .. *4* -
Re: Re: Pojídač...
Také už se moc těším, i když jsem ho viděla aspoň pětkrát. -
Re: Pojídač...
Taky se těším i když ho znám skoro zpaměti. -
Pojídač...
Už se těším na večer, na Pojídače, byl sice nedávno, ale snad nemusím vysvětlovat, že není důvod proč bych se nedíval! *1* *4* -
Re: Zase kalendář
Škoda..hned bych si ho objednala. -
Re: Re: Re: Kalendář s Heathem na rok 2011!
jj už se moc těšíím ;) -
Zase kalendář
http://www.curepink.cz/produkt/heat h-ledger295mm-x-420mm-kalendar-2011 /film-267150/?CatID=842 - na této adrese je už Heathův kalendář, ale vy skladu ho zatím nemají. Tak se aspoň koukněte. -
Kalendář 2011
To jsem zvědavá na ten kalendář, jaké tam budou fotky. Doufám, že lepší než ty loňské (aspoň tedy v tom prvním). Mohly by tam být fotky z jeho filmů, to by bylo zajímavější. Ale ať jsou tam jaké chtějí, hlavně že kalendář vyjde. Už se nemůžu dočkat. Zase budu celý rok koukat na Heatha. -
Re: Re: Kalendář s Heathem na rok 2011!
Třeba ho budou mít i někde jinde, než jen v Bontonlandu. Vím, že ty předchozí (jeden určitě, ten druhý nevím), měli i v knihkupectví a tak. Sehnat se to dalo *3* Jinak jsem moc ráda, že bude. Popravdě jsem to moc nečekala... -
Re: Re: Re: Re: Re: Kalendář s Heathem na rok 2011!
nečekaně, tam maj akorát hovno....fakt uz me s tim serou ja chci nejakej obchod kde jsou nejaky dobry veci, jenze tady je akorat tak ******....a fakt stovka za postovny se mi navic platit dycky nechce... *8*