Přejít na výpis diskuzí

Heath Ledger

OSOBNOST 31.12.2006 
6509 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • .......

*9* byl to skvělej herec!!! *9*
  • novy fanusik

Ahojte. Pred tromi dňami som sa zaregistrovala vo fanklube Heatha Ledgera. Prečítala som si všetky príspevky v tomto fore. Niektoré sú dobré, iné zasa urážajúce. tí, ktorí nemajú Heatha v láske, nech radšej odtiaľto odpália a nechajú priestor pre tých, ktorí ho mali radi. Fanklub je predsa pre fanúšikov, nie pre anti-fanúšikov.Tí, nech si zriadia nejaký anti-fanklub a nech si tam dokazujú, akí sú blbí. A, Heath, nech už zomrel akokoľvek, bol aj tak úžasný človek a tiež nie je dňa, kedy si naňho nespomeniem.
  • Re: Re: Re: ....

tve ty seš chujo prvni tridy! *9* *8*
  • Re: Skvělý JOKER

Nějak se mi to opět nezdařilo, ale když si dáte do hledáčku Perth News, tak se tam dostanete. Dnes tam píší o uvedení traileru k poslednímu Batmanovi a můžete se na něj i podívat, i když určitě ho spousta z vás viděla.Na Perth News je spousta zpráv o Ledgerovi, ale bohužel sama nedisponuji tak doborou angličtinou, abych si dovolila o tom psát.
  • Skvělý JOKER

http://www.news.com.au/perthnow/sto ry/0,21598,23374490-5012990,00.html
  • vzpomínka v dobrém

Když si pouštím Casanovu, kde je Heath opravdu zábavný, tak jsem se musela něčemu smát, všimněte si, že když na začátku utíká po střeše, když ho honí ta inkvizice, tak že má na ponožce dírku a potom, když leze do okna, tak už jí tam nemá. Je to takové pro pobavení. Je mi líta opravdu velice líto, byl to hodně dobrý herec a těším se na filmy, které se teprve budou vysílat, ale pokud si chcete na něj zavzpomínat a trošičku se pobavit, tak se opravdu podívejte na tu casanovu. Je ho škoda, chlapa jednoho. *9*
  • ax:(

ete nieco..ked som sa dozvedela co sa stalo, plakala som, a este ako:((( bolo to strasne.. nasledujuce dni som kukala filmy v ktorych hral a spominala som:(( je to strasne:((
  • bol skvely:(((

kazdy hovori ze niektory ludia (baby) su iba nestastne preto ze bol pekny... on bol,to je pravda,ale bol to skvely herec, hral v takych skvelych filmoch, ako patriot,casanova, skrotena hora, CANDY!!! a je aj pravda ze mal nakrajsi usmev *14*
    bol prosto skvely, je ho skoda:((
  • kdo dává takové známky???

jako by mě zajímalo kdo dává takové blbé známky za komentáře...to bude asi ten člověk,který tady jenom otravuje..vy víte koho myslím,že???
  • Re: Re: Re: Re: Tahle země není pro starý

děkuji za přání a doufám, že ti lidé co jeho příznivci byli, zůstanou i nadále. *3*
  • Re: Re: Re: Tahle země není pro starý

Omlouvám se, nějak se mi to tu spřeházelo a přeji všem příznivcům Heath Ledgera krásný den!!! *4*
  • MuCk

ByL To ProStě BoReC..!! KRaSny a DobRy HeRec....ŠKoDa že ZemřeL.. *9*
  • Re: ..

taky mě to štve,že se lidi navážejí do těch,kteří dávájí na jevo svoje city..a říct o někom že je gay,aniž by ho znal to je taky dost trapný..takovým lidem bych sem zakázal chodit..ale bohužel to nejde..a tak tady musíme číst ty keci těch ubožáků...s tím se bohužel Baru musíme smířit.i takový lidí jsou mezi náma.ale zapomeneme na ty keci a budeme vzpomínat na člověka,kterého máme rádi a těch ubožáků si budeme snažit nevšímat...
  • Re: Re: Tahle země není pro starý

No o tom Alexandru jsem to taky nevěděla, až tady o tom někdo psal.Asi jsou s Colinem Ferrelem podobné typy, teď ho vlastně znovu nahradí v tom Gillianově nedotočeném filmu.
    Tahle země není pro starý- to jsem náhodou vyčetla, ale psala o tomhttp://show.idnes.cz/pet-nejleps ich-filmu-kdo-dostane-oscara-fc3-/s how_oscar.asp?c=A080223_921135_show _oscar_kot Mirka Spáčolová, tak by to mělo být z důvěrihodného zdroje. Tady je odkaz, ale je to jen malá zmínečka.
  • Re: Tahle země není pro starý

Tak to jsem nevěděla, ale nedávno jsem zjistila, že měl hrát i v Alexandru velikém.
  • Re: Re: Re: Re: Re: ach

dělá ti to tedy dobře, že se navážíš do lidí. Víš je mi tě líto, člověk jako ty, asi nemá kolem sebe moc dobrých přátel, nemám pravdu? A tak si své komplexy vybíjíš zde.
  • Re: Re: Re: Re: Re: lidé bez citu

tak ty jsi asi ubohej, neměl by ses navážet do lidí, proč na tyhle stránky chodíš? My jsme tu měli klid. Ty se asi nudíš, ale ve skutečnosti jsi zbabělec, schováváš se pod rouškou anonymity na internetu, jsi opravdu ubohej. Nech nás tady v klidu.
  • banik pico

vy ste buzeranti *13*
  • Re: Re: Re: ..

neni problem, se tu priste nemotej pod noham *3*
  • Re: Re: ..

tak na tohle můžu říct opravdu jenom no comment.. *1* *1* mě prosím z těch svejch záchvatů vynech..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit