Přejít na výpis diskuzí

Heath Ledger

OSOBNOST 31.12.2006 
6509 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: DVD Tlapka

Díky za tip. *3*
  • Re: Re: Joker

Není za co, ať se Ti na dovolené moc líbí a odpočineš ode všeho a všech. Já sama jsem přecitlivělá a kolikrát bych si přála toho zbavit, ale nevím jak. Tak ať je veseleji! Měj se hezky. Lenka.
  • avrilie

Re: heath

úplně s tebou souhlasím bez Jokera by batman nebyl dobrej,prostě heath to uměl nejlíp zahrát!!!!!nejlepší bylo jak dělal ten trik s tou tužkou!!! *15*
  • mimi.for.love

Re: Re: Pomoc!

Díky moc, oběma! *4*
  • l.enik

DVD Tlapka

Ahoj fanoušci,mám radost že včera vyšlo na stáncích za 44Kč DVD Tlapka,protože jsem nevěděla kde bych tento film jinak sehnala.Nedá se od toho moc očekávat-je to opravdu děcký snímek,ale hrajete tam náš milovaný Heath.Sice se tam vyskytuje asi dvě minuty (možná i tři),ale za tu cenu se stojí na to podívat.Takže kdo tento film neviděl ať si skočí do nejbližšího stánku a koupí si ho.Mějte se hezky *4*
  • Re: Pomoc!

zkus www.filmopolis.cz
  • heath.4ever

Re: Pomoc!

Máš pravdu Zkrocená hora je skvělej film.V televizi ho dávali jednou na Markíze asi tak před půl rokem...A jinak o žádném odkazu nevím..Leda si koupit orignálku stejně jako já:-D
  • mimi.for.love

Pomoc!

Ahoj všem! Potřebovala bych pomoct. Film Zkrocená hora jsem ještě neviděla, poněvadž ho němůžu nikde sehnat... Nevíte někdo o nějkém odkazu na internetu, kde bych si ho mohla stáhnout anebo se na něj podívat on-line? Nikde ho prostě nemůžu sehnat a je mi to hrozně moc líto, protože je to určitě podle kritiky super film, kde hraje můj miláček Heath Ledger. Dávali ten film už v televizi nebo ne?? Děkuju moc za odpověď, budu vám moc vděčná.
    We love you Heath... *9* *9*
  • the best

Heath je a pořád bude mím nejoblíbenějším hercem.... Měl obrovské charisma a byl to špičkový herec. V temném rytíři ze sebe vydal uplně všechno a dokázal světu, že mezi špičkové herce právoplatně patří!
  • achjo

MÁM HO MOC RÁDA!!!!!!!!!!!! *9* *9*
  • PROČ??PROČ??

Proč musel zemřít??!! Byl to skvělej herec, jeden z mála.... :'( *9* *9*
  • Re: Joker

děkuji Leni, za optání, stále je mi smutno, ale za týden vyrážím na 14 na dovolenou, tak snad se mi podaří na chviličku zapomenout.
    Vidím, že i tobě se film líbil, byl opravdu pěknej, sama jsem z něj byla nadšená.
  • heath

Temný rytíř je sqělej film a heath je v něm jako joker naprosto bezchybnej a ten jeho smích jak mluwil bo ty držtičky co dělal i když měl na sobě hromadu líčidel tac byl naprosto k sežrání *14* *14*
    jinak heath je sqělej herec a se sladkym usměwem.....je strašný že umřel..... *9* *9*
  • Joker

Tak jsem před týdnem shlédla tento filmový skvost. Výběr herců se Nolanovi skutečně povedl. To co tam všichni předvedli bylo skvostné. Heath Ledger sice nade všemi trochu vyčnívá, ale je to dané rolí a tím, jak se do ní ponořil. Po filmu jsem byla trochu rozladěná, bylo to takové hodně tmavé, ponuré, včetně hudby, i když ta byla opravdu výborná. Druhý den pocity doznívaly a lepšího Batmana jsem ještě neviděla.Tleskám asmutním, že další díl, ktrý měl být postavený především na Jokerovi, už nebude takový-jaký mohl být. Zdravím všechny a doufám ˇAlo, že už je TI trošku líp. Mějte se krásně! Lenka.
  • Joker

Taky jsem včera byla v kině, a musím říct.... Že už jsem dlouho neviděla tak přesvědčivý výkon. Prostě nádhera. Jen je škoda, že se tento nadprůměrně talentovaný herec, ve své životní roli už neuvidí....ů *9*
  • smile

Překrásný, neodolatelný úsměv. Takových herců jako je on, je jen velmi málo... a to je fakt škoda. *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9*
  • 0.lara.0

Re: Patriot

i já sem včera koukala na patriota od tý doby co v tom filmu umřel sem furt brečela až do tý doby než sem usla... možná je to taky proto že sem si vybavovala jak to vypadalo když umřel ve skutečnosti: leží na posteli, na stole jsou prášky, on vypadá jako by spal ale když se ho snažím vzbudit nejde to, zkouším jestli nahmatám tep ale nic necítím pak si všimnu tech prášků a začnu s ním cloumat nebudí se začnu brečet a volám záchranku čekám uněj než přijedou pořád říkám at neumírá že herec jako je on - krásnej s úžasnejma očima, bezva úsměvem a bezchybnej herec - se už nikdy nenarodí, potom přijela záchranka odvedli mě a doktor prohlásil že už mu nikdo nepomůže *9* *9* *9* ....tohle se mi přehrávalo v hlavě pořád a tak sem řvala až do konce filmu, potom sem usla *9* ale to nebyl konec večera... mě se totož potom zdál sem že s ním mluvim a to sem se ráno vzbudila s mokrim polštářem byla to divná noc *9* *9* :'(:'(
  • emo-anne

Patriot

JJ,Taky koukám na Patriota..... upe si neuvědomuju že tak krásnej chlap zemřel.... Moc ho mám ráda..... *9* *14*
  • gabinka022

Re: Patriot

Jsem zaregistrovaná pod jiným jménem, než jsem se dřív podepisovala, takže kdyžtak to jsem já, Gabinka *3*
  • gabinka022

Patriot

Ahoj, dlouho jsem nepsala, ale chodím sem pořád...já jen, že právě v TV koukám na Patriota (možná jako spousta z vás) a prostě mi nedalo sem jen tak nenapsat...chjoo, veliká nostalgie *9*
    zpřízněný dušičky, mějte se krásně a užívejte dál Heathových filmů...to je asi vše..tak zas někdy *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit