Přejít na výpis diskuzí

Heath Ledger

OSOBNOST 31.12.2006 
6509 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Heath

ahoj mohla bych se zeptat co se mu vlastně stalo?Byl to můj nej herec.
    chvíli jsem byle mimo ČR *9*
  • mimi.for.love

Novinka!

Nové DVD s Heathem na stáncích. Objevila jsem ho jen tak náhodou, je to film Candy, tak kdo ho nemá, ať se zastaví u nejbližšího stánku. Byl vydán těď někdy v září, tak bych máhla. Stojí 99 Kč, což pro Heatha můžete obětovat ne??
  • mimi.for.love

Re: Re: Re: Pomoc!

nj, to bych ráda, ale když člověk nebydlí ve městě a do něj se dostane jednou za rok, tak to mám docela blbý... *9*
  • majka21

Re: Heath

uplne s tebou suhlasim.toho oscara si naozaj zasluzil uz predtym za skrotenu horu, a keby ho teraz dostal, tak by to bola tak trochu satisfakcia. lebo v tej skrotenej hore boli s jakeom uplne uzasni a maximalne presvedcivi. takze drzme palce a dufajme, ze ten oscar naozaj vyjde. ved dnes som citala clanok, ze heath dostal titul najlepsi filmovy zloduch leta v hlasovani internetovej stranky moviefone poctom hlasov az 95 percent. takze to o niecom svedci. ahojte a som rada,ze v priebehu neceleho polroka stupol pocet fanusikov v heathovom fanclube o vyse dvesto.proste je jasne, ze ho mame stale radi, aj ked uz nie je medzi nami.
  • Heath

P.S. Ještě připomínka k těm Oskarům. Heath by si ho určitě zasloužil a nejen za roli Jokera ale hlavně za Anise ve Zkrocené hoře. To co tam s Jakem předvedli, to byla krása a herecký koncert. Tleskám. *14*
  • Heath

*4* Heath mi jako herec bude moc chybět. Už když jsem ho poprvé uviděla ve filmu(v kině v Patriotovi) a později i v dalších, stal se mým miláčkem. Měl neodolatelný úsměv a jiskřičky v očích.
    Navždy na tebe budu vzpomínat-Heathe. *4*
  • ferrerrka

Re: Re: TOP 10

je to super a navic heath si to zaslouzi *14* *14* *14*
  • Achjo!!!

Upe jsem ho zbožnovala!!!! ´Moc jsem brečela jak jsem se to dozvěděla, nejen že to byl ůžasnej herec, ale taky moc krásnej chlap!!!! *14* Moc nám všem chy´bíš!!! R.I.P
  • gina14

gina

byl to nejlepší herec
  • ..

heath byl skvělej herec a krásnym úsměvem..na jeho filmy bych mohla koukat pořád:)a jako joker byl neuvěřitelnej..!! ale furt nějak nemůžu uvěřit tomu, že tu neni, že už ho niky neuvidim v žádnym novym filmu.. jediný potěšující je vidět ho mezi top 10 herci.. R.I.P.
  • Re: temný rytíř

Jo, on to zahrál naprosto dokonale, jako všechno předtím. ale co se Jokera týče, on se snažil se s ním nejenom sžít, ale jak sám řekl, přímo se jím stát. Bohužel, role byla tak náročná a hlavně psychycky, že musel brát ty antidepresiva, a možná se mu tahle role stala nakonec osudnou. Oscara si rozhodně zaslouží, ale bylo by lepší, kdyby jeho výkon třeba nebyl úplně fenomenální, nemuseli přijít na řadu ty antidepresiva, Heath se nepřetěžoval,a byl nanživu... R.I.P.
  • Re: TOP 10

Je to moc fajn.Když jsem koukala jsem na Top 10 naposled,byl asi 40. Takže změna je to příjemná.
  • Re: r.i.p.

Rest In Peace...odpočívej v pokoji
  • janahermiona

Re: TOP 10

jo to jo...
    *4*
  • dada.

TOP 10

I když na tom nezáleží-je opět příjemné vidět zase Heatha v TOP 10 herců,nemyslíte? *3*
  • r.i.p.

lidi, co to znamená to r.i.p, co všude před jeho jmenem pisou?
  • mitricka

temný rytíř

když sem na temném rytíři byla poprvé, tak mě to tak uchvátilo, hlavně heathův výkon, že sem okamžitě na to musela jít znova! on tu roli snad úplně prožíval, jinak by z toho nebyl tak úžasný joker! kdo neviděl, opravdu doporučuji! a toho oskara bych mu stopro dala! *14* *14* *14*
  • Re: Re: heath

jj bez Jokera by nebyl batman dobrej....mno ten trik s tou tužkou byl sqělej *1* *15* a nebo Joker jako zdrawotní sestřička, to taky nemělo chybu *15* *1*
  • dada.

DVD Ples příšer

Dávám další tip na DVD,které vyšlo na stánku a je to Ples příšer.
  • Re: Re: Pomoc!

nebo zajít do videopůjčovny

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit