Přejít na výpis diskuzí

Heath Ledger

OSOBNOST 31.12.2006 
6509 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • záveť

Už to, že záveť z roku 2003 nezměnil, vypovídá o tom, že jeho smrt určitě byla něšťastná náhoda. Je to moc smutné, když si představíte, že si jdete zdřímnout a už se nikdy neprobudíte, s nikým se nerouzloučíte, žádná druhá šance. *9* http://www.blesk.cz/Clanek193674.ht m
  • Re: Re: demence to drti

nápodobně, naprosto souhlasím
  • Re: demence to drti

ten kdo ho viděl jen na fotce nebo ve filmu to o něm asi říct nemůže.. ale já jsem s ním viděla spoustu rozhovorů, pořadů a talkshow.. a byl naprosto úžasnej.. vtipnej, milej, inteligentní.. takže si troufám tvrdit, že to skutečně byl skvělej člověk.. *4*
  • ..a

ahoj lidi..tak co???už z vás trochu ten smutek opadl???mě už je o něco líp,ale pořád mi je to hodně líto...na Heatha nikdy nezapomenu...
  • Náš milovaný Heath!!!

JSI A BYL JSI NEJLEPŠÍ HEREC....NIKDY JSI NÁS NEMĚL OPUSTIT,ALE ŽE SE TO UŽ STALO,TAK NA TO JAK JSI BYL SUPROVÝ HEREC...NIKDY NEZAPOMENEME A TVOJE FILMY SI BUDEME RÁDI POUŠTĚT DÁLE...JSI ZLATÍČKO...MÁME TI VŠICHNI MOC RÁDI HEATHE A MĚJ SE TAM KRÁSNĚ....MI FANOUŠCI NIKDY NEZAPOMENEME......JSI V NAŠÍCH SRDCÍCH DÁLE...
    *14* *14* *9* *3* *14*
  • Re: ....

Tak tomu se fakt říká šlápnout úplně vedle...
  • Re: Re: normalni clovek?

Myslím, že o tom, zda byl normální by se dalo dlouho polemizovat, protože není normální jako normální. Každý to bere jinak. Pokud mám říct svůj názor, řekla bych, že normální byl i nebyl. Záleží na kontextu.
  • Hm

Hmm,tak Heatha jsem moc neznala,ale je škoda že umřel.To nepochopim *7*
  • Re: normalni clovek?

Slova normální člověk, jsem volila proto, protože jsem měla na mysli, že i přez veškerou slávu, se choval normálně. To znamená, že se nemusel povyšovat a ukazovat se, že je Někdo. To, že užíval léky, neznamená, že by nebyl normální. Kolem nás se pohybuje spousta lidí, kteří nejsou slavní a to i přes to, chodí na psychiatrii a také berou léky, neboť nezvládají třeba stres z práce, nebo uspěchanou dnešní dobu, atd... Já kolem sebe pár lidí takových mám a jsou to normální lidé. Někteří po těch lécích zkrátka šáhnou, když už není jiná možnost a v tomhle případě, to bylo opravdu, aby to jen pomohlo, nikoli to člověka zabila.

Od podzimu prožíval těžké životní období, myslím, že je docela normální, že nějaké prášky bral. Některé byly na spaní, jiné proti úzkosti a myslím, že i nějaká antihistaminika, ale nebral je ještě dlouho, horší bylo, že nazabíraly.
    Myslím si, že být hollywodský herec a žít normálním životem se nevylučuje, vždyť co to znamená, žít normálním životem.Kolik lidí kolem nás bere prášky a my o tom nevíme a kolik lidí jich nebere a vypadají jako blázni. Na nic se nedá odpovědět jeednoznačně. *3*

http://aktualne.centrum.cz/kultura/ film/clanek.phtml?id=520592&tro6303 _0_2
  • normalni clovek?

neodpustim si male rejpnuti- pro "a": nekde dole jsem cetla, ze ledger zil podle tebe jako normalni clovek.. no nevim, kolik znas lidi, co se ladujou 6 uklidnujicima praskama? myslim, ze byt hollywoodsky herec a zit normalnim zivotem se proste vylucuje..
    ale je fakt, ze nemel zapotrebi vyvadet nejaky pytloviny, aby se o nem psalo..
    a hral vazne dobre *4*
  • :-(

Mě se moc líbil jak herec tak vzhleove je to zvláštní.ti co ho maj rádi zůstanou tady,vyrostou a nikdy ho neuvidi:( chce se mi brecet fakt semho mela rada *9*
  • demence to drti

faktem je ze byl vic nez dobry herec (slovem sqely bych setril), taky byl pohledny (a kdo ne v hollywoodu, ze), nemyslim si ze by se se svou smrti nejak proslavil (to je spis k placi) a uz vubec ze by posmrtne dostal nejakyho oscara *9*
    ale nechapu jak nekdo muze napsat ze to byl sqely clovek kdyz ho videl max. ve filmu nebo na fotce to mi mozek nebere PS:(po smrti byl slavnejsi akorat lenin a lennon)
  • Re: HEATH

tvůj příspěvek absolutně nedává smysl, víc divná jak on, jsi ty *7*
  • Re: Re: Re: ..

Děkuji a nápodobně. *4*
  • Re: Re: ..

myslím si, že je to vystiženo úplně přesně. od Lenky 32, mám na věc stejný názor. *4*

To je sice hezké, že Ti připadal krásný, ale herectví je přece o něčem jiném. Přece se nebudu dívat na nějaký šíleně přiblblý film jen proto, že je tam někdo krásný.Heath měl auru třeba jako ten děda Al Pacino a tohle je dar, který má jeden ze sta.
  • Re: ..

Heath byl jeden z nejdananějších filmových herců nastupující generace. To, že se teď o něho lidé zajímají je přirozené. Vždyť zemřel tak tragicky a nečekaně a i když se o tom v denním tisku moc nepsalo, tak to stačilo k tomu, aby se lidé zajímali kdo byl. Už to, vypovídá o tom, že měl obrovské charisma. KDyby Heath hrál v takových komerčních seriálech typu Prison Break, tak nějací Wentové by neměli šanci, i když nic proti němu.A když se dívám na top 10 osobností, tak jediný on měl opravdovou úroveň. *4*

eh??..divnej??

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit