Přejít na výpis diskuzí

Heath Ledger

OSOBNOST 31.12.2006 
6509 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Re: Re: Re: už?

Příběh Rytíře bude 19.12 někdy večer, nejspíš od 20.00 na Nově *4* Už se nemůžu dočkat...Dokonalý film! *14*
  • emo-anne

Re: Re: Re: young

to je blbé no... už se budu líp dívat:)
  • anatt

Re: Re: young

To se občas stává. Mě kolikrát nevloží ani jednu. :(
  • emo-anne

Re: young

Aha... nevšimla jsem si... ty další mi to neuznalo:(
  • anatt

Re: Re: Re: Emo anne?

Leni, není zač. Já jsem zde téměř každý den, takže se jistě do vánoc "uvidíme". *3*
  • anatt

Re: young

I tato fotka tady už je. :-(
    Kdyby to jen šlo nějak tuto fotogalerii vyčistit (zredukovat) a vymazat fotky, které zde jsou už víckrát, tak bych to hned udělala. Ale bohužel to není v mé moci. :-( Je zde už těch fotek hodně, i když zde nejsou zdaleka všechny, tak se občas stane, že se překoukneme. I mě se to již jednou stalo. Nikdo nejsme neomylní. Ale chce to fakt sledovat.
  • Re: Re: Re: už?

Na Nově má být Příběh rytíře a neé Temný rytíř-na toho si v televizi ještě počkáme. *3*
  • Re: Re: Emo anne?

Anatt, moc díky za přání k narozeninám, obzvlášť od tak velké fanynky H.Ledegra, to potěší.
    M8š pravdu, že asiuž chápeme jinak, no bodejď-jsme ženské před důchodem. *3*
    Tak já se tady ještě před svátky stavím a beru Tě za slovo, že Ty taky. Ahoj všem!Lenka. *4*
  • Re: Re: už?

tak jaktože to má být na nově??? dík moc za odpověď
  • emo-anne

young

a přidala jsem nejaké fotečky... jak byl heath malej:D doufám že tady jeste nejsou, ae myslím že ne:D
  • emo-anne

anne

jo a nejsem emo:D já jsem jenom nevedela jakou si mám dát prezdívku a pste me to tak napadlo.... ae nikdy bych emo nebyla....
  • emo-anne

Re: Re: Emo anne?

ne sory... takhle sem to nemyslela... vubec mi nevadí že tady jste....nemáte někdo nové informace o heathovi?? už to bude rok že??:(:(:( a vám se moc omlouvám:(:(
  • emo-anne

Re: už?

no nejsem si jistá že je to na dvd....:( nevidela jsem o tom žádnou zprávu:( vazne newim... a taky jsem to ještě nikde nevidela:(
  • už?

já moc takhle novinky o batmanovi nesleduju, byl to skvělý film, ale už je opravdu na dvd? dostupný i v půjčovně, nebo tak???
  • anatt

Re: Emo anne?

Ahoj Leni, ani já jsem nepochopila co Emo-anne vadí. Asi moc nepochopila o čem tady píšeme. Ale spíš si myslím, že jsme to nepochopily my "stálice". *3*
    Dodatečně vše nej nej nej... hodně zdraví, štěstí, lásky a moře spokojenosti, ať se Ti splní každé Tvé přání. Ještě dva roky a už mě dohoníš... *3*
    Měj se krásně a ještě se ukaž do konce roku. Vánoční přání napíšu až o Vánocích. :) PaPa...
  • Emo anne?

A co Ti konkrétně vadí? To tady k vůli Tobě nemám chodit a psát? Jsem přeci na diskuzi a občas vzpomínám, s tím prostě nic neuděláš?
    Ale stejně jsem to nějak nepochopila, zkus ze sebe vymáčknout více.
  • emo-anne

heath

Je sice pěkný, že jsou tady nějaké stálice... ale meli by jste si uvedomit, že nejste jedniné, co jsou ve fanklubu, a co maj rády heatha...Fakt prominte.. ae vadí mi to... A na Příběh rytíře se moc těším... Akorát newim jestli budu doma:(:( Ae viděla jsem to asi 6krát tak si to nahraju:D
  • Děkuji

Díky Anatt za tak skvělou zprávu. Je to pro mě dárek k narozeninám. Chodím tady jen jednou za čas a zrovna dnes jsem nakoukla, protože slavím a jsem vděčná za to, že můžu slavit. A v tomhle okamžiku si často vpomenete i na smutné věci, které se Vás bezprostředně netýkají.Mějte se všichni krásně, přeji Vám hezké svátky a pokud bychom se tu do Nového Roku už nesešli, tak hodně zdravíčka, lásky a sluníčka.Lenka *4*
  • anatt

Příběh rytíře

Ahoj holky a kluci, zkrátka všichni ;-),
    musím se s Vámi podělit o informaci, kterou jsem dnes zjistila. V pátek 19.12. budou na Nově od 20:00 dávat Příběh rytíře. Vím, že jste ten film jistě všichni viděli, ale jak víte, tak v telce to má nezaměnitelnou atmosféru. Já se určitě budu koukat a to i přesto, že ten film také mám na DVD.
    Úplně jsem se rozzářila, když jsem to zjistila.
    Vložila jsem zase nějaké fotky, ale něco mi sem zase nedali. *9* Je fajn, že sem i jiní vkládají fotky, ale moc nechápu ty, kteří sem vkládají fotky, které už zde jsou. Ale to se asi nás starších fanoušků netýká, to budou asi nějací co ty fotky ještě neznají z paměti. *3*
    Jdu se koukat na TV. Tak se zatím mějte všichni moc fajn. Pa.
  • emo-anne

Achjo

On je na 8. místě:(:(

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit