-
Re: Re: Re: Re: aa
Dobrý den,
obávám se, že slečna Gábina upozorňovala na vaše slisis s měkkém i po l. Češtinářky může být správně dead, protože je to neologismus. -
Re: Re: ach
kua pro co mam mit pochopeni. ledgera sem neznal, nevym v jaky byl situaci a co se onen osudny okamzik stalo(a na tuty fim ze vy taky ne), tak dpc pro co mam mit pochopeni. ze na svete umira hlady denne 100 000 deti je vam u prd.le. tady budete cur...ovat kvuli jednomu rozmazlenymu holywoodskymu frackovi.teda nefim kdo je vetsi dmmnt *16* -
Re: Re: Re: aa
PS: filda se shodil sam pac napsat, cituju:
na Heatha myslím hodně..,je mi do breku nebo sem tady asi jedinej kluk mezi váma holky ba dokonce smrt někoho koho sem měl rád. to je fakt kruti narez. k tomu snad no comment a to nebudu polemizovat o jeho sexualni orientaci, to by bylo na nekolik takovych pikantnich prispevku *10* -
Re: Re: Re: aa
mno, nefim jakou pouzivas cestinu ale ja myslel anglicke slovo death a jeden z jeho vyznamu je věčne zatracen (coz si myslim ze to vystihlo pro sebevrazdu, ze) a jeste mne chytroline povez mezi jaka vyjmenovana slova bys to zaradila. nic proti tobe ale nez se tu zacnes zase pred vsema zase shazovat s IQ houpaciho kone se zamysli a radeji nic nepis..nejlepsi bude kdyz ani nebudes zapinat interne *16* -
lidé bez citu
Někteří lidé by se nad sebou měli zamyslet, než něco napíšou, přece je nikdo nenutí, aby na tyhle stránky chodili, když se jim tu nelíbí co píšeme o Heathovi. My nepíšeme nic špatného, za co by jsme se měli stydět, ale oni bohužel jo. *13* -
Re: Re: aa
Bejt tebou bych radši sklapla...kecáš tu blbosti a shazuješ lidi, který tu s láskou vzpomínaj na Heatha...navíc když neumíš ani nejzákladnější českou gramatiku, jako jsou vyjmenovaná slova, tak se pak nedivím, že místo dead píšeš death. Do kelu s takovejma lidma. *16* -
Re: Re: ....
hele jak citlivější? co jsem k sakru napsal špatně, ty inteligente? *13* -
Re: ach
to, že někdo čekne svůj názor, neznamená, že je zralý na Bohnice, spíše ti co píší tyhle články, by se nad sebou měli zamyslet, protože, tihle nemají pochopení pro ostatní a možná jste to právě vy co se straníte společnosti. -
No já rozhodně nikam jít nechci, ale chtěla jsem jen někoho povzbudit, bohužel v jedné větě to neumím.
A pro Susannu - nechodím tady abych plakala, ale pořád mě Hetah Ledger zajímá a těším se na jeho filmy, které teprve poběží a rozhodně u nich plakat nebudu pořádně si je užiju.Nevadí Ti to náhodou? Přeji Ti taky šťastnou cestu do pr.... *1* -
Re: Re: aa
díky za povzbuzení,aspoň někdo mě chápe...moc díky. -
Re: Re: ach
Teda nechci nikomu brát názor ani se ho nějak dotknout, ale to je fakt síla. Takový slohy. A nebojte ,myslim, že Ledgerova manželka si velmi brzo najde náhradu, takže ko mu je líto jeho dcery..... *9* -
Jo, naprosto souhlasim. To je fakt zralé na Bohnice. Aby jste si nevyplakaly oči děvčata!! Taky vám přeji šťastnou cestu. *1* *1* *1* *3* *3* -
Re: aa
nekomu do trenek se dostanes i jinak nez takovyma blbyma a trapnyma kecama o nekom. ikdyz v tomhle pripade maz dvojitou smulku protoze ledger byl kalibr kteremu fildo nesahas ani po chlup na jeho malicku u nohy a za druhe ledger je zkratka death.jo slisis dobre death,death,death *16* -
ach
jezisi, ted se asi vas vsech dotknu ale je to tu hotovy raaaaaaaaaaaj pro psychouse. vubec bych se nedivil kdybyste nekdo chtel za ledgerem odejit. tak si neco zabalte a stastnou cestu *4* -
Pro Michelle to už teď není jednoduché, když skrz svoji Matildu musí myslet na Heathe neustále. Matilda se určitě na tatínka už teď ptá a možná už ví, že je v nebíčku. Ona to určitě pochopí, vždyť to byla nešťastná náhoda.Puberta ta určitě bude nejtěžší, to člověk všechno vnímá více intenzívněji-smutek, radost, křivdu.
Myslím, že když bude mít kolem sebe láskyplnou rodinu, tak to zvládne.
To, že se nemáš komu svěřit si nic nedělej. Takových je nás více. Ono se sice člověku uleví, ale dnešní doba je tak zvláštní, že mám pocit, že problémy druhých nikoho nezajímají. I když tady to vypadá, že jo. *4* A na to, že jsi citlivý kluk buď pyšný, citlivky to sice mají v životě těžší, ale alespoň svět nevidí tak zkresleně. *3* -
Myslím si, že jsi udělal dobře, že jsi to sem napsal, jednak to sem patří a také se ti určitě ulevilo. A tak to má být. Myslím si, že my všichni co na tyhle stránky chodíme, jsme Heatha opravdu obdivovali, někteří pro jeho tělo, jiný pro jeho vizáž, ale myslím si, že dohromady jsme ho hlavně všichni obdivovali pro jeho herecké výkony a jeho osobu. Myslím na něj každý den, zrovna tak jako ty a mnoha dalších z nás. Myslím si, že je ho opravdu veliká škoda a s tím co jsi psal o Matildě, tak s tebou naprosto souhlasím, ale myslím si, že určitě až trošičku vyroste jí budou pouštět o jejím otci jen to nejlepší. Někdy si smrt opravdu nevybírá. A to je veliká škoda, když se pak příjde o někoho něčím významného a také otce dítěte. -
aa
je mi líto jeho dcery Matildy..až se zeptá mámy kdo je její otec..nechtěl bych být v kůži toho kdo jí to bude říkat..musí to být hodně těžké jak pro jeho nejbližší rodinu,tak pro známé a fanoušky...nechápu proč umírají tak mladí a nadějní lidi..hlavně bez rozloučení...na Heatha myslím hodně,pořád se dívám na jeho videa a je mi do breku...jako sem tady asi jedinej kluk mezi váma holky..ale kdybyste mě poznali tak zjistíte proč mě to tak vzalo.jsem hodně citlivej a smrt někoho koho sem měl rád,je pro mě dost těžké snášet.možná si říkáte proč to tady píšu,ale není nikoho,komu bych se mohl svěřit..a to není moc dobré že nemáta člověka,kterému můžete říct o svých problémech..díky že ste si to přečetli a myslím si,že je mezi náma víc lidí kteří to cítí tak jako já..na Heatha nikdy nezapomenu!!! -
No
Je ho škoda... *9* *9* -
m
Tady se to pěkně hádá *1*
Ale souhlasím s Lenkou32.Má pravdu *3*
Heath byl a pořád bude tak nějak vyjímečný,to je jasný *3* -
Re: záveť
Ano také nad tím pořád přemýšlím, je to opravdu hrozné, když zemře člověk tak náhle, aniž by se s někým rozloučil.