Přejít na výpis diskuzí

Heath Ledger

OSOBNOST 31.12.2006 
6509 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • je to tak

jste skvěli ja vas vsechny miluju!!
  • Re: Re: video

tak promin že me to zajima .........ja mela heathe moooc mooc rada.a proč bych se nemohla podivat
  • mimi.for.love

Re: Re: 1.máj

ty tady dokážeš lidi akorát tak rozbrečet svými nechutnými poznámkami a to by se ve FANCLUBU objevovat nemělo, nemyslíš??! ty jsi snad Heatha znal? spousty známých osobností se přimlouvají, aby Heath dostal oscara za postavu Jokera v Temném rytíři(nová Batmanovka, kdys náhodou nevěděl!), když už ho nedostal za roli Ennise ve Zkrocené hoře. prosím, nepošpiňuj Heathovu památku, my ho milovali a milovat budeme a názory takovéhle mořské hvězdice(ty totiž nemají žádný mozek) nás nijak nezmění. akorát budeme ještě smutnější, protože tohle si Heath Ledger nezaslouží! *9*
  • mimi.for.love

Re: ....

ty ale nevíš, jestli se zabil, ani my to nevíme, tak se laskavě uklidni! mohlo to být klidně tak, jak se spekuluje - mohlo mu selhat srdce, za to přece nemůže!! takže příště buď trochu klidnější ve vyjadřování se o takovéhle osobnosti, jako byl Heath Ledger. pro hodně lidí to znamená hodně smutku, že už tu s námi nemůže být a tvoje slova by někomu mohla odně ublížit, takže sem prosím už radši nehcoď!!! děkuji
  • mimi.for.love

Re: video

to je ubohý!!!
  • janahermiona

Re: Re: petice

a myslím že nejen tobě:-( *9*
  • janahermiona

Re: Re: Heath

jo to je pravda,ale i když si to říkám tak při dívání se na heathovi filmy musím odejít a brečet...na temnýho rytíře se těším a půjdu se podívat na poslední roli heatha...
    heathe scházíš nám a vždycky budeš *9* *14*
  • Re: Re: Re: Temný rytíř

OK ,taky si velice přeji aby dostal oskara ale Akademie si stejnak udělá co chce sama.Christian B. řekl že si ho Heath velice zaslouží amoc si přeje aby ho dostal.Tak snad se to přání splní!Všem fanouškům ahoj!
  • dada.

Re: Re: Temný rytíř

Jo,jo-to jsem si taky říkala,co se za jeho pohledem skrývá,že se člověk nesmí nechat obalamutit.Svědky jsme byli hned v následujících scénách.Je jasné,že u takové role člověk musí v pohledu hledat hned skrytý úmysl a už vůbec né nějaký soucit.V Jokerovi jsem nehledala jen Heatha,protože ono ho v něm najít bylo dost těžké,takže jsem se nenechala zbytečně rozptylovat a film jsem sledovala jako celek.Jen jsem se v prvním příspěvku nechtěla více rozepisovat,ale teď jsem to snad trošičku napravila *3*.
  • Re: Temný rytíř

Je chyba že spousta lidí vidí v Jokerovi milovaného Heatha ale to je role úžasně zahraná ale smutek v očích ten pravej Joker určitě neměl ten myslel jen jak je obelstít a dostat Batmana.Heatha jsem měla moc ráda ale pravej kinodivák sleduje celej film a všechy role zvlášt a tady hráli všichni skvěle! Je samozřejmé že milovaný herec pro dotyčného diváka zahraje vše skvěle ale tím jak sledujete jen svého hrdiny se člověk velice ochuzuje o zážitek a tím tento film 100% je!!Heath mě bude velice chýbět ale mám doma jeho filmečky jako památku!
  • dada.

Temný rytíř

Tak po dlouhém zvažování jsem se také s dcerou vydala na rytíře.Patřím rovněž mezi ty,co tenhle žánr zrovna moc nemusí.Ale nakonec jsme neodolaly a udělaly dobře.Dříve mně odpudivé fotky Jokera dost děsily,ale teď se na ně dívám úplně jinak.Ten jeho smutek v očích,když sedí ve vězení..... .Po odchodu z kina jsem s dcerou uvažovala,kterej plakát s Jokerem strhnem ze zdi-vyhrál ten největší.Je opravdu škoda,že se Heath svého velkého úspěchu nedožil.Neváhejte a určitě běžte do kina a mějte se při tom moc krásně.Ahoj.
  • anatt

Temný rytíř

Ahoj všem,
    tak jak jsem slíbila, tak jdu referovat na Temnýho rytíře. Byla jsem teď, na poslední chvíli, na dovolené, ale ještě než jsem odfrčela, tak jsem byla v kině. A hádejte na čem?! *3* Správně...
    Temný rytíř je moc pěkný film. Naprosto mne nadchl Heathův výkon. Zahrál to báječně. Jsem ráda, že to bylo s titulkama, protože jeho hlas je skvělý. Dcera sice občas nestíhala číst, ale film se jí také moc líbil. Celou dobu jsem v kině ani nedutala a celé dvě a půl hodiny jsem téměř nedýchala.
    Heathe, byl jsi skvělej, i když jsi vypadal tak odpudivě, tak jsem v Tobě viděla jen to krásné co bylo pod tou "maskou". Tvé oči se nedají přehlédnout. Doufám, že mě tam nahoře slyšíš. Věřím, že ano, já to vím.
    I padouši můžou být "hrdinové". :-) Pro mne byl hrdina Joker a né Batman. Je tam jedna pasáž kde Heath není nalíčený (zmalovaný), má na obličeji jen jizvu, ale ta mu sluší. ;-) Je to jen pár vteřin, tak né že Vám zrovna v kině něco spadne na zem nebo budete muset jít na toaletu. ;-) Ty vteřiny stojí za to.
    Vřele všem tento film doporučuji!!!!
    Právem si Heath zaslouží Oskara. Četla jsem tady, že se někomu nedaří přidat hlas na tu petici. To je škoda. Teď jsem se na ten server koukala a má už skoro 13tis. hlasů. A to když jsem hlasovala já, tak jsem byla 2700-tá. Docela skok za tři týdny. To je dobře. Jen tak dál. Hlasujte, hlasujte, hlasujte. (Podepisujte, podepisujte, podepisujte.) *3*
    Tak se zatím mějte hezky, papa...
  • l.enik

Re: Re: Re: petice

Já mám stejný problém *9* *3*
  • Re: Re: petice

jooo??ale me na email nic nedoslo....
  • heath.4ever

Re: petice

no pak půjdeš na email a klikneš na odkaz který ti došel:-D
  • Re: Heath

Heath byl opravdu moc dobrej v sobotu jsem se na Temném rytířovi utvrdila že ano.Ale jak nekdo píše že roleBatmana je jen vedlejší tak to se velice plete. Christian je nej,nej herec anikdo nezahraje to co předvádí ve filmech on, je krásnej ,talentovanej a to co vnáší do každé role je jedinečné.A když si vybavím scenu jak je v cele s jokerem oba jsou nej.To temno je hmatatelné, ten hlas ! to se musí vidět !oba jsou báječní ve filmu Im not There! *14*
  • Heath

Heath byl opravdu skvělej herec ale to co předvedl v temným rytířovi to bylo naprosto nejlepší co kdy jakej herec mohl předvíst...kdybych nevěděla že to hraje heath nevěřila bych tomu.... *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* chudáček..........
  • petice

už jsem taky pridala svuj hlas do petice!!!!!ted snad ja totiž anglicky moooc neumim ale napsalo mi to pokut se nepletu že hlas byl prijat a že ma neco udelat z e-mailem aby jsem to potvrdila že jsem to jaaaa....tak napiste prosim jestli jsemt o udelala dobre
  • video

ve kterem videu je to jak ho nesou pod cernou plachtou??videlajsem hodne videi ale asi ne to prave?
  • Re: Re: Re: Re: Re: Heath

Ahoj Álo, určitě čas všechno zahojí, ale věřím, že to není jednoduché. Šest let je dlouhá doba a určitě je pak takové zvíře členem rodiny. Takže Ti přeji, aby Tě smutek přešel jak jen to půjde a potkávali Tě jen samé hezké věci. Pokud si pamatuju tak Ty jsi takový slušný člověk, že jsi snad nepoužila ani jednou sprostý výraz a to tady bylo spoustu situací, kdy jsem se neudržela ani já. Takže takových lidí jako ty moc není, tak si toho važ a buď pořád sama sebou a hlavně veselá. Měj se hezky, zítra vyrářím na Temného rytíře, tak pak písnu. Ahoj Lenka.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit