Přejít na výpis diskuzí

Heath Ledger

OSOBNOST 31.12.2006 
6509 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: :(

Ahoj Klárko,vzhledem k tomu, že mi už není náct, tAK asi nejsem ten fanoušek jak píšeš.Ale když mi manžel volal, že zemřel herec ze Zkrocené hory, tak jsem si přála a vím,že to není správné,aby to hlavně nebyl Heath Ledger.Najela jsem na net a tam ještě nic nebylo, našla jsem to na txt a byla z toho mimo. Hrozně moc jsem si přála, aby zemřel nešťastnou náhodou a tak jsem pořád hledala na internetu nějaké novinky.A takhle jsem se nějak dostala i sem. Nevím jak dlouho tadyještě chodit budu, ale když občas kouknu na jiná fóra, tak tady se opravdu diskutuje a je to sice smutné, ale může za to až jeho smrt.Já už tady někde psala,myslím si, že on by měl před sebou opravdu budoucnost velkého herce jako třeba Al Pacino.Mě byl z povzdálí sympatický i jako člověk, prostě takový týpek z naší party. A to, že kouřil zelí a občas si něco šňupnul nemá cenu komentovat, mám na to podobný názor jako ty. *4*
  • Re: Re: :(

To, že byl nejlepší herec, kterého jsem znala je fakt, ale co se dá dělat. Jinak, asi si mě špatně pochopila, to že si sledovala jeho filmy s láskou, obdivovala si ho a měla si ho ráda před jeho smrtí dokazuje to, že seš opravdová-OPRAVDOVÁ milovnice tohoto herce. myslím si ale, že bysme měli nechat Heathíka odpočívat. Kdyby tu ještě byl, určitě by si nepřál, abysme se kvůli němu trápili. Nejvíc mě ale sere, jak některý lidi, aniž by věděli jak to bylo, o něm šířej nesmyslný informace jako např. tu, že to byl feták. To jako sorry, ale rozlišujte dvě věci slovo feták a toho člověka, kterej hulí trávu. To že Heath údajně kouřil 4-5 jointů denně z něj nedělá žádnýho fetáka, když se podíváme okolo sebe, tak těch lidí který hulej takhle trávu je v dnešní době už většina a znamená to, že to jsou fetácí? v tom případě je polovina populace fetáku. To že člověk "hulí" trávu ještě neznamená, že je špatnej a v případě heatha bych si byla 100% jistá, že to žádnej feták nebyl, neobhajuju ho jenom z toho důvodu že jsem ho milovala, ale hlavně kvůli tomu, že z něj lidi dělají něco co není, a on by si to sám určitě nepřál, aby se o něm šířili takovýhle kraviny. Chudinka malej, se musí otáčet v hrobě, když vidí ty svině, který o něm šiřej takovýhle kraviny. Poslední pitva prokázala, že to nebylo předávkování, ale že Heath zkombinoval 2 různé prášky na spaní, které byli v kombinaci ve smrtelné podobě a tot vše. Určitě by si nepřál, aby se o něm říkalo, že to byl feták, kterej se předávkoval. Takže asi tak. V našich vzpomínkách zůstane navždy( tedy alespon v mých),. Jinak Zkrocená hora, je bezva film, co se ti na něm nejvíc líbí? *7*
  • Re: :(

souhlasím s tebou.. i když se přiznám, že já osobně jsem si heatha pořádně všimla až ve zkrocené hoře..sice jsem před tím viděla i jiné filmy, kde hrál.. ale touhle rolí si mě prostě získal a heatha sem si zamilovala.. lepšího herce než byl on neznám.. bohužel jsem tyhle stránky objevila až po jeho smrti.. takže možná podle tebe patřím do skupiny lidí, o které píšeš.. ale věř mi, že Heatha jsem obdivovala a znovu opakuju, že to byl nejlepší herec co znám..
  • :(

Ahoj lidi, asi nejsem jediná, jak tak na to koukám, koho smrt Heatha bolí. Nejen proto, že byl nádhernej s krásným úsměvem a jiskrou v očích, ale byl to především vynikající herec s obrovským talentem. *9* A vezměte to, když si uvědomíte, že mu bylo pouhých 28 let. Co to je? Dyk to si sotva stačil užít všechny krásy života a už umřel. Nevím, ale jsem i ráda, že to nebyla sebevražda jak všichni píšou a že je vidět, že Heath miloval svůj život a nechtěl o něj přijít. Bohužel neštastnou náhodou zkombinoval dva prášky na spaní, které v kombinaci byly ve smrtelné podobě. Musím se ale přidat k minulým příspěvkům, sama se ptám, proč tak talentovaný a k tomu všemu nádherný herec, začal všechny zajímat až po smrti? Polovina z vás, kteří tady píšou ty komentáře, ho předtím ani neznala a ted dělají jaká je to veliká ztráta. *10* Vám všem, kteří patříte mezi tuhle skupinu bych vyřídila jedno: " držte huby, nevíte jaký to je, přijít nejoblíbenějšího herce a podle nas nejkrasnejšího chlapa pod sluncem, myslíte si, že proto, že jste s nim vyděli jeden film, vás zajímal, ale to je omyl, ty který Heath opravdu zajímal, chodili před jeho smrtí sem na osobnosti.cz, chodili na jeho stránky, s vášní sledovali každé jeho video a fotku a úpěnlivě scháněli každý film, ve kterém hrál, a to VY nejste". Nechci aby se to tady někoho dotklo, ale myslím, že sám každý dobře ví, kdo byl OPRAVDOVÝM milovníkem Heatha Ledgera, a kdo byl tím, který ze zajímavosti a soucitu začal prohlašovat, jak je mu strašně líto co se stalo *9* Byla bych ráda, kdybych na tuto zprávu dostala nějakou odezvu, protože mě zajímá Váš názor *9*
  • Chci mít kouzelnou moc!!

Jáá chci mít kouzelnou moc abych jela do Austrálie a s¨vou kouzelnou mocí ho oživila *9* *9* !!! Já chci mít kouzelnou moc!!!! Já se rozbrečimm!!
  • Re:Není už pozdě?

je to smutny ale i ja si uvedomila az po jeho smrti jak byl skvelej kazdej by to ted urcite chtel vratit zpet ale uz to nejde:-(..........strasne bych si prala aby se vratil ted existuje jen v mych vzpominkach *9*
  • Není už pozdě?

Ahoj lidi! Koukala jsem se pár dní po tom,jak Heath umřel,na tyto stránky a bylo k nevíře,jak začal všechny zajímat až po smrti.Není to smutný?Proč nebyl takovej zájem i před smrtí?Teď najednou všichni litujou jaká je to škoda.Je,ale není už pozdě?
  • Re:milacek heath...evicka milacek

je sice bozi ale on uz neni ja tomu taky nemuzu uverit on byl tak sqelej herec a nikdy uz nebudou o nem psat nebudou zadne nove fotky ani nove filmy je to vazne k nevire ze uz mezi nami neni *9*
  • milacek heath

holky je trapny ale vzdycky kdyš vidim ten jeho nadhernej usmnev tak skoro brecim ja vim sem blba ale nemuzu si ¨pomoc je tak boži
  • Re: Blogís

a ja je to stranka dekuji moc
  • prosím

Chci se vás zeptat, jestli náhodou nevíte, na jaký stránce bych mohla stáhnout film Zkrocenou horu. Strašně moc ten film chci vidět, protože je jeden z mála, kterej jsem s ním ještě neviděla. Prosím poraďte mi *9*
  • Re: evicka milacek

a kde to tam mam najit?
  • Re: evicka milacek

dekuju *4*
  • Re: Heath L,.....pro všechny

terko najet na mininova.cz
  • fotky z filmů atd...

pokud jste nebyli ještě na stránkách www.heathbaby.com tak se na ně určitě podívejte, jsou tam fota z některých filmů atd....
  • ....

2 měsíce a pořád to bolí ! *9*
  • Re: Re: Re: rodina slíbila, že ....

také jsem o tom četla, že zbavili Kima Ledgera zprávcovství o majetek za jeho otce, že udělal akorát tak dluhy. Tak uvidíme.
  • Heath L,.....pro všechny

TAK DNESKA TO JSOU 2 MESÍCE CO UŽ MEZI NÁMA NENÍ...DNESKA SE ASI NA SVYCH PORTRÉTECH POŘÁDNĚ VYKRESLIM AT JE NA NICH DOKONALEJ *9*
  • Re:monika

na jakym farworu?posli mi sem tu stranku plosím dekuju moc
  • Re: Heath L,.....pro všechny

mužeš na warforu je tam celý a česky.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit