-
adresy na objednávky filmů
Jestli chcete holky nějakou kačku ušetřit, tak vám doporučuji objednat si filmy na těch to portálech, s tím, že tam nemají všechny filmy: www.filmopolis.cz -
Re: Re: Re: spor o dědictví
ano jako úctu k němu, je mi toho chlapa vážně líto, vůbec nechápu, že se tahaj takhle o ten majetek, i když lidé jakmile se jedná o majetek, tak jak se říká, neznají bratra, něco jsem takového také zažila, ale naštěstí se to netýkalo mé rodiny, ale i přes to to nechápu, někteří lidé se chovají jako hyeny. Já jsem se zase chtěla zeptat jestli jste někdo neviděli film Ned Kelly, jestli máte na ten film také dobrý názor nebo čím vás vlastně zaujal. -
Re: Marianne
ano myslím si, že úsměv Heatha byl pěkný, jestli chceš jeho smích slyšet, tak pokud jsi to neviděla, tak se podívej na stránky: www.youtube.com a zadej do vyhledávače SAG BBM nom a pusť si hlavně zvuk, tam se Heath opravdu pěkně směje a nebo také na stránkách youtube se podívej Heat Ledger on Ellen tam je opravdu úžasný a směje se tam také pěkně, na konci jde vidět jak Ellen pomáhá vstát a působí dojmem, že mu opravdu lidé nebyli lhostejní, tak se Terko koukni. *4* -
Re: Re: spor o dědictví
Ahoj,
moc díky za odpověď. Tvůj nároz mi pomohl k rozhodnutí.Jak psala majka 21, tak určitě stojí za to si koupit originály, zvlášť teď, když už nic nenatočí, to beru jako úctu k němu. Ale u tohohle filmu jsem si nebyla jistá, recence byly různorodé. Tak ještě jednou díky. *4* -
Marianne
vis ja ho driv obdivovala jako herce mela sem ho moc rada byl muj nejoblibenejsi a jeho smrt sem se dozvedela kdyz sme s kamoskama ze tridy meli telocvik nejdriv sem si to nejak neuvedomila a pak sem se doma rozbrecela protoze mi poradne doslo ze on uz tu nebude ze uz nikdy neuvidim jeho filmy *9* dneska se kazdym dnem divam na televizni program a zoufale cekam kdy zase budou opakovat jeho film casanova a kdyby to nekdo tady chtel vedet TAK CASANOVA DAVA TUHLE NEDELI NA HBO2......uz se na ten film zase nemuzu dockat a jeste navrch on mel tak nádhernej usmev.dokonce sem ho zacala kreslit podle fotek a vzdycky kdyz mam kresbu hotovou spadne na ni slzička *9* *9* *9* -
Re: spor o dědictví
ahoj Lenko,
ano spor o dědictví je hrozná věc, také jsem o tom četla.
Jinak Legendy se mi velice líbí, tel film mám už velice dlouho a viděla jsem ho víc krát. Je to skupině skate kluků, kteří jezdí na skatu a Heath s nima začíná jezdit na soutěže, hraje tam takového dlouhovlasého týpka, ale nevím proč mě se tam prostě líbí. Ty kluci jezdí na závody a jak jsou slavný, tak dostávají jiné nabídky a jezdí za jiný team a na Heatha se vyprdnou, ke konci mi ho je tak trošku líto, protože tam sedí s lahví alkoholu a vypadá spíše jako troska, ale je to pěkný film. Doporučuji ho. Je tam také záběr jak Heat serfuje. Určitě ti ho doporučuji. -
spor o dědictví
Co může být smutnější, než hádka o dědictví.
Já nevím jak vy, ale myslím si, že i když všechno v závěti odkázal rodičům a sestrám, tak to bylo před tím než se mu narodila dcera, tak prostě jeho rodina se dědictví mohla ve prospěch Matildy vzdát. Nepůsobili na mě jako lidé, kteří potřebují peníze a tak tohle moc nechápu.
Jinak jsem se chtěla zeptat, jestli někdo viděl Legendy z DOGTOWNU a jaký máte na to náror. Chtěla bych si koupit originál a ještě váhám. Díky moc.http://www.bleskovky.sk/cl/15/2 25994/Heath-Ledger-Rodina-sa-hada-o -dedicstvo -
skrotena hora
Ahojte. Na stranke www.gorilla.sk som si objednala všetky jeho tituly, ktoré boli dabované alebo aspoň s českými titulkami. Dnes mi došla objednávka, v ktorej bola aj skrotená hora. Na konci filmu boli zaradené bonusy, v ktorých režisér Ang Lee povedal,že do úlohy Ennisa del Mara chcel od začiatku obsadiť Heatha, lebo to bol talentovaný mladý herec, ktorý sa na túto úlohu výborne hodil. A na rozdiel od Jakea Gyllenhaala mal prax v jazde na koni, aj v rúbaní dreva, nakoľko vyrastal na ranči. Takže pre neho bolo natáčanie viac menej zábava. Aspoň vidno, aký to bol všestranný herec. Preto sme ho mali radi a stále ho mať budeme. A viac menej mám posťahované skoro všetky jeho filmy, ale keď narazím na originál, tak neváham a kúpim si ho, nech stojí čokoľvek. -
Re: Heath L,
Taky mi není moc jasný, jak někdo takovouhle věc může po 2 měsících považovat za novinku...říkám si, jestli třeba některý lidi nejsou uplně odřízlí od okolního světa *7* jinak nic proti tobě, ale spíš mě to nadmíru udivuje... -
Re: Kletba bratří Grimmů
Moc dík za typ, hned jsem si ten filmek koupila. Jinak chci říct, že ti rozumím, taky sem chodím každý den, vlastně ani nevím proč. Možná mě to ještě víc ubijí, možná mě to naopak pomáhá si na ten fakt, že už tu Heath není, zvyknout a "zevšednit" si ho..nevím. Každopádně na něj stále s láskou vzpomínám a lidi, kteří se tu chovaj s prominutím jako prasata, mě vážně doháněj k šílenství. Heath mi hrozně moc chybí. Možná to bude znít směšně, ale když se mě dřív někdo zeptal, jaké je moje životní přání, řekla jsem spíš tak s nadhledem "setkat se s Heathem Ledgerem" je hrozný že tenkrát to bylo nepravděpodobný a teď už bohužel i nemožný.... -
Tereza
Mno jo..jeho filmy jsou proste super ale proste se na ne jeste nemuzu divat:(:(:(je mi z toho smutno:(:(:(ja u filmu brecim i kdyz nejsou smutny ale kdyz bych ho videla tak bych brecela tuplem:(je to hruza:(ani sem nevedela ze to ne me tak zabusobi:( -
Re: Re: Heath L,
ano souhlasím, myslím si, že každý snad ví, že pohřeb byl 9.2. a také jak probíhal, atd... A příčina jeho smrti, to také každý by měl vědět kdo se o Heatha jen trošku zajímá, že to byla nevhodná kombinace, o tom už jsme tu i psaly. Tak nevím Terko jestli jsi nezaspala. Všichni na něj myslíme a říkáme si, proč tak mladý, talentovaný, skvělý herec? *9* -
lenka 32
uplne vsichni to nemusej vedet ale je to vazne skoda chci aby tu byl:-( -
....
Moc mi chybí....POŘÁD !!!! *9* -
Re: Heath L,
Nezlob se, ale tohle snad už ví každý kdo tu chodí. Když jsem v jeho fanklubu tak,snad tohle dávno vím, ne? Vždyť je to z konce ledna a teď je? Pohřeb měl 9. 2.A taky skoro každý ví, že podle toxikologických testů zemřel ne špatnou kombinaci léků. Asi to myslíš dobře, ale já bych brala spíše nějaké novinky, i když teď jich asi už moc nebude.
Bohužel on už nebude, jen zůstane v těch vzpomínkách. -
Heath L,
lidi jestli ste tohle jeste necetli tak je to docela zdrcující.........Temný rytíř (Batman Begins 2) kde hrál roli Jokera. Premiéru má tento film v ČR 24.7.2008. Tato role ho prý velmi vyčerpala a začal kvůli ní brát hodně prášky na spaní, musel totiž na to totiž stále myslet..................Dne 22.1. 2008 zemřel, zřejmě na předávkování léky na spaní. (Bylo mu pouhých 28 let). Jeho rodina však tuto verzi odmítá. A policie sebevraždu také vylučuje. V jeho newyorském bytě ho našla masérka, přivolaný lékař už mu nedokázal pomoci :-(. Avšak ani pitva neprokázala jeho pravou příčinu smrti, v těle neměl žádné drogy, jen pár prášků na spaní. Někde se spekuluje o tom že si jich ani nevzal moc, ale bral je už déle a srdce mu prý mohlo zastavit. To jsou však jen doměnky. Jeho rodina nechala jeho tělo převézt zpět do rodné Austrálie, kde měl asi 1.2. pohřeb. Na pohřbu byla celá jeho rodina a nejbližší přátelé i jeho expřítelkyně Naomi Watts, tak i samozřejmě Michelle Williams, Jake Gyllenhaal a jiní.
*9* *9* *9* TOHLE ME TEDY DOSLOVA POLOZILO!! *9* -
Heath L,.....pro všechny
no jo kazdej tu pisete nikdy nezapomeneme ale já nechci zpominat ja chci aby byl *9* *9* *9* -
filda
no jasný *3* omlouvam se ony byl proste sqelej jen tomu nejde uverit ze uz tu nikdy nebude *9* -
Marianne
vůbec to nezní trapně kdybys ho videla chtelo by se ti brecet.ja se vcera divala na casanovu a on je proste sqelej jen nechapu proc zrovna on *9* proc zrovna ten koho tak obdivuju -
Re: Re: Heath L,
JJ:)ja taky souhlasim..Zkrocena hora je oproste skvela,taky pochybuju ze by to nekdo zvladnul stejne tak dobre jako Heath:):):(byl to znamenitej herec:)ale na jeho film yse ted proste divat nemuzu:(mozna to zni trapne ale me to fakt nejde:(