-
nova mistnost..
ahoj vsichni zalozil jsem mistnost heatha ledgera..tady je adresa... http://chat.lide.cz/room.fcgi?auth=&room_ID=4032186 tak prijdte a popovidame si..o vsem mozne samozrejme i o Heathovi -
Re: Re: prej nemel hrat jokera...
mozna ano..to uz se muzeme bohuzel jenom domnivat..ale uznejme to byl to sqely clovek dobry herec a vsem nam vzdycky bude chybet a doufam ze kazdy rok 22.1. budeme na neho vzpominat pouze v dobrem protoze takovy herec jak byl on uz se nenajde -
Re: Heath
Mám naprosto stejný názor. Heath byl výbornej herec a jestli někdo prohlašoval, že na roli Jokera nemá, tak mu prostě jenom záviděl...protože jako herec byl jeden z mála, kdo svoji práci dělal dobře a přesvědčivě. Někteří si můžou myslet, že jsem praštěná...každej má svýho idola...považuje za vzor někoho koho nikdy neviděl a většinou se mu to ani nepovede, ale jakmile jsem poprvé Heatha uviděla ve filmu, tak jsem mu naprosto propadla, jsou to jenom moje dojmy, ale působil na mě jako přijemnej a milej člověk, kterej si nezasloužil odejít takhle brzo. Pořád si nějak neuvědomuju, že on už vlastně žádný nový film nenatočí a to je velká škoda. Měla jsem ho ráda a vždycky budu -
eath
Moc mě mrzí Heath zemřel. Jeho poslední role Jokera v batmanovi úžasná a nejen ta! Na to, že nikdo nevěřil že dokáže něco takového zahrát, překonal se, alespoň na plátně. Podle mě bylo jeho herectví : ,,Krásný začátek se špatným koncem." Myslím, že toho oskara In memorian by měl získat. *9* -
:(
on měl ten nejkrásnější úsměv....... *9* -
Re: prej nemel hrat jokera...
No neměl *13* protože by tu možná ještě byl. *9* víš jak to myslim nemyslim to zle. -
Re: ChJOo:(
nechápu...sama píšeš že si ho nikdy moc nemusela a jenom proto že je mrtvej tak seš najednou z toho celá hotová když ho vidíš ve filmu...kdyby žil tak to by tě furt nezajímal??? sis ho všimla jen proto že je mrtvej,to by měl teda radost... *1* celkově si myslim že to tady všichni přeháníte,chápu že umřel dobrej herec ale když tady vidim některý příspěvky tak z toho děláte největší tragédii,nikdo z vás ho neznal a nikdo z vás by ho NIKDY neviděl tak se vzpamatujte a nedělejte jak kdyby vám umřel někdo z rodiny... -
Re: terezkaaaa+heat kdyby:'(
ta čeština...ale co čekat od malejch dětí.... *9* -
Re: je mi hrozně
opravdu krásná pohádka :D:D fakt se bavim nad tvym příspěvkem :D -
prej nemel hrat jokera...
kritizovali ho tak ze rikali ze on na roli Jokera ze je to spis cituji..."takovy sladous ktery ma by mel hrat jenom role usite na jeho miru" a proto zacal brat prasky totiz nerspal a premyslel jak jokera vylepsit a proto bral prasky a jak ho zahral tak vseci hledeli s otevrityma hubama ze to zahral suprove a herci z batmana rekli at ho nominuji na tzn. posmrtneho oscara...je to tragedie ktera se nezapomina..byla to nestastna nahoda ale opravdu blba...:( -
Re: *****
jasne ze vsecko jednou konci ale byl tak mladej jenom 28 lidi by se meli dozivat minimalne 50 let a me strasne mrzi ze heat zemrel byl tak klásnej ten jeho usmeva oci a vlasy proste on a NIKDY NA NEJ NEZAPOMENU.... *14* *14* mám te ráda heate *14* *14* *14* *14* *14* -
verca
Heatha sem poznala az v tv kdy davaly 10 důvodů proč tě nenávidím a moc se me tzo líbilo tak sem se chtela na heathe kouknout a potom jsem tjistila ze zemrel a mrzi me t o protoze byl fakt fakt klásnej chlapííík *14* *14* *14* *14*
je krásnej proste *14* *14* *14* -
Heath
Ahoj, jsem ráda, že pořád tolik lidí na Heatha vzpomíná a mají ho stále rádi, ikdyž už není mezi námi..Nepatřím mezi nějaké vyplesklé fanynky, jsem šťastně vdaná..Ale Heath mě před pár lety ve filmu natolik zaujal, že jsem začala sledovat jeho filmy, jeho život..To, že byl výjimečný člověk a herec-bez debat..
Když umřel, nečekaně mě to zasáhlo, ačkoliv jsem se s ním nikdy nesetkala..
Myslím, že to byl velmi citlivý člověk, který miloval svou přítelkyni a svou dceru.
Kdo to trochu sledujete, určitě víte, že Michelle zveřejnila, že se jí zjevil loni 2x Heathův duch a omluvil se jí za to, že vychovává dcerku sama. Zní to šíleně a nepravděpodobně, ale .... Nevím jak je to teď.Taky chce Michelle o něm natočit film, aby ho trošku poznala i dcerka Matty, protože si ho jinak pamatovat nebude..
Všichni, co jste ho měli rádi, nikdy na něj nezapomeňte! *4* -
heath
ahojte, som rada, ze sa tu zase rozprudil zivot na tomto fore, aj ked ten, komu tato parketa patri uz nie je medzi nami. blizi sa nam to smutne vyrocie a asi kazdemu z nas sa vracia vlanajsi rok, ked sme sa dozvedeli, ze heath uz nie je medzi nami. mohlo nas uz len utesit to, ze je v ponuke jeho temny rytier a v zalohe este dr. parnassus. temny rytier nas nesklamal a vsetci mu prajeme, aby dostal toho oscara, aj ked posmrtne, ale za tie vsetky filmy si ho urcite zasluzi. tak mu drzme palce a dufajme, ze to vyjde. a ked vsetci heathovi fanusikovia zapalime 22.1. sviecku na jeho pocest, tak z neba uvidi, ze je vela ludi, ktori ho stale miluju a milovat aj budu. lebo na takychto skvelych ludi sa nikdy nezabuda. r.i.p. heath. -
Re: Re: je mi hrozně
já bych radši tu o Perníkový chaloupce *1* -
Re: Re: ....
naprosto souhlasím.... únava, fyzický vyčerpání a prášek na spaní kdysi málem zabilo i mě...měla jsem štěstí .. Heath bohužel ne *9* -
Re: Re: ....
moc hezky umíš mluvit....to jen dokazuje, že seš blb *4* -
další film
ahoj lidi... tak bych vám chtěla říct, že 8. ledna je od 21:00 na Nova Cinema Kletba bratří Grimmů...hraje tam Heath s Mattem Damonem... nevim jestli budu mít sílu se na ten film koukat, nedokážu přenést přes srdce, že už ho nikdy v novym filmu neuvidim... byl to excelentní herec s duší!!! do filmů dal všechno, celý svoje já... a nemyslel jen na sebe jako spousta dnešních herců...jeho strasna skoda. Snad se tam nahoře nemá špatně...Heathe VZPOMÍNÁME na Tebe!
btw. Podle mého názoru ho postava Jokera v The Dark Knight vyčerpávala a stresovala na tolik, že z toho měl sám psychické potíže a proto bral prášky. Ono vcítit se naplno do takové ne zrovna pozitivní postavy je dost depresivní...asi se hodně trapil a nikdo mu nedokazal pomoct, tak si pomohl praškama, které ho bohužel stály život *9*je mi líto i jeho dcerky, přišla o báječného otce... -
Heath
HEATH LEDGER FOREVER *14* *14* -
Re: Re: ????
oni ho přece nekritizovali! je to nejlepší joker, kterj kdy byl ztvárněnej. on na sebe prostě kladl moc velký nároky a ty prášky se o něj postarali ještě předtim, než byl film dotočenej. on už měl všechny scény za sebou ale léky doznívali...