-
Heath
Ahojky,těďka jsem na to koukala.No kdo ví co je na tom pravdy....Co myslíte?? -
Re: heath
zadejte si to do vyhledáváčku jestli teda chcete:)) -
heath
http://www.blesk.cz/clanek/106606/d uch-heatha-ledgera-navstevuje-matku -sve-dcery.html -
škoda
Byl prostě užasnej a né proto jak vypadal ale jak uměl hrát .Byla jsem v kině na toho "betmena" a musím říct že podal nejlepší herecký výkon za svuj život byl tak přesvětčivý ,je mi ho líto ale to snad každého člověka co umře mládý, ale nejspíš to byl osud asik to tak mělo být zřejmě "neměl ve světě žádnou novou roli" *9* -
škoda
Byl prostě užasnej a né proto jak vypadal a jak uměl hrát .Byla jsem v kině na toho "betmena" a musím říct že podal nejlepší herecký výkon za svuj život byl tak přesvětčivý ,je mi ho líto ale to snad každého člověka co umře mládý, ale nejspíš to byl osud asik to tak mělo být zřejmě "neměl ve světě žádnou novou roli" *9* -
Re: Heath
Ano... včera už dávali ukázku na Zkrocenou Horu... Byla jsem moc ráda, že jsem ho zase mohla videt:) -
Heath
Přesně tak,taky nechápu proč zrovna on umřel *9* Nezasloužil si to,měl toho ještě tolik před sebou *9* Byl krásnej,milej,talentovanej,měl tolik plánů...a teď??Už neni....je to smutný *9* Teďka s ním dávají ve čtvrtek Zkrocenou horu a v sobotu 10 důvodů proč tě nenávidím.Škoda,že teď když se na to člověk dívá,je mu spíš smutno,než hezky,když si uvědomí co se stalo *9* Ale Heath si přál,aby se jeho filmy pouštěly,byl by rád,kdyby věděl kolik filmů je s ním teď v televizi. -
PROČČČČČČČČČČ
proč jen tenhle úchvatnej herec musel umřít??? byl úžasnej nádhernej milej kouzelnej............. *9* -
heath
on je tak krasnej ze to ani neni mozny skoda ze uz tu neni on to byl talentovany herec krasny ae ve skutecnosti jeste hezci *14* *14* -
Teda...
Nijak bych se nechtěla navážet, ale jedinej film, co se mi s ním takhle jako líbil, je 10 důvodů, proč tě nenávidím, jinak to asi není můj vkus či co, nevím.. A myslím, že škoda je každýho člověka, kterej nemá šanci žít.. No, pravda, pokud zemře jeden muž, je to tragédie, pokud jich zemře milion, je to pouhá statistika.. Kde jsem to jen četla? -
Re: DVD Temný rytíř
too ano je mi taky smutno , byl to skveli herec moc mi chybi :( -
pekne vianoce
a ja by som vam chcela popriat stastne a vesele vianocne sviatky v okruhu vam bliskych ludi a vsetko dobre do noveho roka.pa -
Veselé vánoce
Štastný a nikým nerušený Štedrý den i zbytek vánočních svátků, hodně zdraví, štěstí, lásky a pohody do nového roku a hlavně s lidmi které máte rádi/někteří už to štěstí nemají/ Vám ze srdce přeje Lenka.
P.S. Zapalme alespoň svíčku a vzpomínejme na H.L. a přejme mu toho Oskara. *4* -
Krásné Vánoce
Přeji vám všem krásné Vánoce! Vím, že to je pro některé z vás težké, ale netrapte se tolik kvůli Heathovi. Jeho smrt měla jistě nějaký důvod a myslím, že by rozhodně nechtěl, aby se kvůli tomu tolik lidí trápilo. Užívejte si života, dokud můžete a važte si toho, že tu můžete na tyto Vánoce být se svými blízkými! *4* -
heath ledger
Heath byl fakt borec.Myslím,že to dotáhnul daleko a možná že ještě dotáhne.Jsou to moje nejhorší vánoce,(kvůli heath ledgerovi) a to nemluvím o silvestru!!Byl jenej dobrý v bratři grimmové ale i příběh rytíře a myslím,že to byl ten nejlepší chlap na světě!Je mi ho i docela líto.HEATH LEDGER=====LEGENDA NAVŽDY!!!! -
HEATH
Ahojky *4* Všem přeju krásné Vánoce a šťastný nový rok plný splněných přání.Bohužel jsou tohle první vánoce bez Heatha,nikoho by před rokem nenapadlo co bude dnes,ale bohužel se to stalo,ale my nikdy nezapomeneme.Heath bude legendou navždy! -
PF 2009
Ahoj, přeji vám všem veselé a poklidné vánoční svátky, hodně zdraví a samé štastné a radostné dny v novém roce.
Heath-e stále vzpomínáme!!! Ale to ty jistě víš... *3* *14* -
Re: Re: DVD Temný rytíř
Ahoj Leni, DVD jsem nakonec nesehnala. :(( A to jsem byla v Makru 3x, ale ani jednou ho neměli. Zkusím si ho opatřit jinde. Pak dám vědět. Přeji hezké svátky a hodně štěstí v novém roce. Anatt -
Re: Re: Re: Im Not There
je upa moc k sežrání *14* -
Re: Vánoce s Heathem
Díky za tip na 10 důvodů..... Tenhle jediný film mi chybí do sbírky tohoto fenomenálního herce:) Včera jsem koupila DVD temného rytíře, a prostě Heathův výkon nelze slovy vyjádřit!