-
Heath
Mimochodem naprosto zásadně zastávám názor, že to byla velice velice velice nešťastná náhoda. On by se sám nezabil! -
10 DŮVODŮ
U mě to samé. Nikdy mi to tak nepřišlo ale ten film 10 důvodů proč tě nenávidím jsem celý probrečela, nemohla jsem se na něj ani podívat protože jsem nemohla věřit že už tu není. Nikdy to nepřestane bolet -
ahoj
Ahoj v novém roce 2009. Letos by H.L. bylo třicet. Právě jsem se dodívala na 10 důvodů a zrovna tenhle film mi nedělá moc dobře. Nevím asi to bude tím, že tam vypadá tak mladičký a najednou už nic nebude.... Odpočinkový film nejen pro mladé, i když tak na první pohled působí. Jen ta hořká příchuť toho co se stalo. Mějte se hezky a vzpomínejte. -
ChJOo:(
Ahuuj..No jen sem chtěla říct že se teďkom dívam na 10 důvodu proč tě nenávidím..a nechce se mi věřit že tak krásný sympatický a bůhví ještě jaký herec je MRTVÝ *9* ...Nikdy sem ho moc nemusela vlastně sem ani nevěděla že někdo tak užasný je...je mi to moc lítoo *8* -
Re: Re: Heath
polovina z nás to planovala...... dokonce muj tata byl u jeho apartmánu v new yorku ae nevedel vubec ze ho mám rada a navíc vubec nevedel ze tam nekdo takový bydlí:) uplne jsem zurila -
Re: Heath
Přesně to samí jsem si slibovala i já ale teď už je to pryč ale on pro mě žije pořád *9* -
Heath
Jee ten jeho krásnej úsměv je nezapomenutelnej *14* Heath byl úžasnej,taky mi strašně chybí,je to hrozný,že už za chvíli to bude rok. *9* Když se objevil,tak sem si říkala,že se někdy pojedu podívat do New Yorku,až se tam bude něco konat,abych ho viděla osobně a ani jsem to nestihla,je to hrozný. *9* Teď už tam můžu jet jen na jeho pámátku,ale nikdy už ho nepotkám jak jde po ulici,nikdy už se tak hezky neusměje a nikdy už nenatočí další film. *9* Ach jo,to je strašný.Nemělo se to stát,měl život před sebou. *9* *9* -
super herec
Vždycky se mi jako herec hrozně líbil a je vážně děsný, že umřel, protože mi příjde, že roli vždycky skvěle zahrál, byl fakt dobrej.... a k tomu ten jeho úsměv!!!! -
...
Já jsem teda nikdy jako Heatha nemusela,nebo jako jsem ho nějak nebrala,ale jak ted dávaj ty filmy s nim,tak ho mám víc a víc v oblibě...jen škoda,že už nebude žádnej novej film...jojo 22. to bude rok,škoda...mě by teda jako fakt zajímalo,jestli to bylo kvůli těm práškům,nebo v tom bylo něco jinýho *8* Taky jsem koukala na Zkrocenou horu a dneska se těšim na 10 důvodů,proč tě nenávidim... *3* asi toho bylo na něj moc. -
Re: ....
no to píše někdo, kdo to nikdy nezažil...nevíme co se mu honilo hlavou, a říkalo se, že trpěl depresemi, a to je mnohem vážnější než si asi myslíš..není to jen přechodný stav..no ale to je jedna věc..ta druhá je, že si myslím, že se Heath nezabil umyslně..ale že za to mohla kombinace fyzického vyčerpání a prášku na spaní(nebo jakých to)...kterých vzal možná víc..nikdo ale neví co se stalo..a už ani vědět nebudem, da se o tom jen diskutovat -
chjo
Ach jo,asi me za chvili mrdne..protoze se mi styska cim dal tim vic a den ode dne je to horsi...jeste 19 dni a bude to rok a 22.1. skacu z okna..strasny strasny strasny strasny.... *9* *9* *9* *9* *9* *9* -
skvělý herec
Heath byl úžasný herec a taky si vybíral,které lidi milují.Jeho smrt byla tragédie,a i přestože uz nežije,tak pro mě je živý vždy kdyz se divam na jeho filmy.Hodně ted v televizi davaji filmy,kde hraje a já...je proste miluju *4* -
Re: předávání oskarů
Myslím, že 22. února. Loni se vysílal záznam (nebo celý předávání ?) na HBO -
Heath
Taky bych chtěla vidět to předávání oscarů,ale nevim kdy to bude ani kde,ale to se někde zjistí.Ale moc si přeju aby to Heath dostal a věřím,že se to podaří.Heath si to zaslouží.Škoda,že u toho nemůže být osobně. *9* Strašně mi chybí.Ta Zkrocená hora byla fakt pěkná,ale smutná. *9* Myslím si,že dávají teďka ty filmy s Heathem jako památku na něho,protože to za chvíli bude rok. *9* Je to hrozný,jak to utíká.... *9* -
Re: Re: Re: Heath v TV
jj to je pravda že to je asi takový ,,výročí"...ale hnusný výročí... *9* *9* -
Re: heath ledger
Jo taky sem tu zkrocenou horu viděla a taky sem brečela *9* *9* hrozně mě štve že umřel ..proč zrovna takovej dobrej, nadějnej herecc...mam ho hrozně rádaaa *14* *14* i když už nežije *9* -
Re: Heath v TV
jj takyy se mooc tesim... .zkrocená hora byla uzasná!!! dostal cenu za nejlepsího australského herce roku 2008 :) -
předávání oskarů
Ahoj lidi, ráda bych se zeptala kdy proběhne předávání cen oskarů? Případně, jestli víte na jakém kanálu to budou dávat? Předem dík za odpověď! *4* -
heath ledger
CHtějí nás rozbrečet nebo co?Proč ho tam dávájí zrovna když už to bude rok a někteří ani oněm neví že umřel.Včera jsem viděla zkrocená hora.Bylo to super,až na to,že jsem u toho brečela.Nechápu to,bylo mu jenom 28let!!Vždyť mohl točit dalších 50 filmů!!A mohl se možná radovat oskara nebýt.....Jiný takhle skvělý herec už nebude.We love you *14* *14* *14* *14* -
Heath..
Nejlepčí herec alespon pro me je to hvezda a hvezda tro taky bude ..umí zahrát vsechno Zkrocená hora a 10 duvodu proč te nenavidim jsou uplne opaky a on to zmáknul..je mi ho kotel líto vždycky pro mě bude nejvíc *9*