Přejít na výpis diskuzí

Heath Ledger

OSOBNOST 31.12.2006 
6509 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Konec prosím:(

Ahoj:)prosim vas:(já vím že je vám asi úplně jedno co já chci a co si myslím ale už tu jeho smrt neřešte:(byla to náhoda kteráse může stát komukoliv z vás tak to už nechte bejt:(tohle nám Heatha nevrátí:(děkuju
  • Hetííík

Ahoj všem, tak sotva se vrátím z Velikonoc, z Jižních čech, tak tady se zase rozebírá Heathova smrt, co by bylo kdyby atd. Já si také myslím, že už nemá smysl se v jeho smrti stále šťourat. Včera jsem si večer pouštěla jeho videa, která jste sem vložili, některá jsem už sice kdysi dávno viděla, ale musím říct, že mě to sebralo. Obzvlášť ta vzpomínková. Doporučuji všem, kteří ho mají opravdu rádi, ať už ho nechají v klidu odpočívat a ať na něj vzpomínají jen v dobrém. Nic jiného by si Heath nepřál. I když nám je smutno a někdy hodně moc, tak je fakt, že jeho rodina prožívá mnohem větší smutek.
    Budu moc ráda, když se tady rozjede diskuze na téma týkajících se jeho filmů atd. Ocením, když dáte info o tom, že běží v TV nějaký jeho film. Moc děkuji za info o tom, že v sobotu budou vysílat film Ruce pryč, který jsem ještě neviděla. Už mi chybí jen Ned Kelly. Ale to brzy doženu. :-) Víte co je zvláštní? Mám v sobotu svátek, a to že budou vysílat film s ním, a který jsem skoro jako jediný neviděla, považuji za ten nejlepší dárek. Už jsem si načasovala DVD. Protože budu asi slavit a o půlnoci... no kdo ví jak na tom budu. :-) Ale hned jak se dostanu domu, tak se na něj kouknu. Mooooc se těším. Tak se mějte moc krásné a už jen samé hezké myšlenky a vzpomínky na "našeho" Hetíka. R.I.P.
  • Re: Deset důvodů proč tě nenávidím

ahoj najet na patriot dej hnet 1slozku tam budes mit na vyběr nas cz dabing a na liste budes mit v levo jestli chces romantický a tak dal tam uz to najdes
    *1*
  • Re: Kletba bratří..

tuhle sobotu

tak dik *14*
  • Kletba bratří..

tak minulý týden jsem si koupil v Blesku Kletbu bratří Grimmů.Z toho filmu jsem byl úplně nadšenej.Na jeho filmy se dívám rád.A už se moc těším na sobotu na film Ruce pryč...Četl jsem o tom recenzi a určitě to bude skvělé...jako všechny jeho filmy...
  • Re: Deset důvodů proč tě nenávidím

ZKus dvdpeka.cz a pak dej rozšířené vyhledávání, nedávno to tam bylo
  • A co jeho rodina?

Tolik lidí,tady psalo jak trpí kvůli jeho úmrtí. Ale kdo skutečně trpí je jeho rodina a blízcí přátelé.Představte si, jak se museli cítit, když celý svět oblétli fotky,jak ho vezou z toho domu v tom pytli...Okolo stovky fotografů snažící se ulovit takovou senzaci+ty feťácké a sebedražedné verze.Jeho rodina trpí pro syna bratra a otce který vyrůstal a žil po jejich boku. Nám se stýská po herci kterého známe s filmů. Jasně je ho škoda, ale rozhodně nás to přebolí dřív než jeho rodinu.Taky mu fandím spoustu let a jeho smrt mě šokovala, ale už jsem s tím smířená přeji mu věčný klid, koukám ne jeho filmy a vzpomínám.Hlavně se nevrtám po dvou měsících v jeho smrti.Prosím Vás za sebe za něj i za všechny co mě chápou.Nechte už ho v klidu spát....
  • Deset důvodů proč tě nenávidím

Ahoj, prosím nevíte někdo kde sehnat tento film? Snažím se ho objednat přes net, ale všude je to nějaký vyprodaný. V televizi jsem to prošvihla *9* Díky moc.
  • Re: Re: Re: zbytečná smrt...

Jo, já ti rozumím.Je vidět, že máš úctu k zesnulým.Mám pocit, že některým jedincům zde, dělá doslova dobře když sem mohou napsat něco,o čem si myslí že tady ještě nikdo neví. Samozřejmě mám na mysli příspěvek,spojený s úmrtím. Např. již zmiňovaná teplota těla...Je to poměrně morbidní.Prosím, za všechny kteří stále řeší okolnosti úmrtí. Nechte už ho spát. Vždyť se už musí obracet v hrobě.
  • Re: R.I.P.

ano vzpomínejte v dobrém a koukejte se na filmy s ním a pozorujte jeho herecké výkony.
  • Re: Re: zbytečná smrt...

jinak lenko také tě zdravím a někdy začas snad povíš jak se ti líbily ty legendy. měj se ála
  • Re: Re: Re: zbytečná smrt...

ano souhlasím s váma oběma, protože si myslím, že se to tu opravdu zastavilo na mrtvém bodě. Myslím si,že až se vzhlédnou v kinech jeho filmy, takže se to tu rozjede zas v dobrém směru a nebude se tady pořád mluvit o jeho smrti, ano chápu, každého to zasáhlo, určitě se o tom mluví hodně i v zahraničí, ale příjde mi to takové divné mluvit stále o smrti, neměly bychom spíše v duchu jeho památky, vzpomínat na to dobré, film, talent atd...? *3*

Přesně tohle si myslím. Nechte ho spát, myslete na něho v dobrém, mějte potěšení z jeho skvělých filmů a z jeho úžasného charisma, ale nešťourejte se už prosím po 2 měsících v okolnostech jeho smrti. R.I.P. Heath
  • Re: Re: zbytečná smrt...

Úplně mi mluvíš z duše. Chodila jsem sem poslední dva měsíce každý den, někdy i víckrát..prostě tu zavzpomínat na Heatha a tak, ale už mě nebaví jak dva měsíce po jeho smrti se tady řeší, jak a proč se to stalo, kdo v tom má prsty, či jestli bylo jeho tělo ještě teplé, když ho našli. To je tak nedůstojný. Neřešte masérku či Olsenku, nerozebírejte kombinace prášků nebo jak dlouho tam ležel. To mě fakt dost ubíjí a myslím, že nejsem sama. Ten, koho jeho smrt opravdu zasáhla, tady prostě tyhle věci neřeší, protože se ty rány akorát znovu otvíraj, místo aby se hojily...Doufám, že aspoň někdo mě chápe a je podobného názoru.
  • Re: Re: R.I.P.

Díky. Jinak se těším na film ruce pryč v sobotu 29.3.A taky na objednané DVD Candy *4* Ten film o Dylanovi jsem neviděla. Měj se krásně *3*

No budeš se možná divit, ale já s Tebou naprosto a ve všem souhlasím.
    A ještě dodám něco o filmu. V sobotu jsem se dívala na I´m Not There a pokud nejste příznivci Boba Dylana, ta nevím jestli se Vám film bude líbit. Je zajímavě pojat, hrozně se mi líbil obrazově i nápadem, výkony herců skvělé, ale měla jsem v tom pořádný miš maš. Chtělo by to o Dylanovi víc vědět. Heath Ledger tam hraje jako všichni ostatní jen útržkově a jeho postava není zrovna kladná. Tak příjemnou podívanou a někdy dejte vědět, jak se film líbil Vám. Mějte se tady všichni fajn. *3*
  • Re: Re:monika

Ahojky, Fórum-W.A.R.fórum
    Jer tam Patriot,deset důvodů....,Casanova, Zkrocená hora...,atd.Ale musíš si s tím trochu pohrát,najdeš to v České a česky dabované filmy.Ahojky

Ahojky,naprosto s tebou souhlasím.
  • Re: :(

Oprava:Těch prášků bylo šest druhů
  • R.I.P.

Prosím nehrajte si tu na detektivy, nechte ho v klidu spát a už se přestaňte dokola vrtat v tom, proč se to stalo atd... Mrkněte se na nějaký jeho film, a vzpomínejte. Ale už jeho smrt neřešte.Víme jak se to stalo.Prostě nešťastná náhoda. To, jak dlouho tam ležel, nebo kdo komu volal, že mohl žít, zda bylo jeho tělo ještě teplé....Řešit tyhle věci je už zbytečné. Neberte to špatně mějte se krásně a Tobě Heathe R.I.P.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit