Přejít na výpis diskuzí

Heath Ledger

OSOBNOST 31.12.2006 
6509 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Re: Heath ledger

Pokut dostane toho oscara...tak ja asi vykradnu banku a pozvu celou vesnici na pivo na oslavu..ja soce pivo nepiju no tak na kofolu!!!protože to bude krasa....budu mu držet palecky...a všicni na neho musime myslet a verit v to že to dostane!!!na zkrocenou horu jsem se taky divala užasny film..ale psychycky trochu naročny...moje psichicka stranka neni zase tak dobra...videt 2 chlapy to neni zrovna pro me nejlepsi...nevim cim to je...ale byl to zkvely herecky vykon!SMEKAM!
  • Re: I PŘESTO ŽIJE

Je legenda a legendou zustane!!!legendy totiž nikdy neumiraji!
  • Heath Ledgeer unikátní herec

Ahoj, když sem viděla film 10 důvodů proč tě nenávidím tak Heath byl božskej,úsměv,oči a vlasy to všecko bylo parádní.Když sme si ae druhej den o tom filmu povídali ve škole s kámoškama jedna mi řekla že umřel *9* *9* *9* přišla jsem domů a pořád jsem na to myslela až sem z toho začla brečet *9* byl to skvělý co skvělý, unikátní herec,kterej všem fanouškům, rodině a kamarádům dosti chybí.....miluju Heatha Ledgera a zároveň říkám:Odpočívej v pokoji a všicí na tebe vzpomínáme
  • Re: *****

1. film ve kterym hral sem videla a~ tento rok tsn pYed prázdninama(príbh rytíre)hrozn se mi líbyl jeho sladkej osmev .ten vecer
    se mi zdálo ze sem velká a ze sem s nim nekde na kafy.druhej den se sev sla kuknout na ineternet a kdyz sem videla skratku zem. vlitli mi slzi do oci nemohla sem tomu uverit.on byl mega talentovanej a neni fer ze umrel tak brzy tak sam.ted i o nem pisu vlastni knizku jen tek s plno fotkama a celim jeho zivote i sdilama napsanyma na papir
    AC TEN NNNNNNNADHENEJ USMEV *14*
    ODPOÍVEJ V POKOJI *4*
  • jolannka

Re: Re: je mi hrozně

Dost trapny tuto..si z toho delat prdel..bych chtela videt co bys delala kdyby tobe umrel nkdo blizkej..jestli by sis z toho taky delala srandu ty fifleno vymasnetá..!!!! *16*
  • jolannka

Byl krasnej..skvelej herec...Je ho fakt velka skoda..takovej talent..njn..vsechno jednou konci..
    *9*
  • piper002

Re: fajn here

no mě to taky napadlo, ale to by prokázala pitva přece.Spíš to bylo fyzické vyčerpání, antidepresiva a prášky na spaní..prostě špatná kombinace, neštastná náhoda...bohužel, asi byl prostě jeho čas..ten kdo se chce zabít, tak se mu to nepovede(třeba práškama), ale když to je neumyslné, zvrtne se to.
  • fajn here

Já si myslím že to byl ten nejlepší herec,který kdy žil.
    Já si myslím,že mu někdo vyměnil léky-místo prášků ne spaní mu tam dal nějakej jedovatý prášek(když si jich vezmete víc jak 3 může vás to zabít).
    A jestli má někdo jinej názor jeho věc,ale opovažte se mu nadávat *13*
  • verumat

Re: Re: Re: ????

souhlasím s váma Heath byl fakt skvělej herec na kterým se nedalo nic kritizovat........ *9* *4* *9*
  • ane.tt

Re: Re: Re: ????

to máš pravdu,nedalo se na něm nic kritizovat...jako myslim,že málokterej herec by zahrál roli jokera jako on...kdybych ho naznala,tak řeknu,že je vážně takovej psychouš... *4*
  • piper002

*1* *1* achjo
  • piper002

Re: Re: ????

co na tom proboha kritizovali?..u něj se snad nedá nic kritizovat..byl to prvotřídní herec...achjo *9*
  • Re: je mi hrozně

fakt trapný tohle *9*
  • Re: ????

byla to nestastna nahoda jeho srdce uz nevadrzelo praky na spani a antidepresiva ktery bral..cet sem lekarskou zpravu...Bylo to pro neho zasnejch 28 let zivota..nechci nikoho vinit ale za jeho smrt muzou lidi kteri ho kritizovali za roli Jokera v Temnem Ryytirovi...zacal brat prasky naspani a antideprsiva a 22.1.2008 to jeho srdce proste nevydrzelo...je to hrozne ze tak dobry herec otec kamarad musel tak brzo odejit...Heathe Odpocivej v pokoji...nikdy nezapomenem... *9* *9*

byla to nestastna nahoda jeho srdce uz nevadrzelo praky na spani a antidepresiva ktery bral..cet sem lekarskou zpravu

Podívej se na životopis. *3* *3*
  • ????

Prosim vás chci se zeptat on fakt umřel?A jako jakym způsobem? *9*
  • Hora

Ahoj všichni, teď jsem se koukala na Ztracenou horu...je to neuvěřitelný film...ty emoce, to je síla. Nádherná přiroda, skvěle zahrané...takhle emotivní film jsem už dlouho neviděla. Dávali ted v TV i Rytíře a 10 důvodů...ale nějak na to nemůžu koukat...bohužel můj zážitek z filmů, které jsem dřív tak zbožňovala přebíjí bolest nad smrtí...
  • Re: Re: Prohlášení

To máš pravdu.Hlavně je z toho znát, že to byl opravdu přemýšlivý a moc inteligentní člověk...
  • gabinka022

asi tak *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit