-
HEATH
Souhlasím, když je mrtvý tak je hned první ale když byl živej tak byl na nějakým 14 místě ale když je už mrtvej tak je divnej. Tak jsem ho měli poslat na první místo když ješte byl mezi námi živíma, Ale Heath byl moc krásnej herec ale škoda je že není mezi námi už !!!!!!!!!!!!!!!!!! -
..
No já neříkám že je Heath špatny nebo hrozný herec, já říkám že je taky hodně dobrý.Taky sem ho znala předtím a sledovala jeho filmy ale proč až teď vystoupal na špičku když je po smrti?Měli mu dávat velikou pozornost i předtím.(a ne v každém vydání nějakého časopisu všude TH,je hodně slavných lidí o kterých bychom chtěli něco vědět)Navíc novináři to vždycky nějak nefouknou že bych se nedivila kdyby oznámili že ho zabila jeho uklízečka.Je mi ho strašně líto a tohle si prostě na památku nezaslouží.A ten komentář sem nemyslela špatně.Nejsem naštvaná na Heatha ale na to že vystoupila jeho popularita až umřel. *9* -
Re: ..
je asi pravda že jeho smrt mu přidala na popularitě.. ale byl hvězda už dávno předtím.. a já viděla spoustu jeho filmů a obdivovala ho už dávno.. tyhle stránky sem bohužel objevila až po jeho smrti.. a nechápu jak můžeš říct že se o něj nikdo nezajímal.. když už dávno se oněm psalo, že je to nejnadanější mladý herec současnosti.. a tvoje názory mi přídou fakt hloupý.. ty si jako myslíš že když někdo umře, má se na něj zapomenout..?? a uznávat jenom ty, co žijou.???? to je dost směšný.. a pokud jde o toho wenta.. opravdu ti ho nikdo nebere.. mě se taky líbí.. na útěk z vězení se koukám.. ale dost mi vadí že o něm píšeš, i když se to sem vůbec nehodí.. už podruhý řikám, že tohle je Heathův profil.. a Went tady prostě nemá co dělat.. -
no nemužu s tebou o wentovi souhlasit videla jsem snim už asi 5 filmu a videla jsem ho ve dvou seriálech a v každým se tvářil jak kakabus -
Re: Re: Re: Re: Re: hhm
já vás tady navštěvuju ,ne asi:Dne mne se líbila heathovo role-10 věci,které na tobě nenávidím..to byla pecka...:-)a tak sorry,když vás tady vyrušujuuu -
Myslím si, že nemáš pravdu. Vycházím ze své vlastní zkušennosti. Na filmy s Heathem jsem se koukala vždy ráda i před jeho smrtí, teď se na ně koukám s tím, že mi je velice líto, že svět přišel o skvělého herce a že už nic nenatočí. To, že se někteří lidé nezapojovali do diskuse, když žil, neznamená to, že nenavštěvovali tyhle stránky. Možná bys měla chodit na stránky herce, který se ti líbí a nepřesvědčovat nás o tom, jak je skvělý. My ti to neberem, ale tohle jsou stránky opravdu Heatha, tak už možná v jeho památce, bys mu mohla dát pokoj a podívat se třeba na víc jeho filmů, možná se ti to líbit nebude, nemusí nikdo ti to nenutí, ale koukni se na herecké podání, to je opravdu skvělé a na to vyzařující charisma, nemyslíš, že o to tam jde? -
myslím si, že pokud budeme i nadále navštěvovat jeho stránky, tak do zapomění jen tak neupadne, byla by to škoda. -
Re: To není možné
A mas jeho podpis? -
..
Já nechápu proč se člověk stane slavným až umře!!!Spíš by se měli uznávat ti co žijou.A kdyby neumřel nikdo by se oněj nezajímal to vím na 1000% a to že Wenta znáte jenom jak se mračí když má hrát takovou nepřístupnou osobnost POUZE v Útěku z vězení!!To že se nedíváte na jiné filmy s ním je vaše chyba. *16* Went je skvělý herec Heath taky to přiznávám ale už je po smrti tečka.Všichni z něj udělají hvězdu až umře to je oničem!! *9* -
Re: hhm
nije Went ale Jensen Ackles je lepší -
Re: Re: Re: Re: hhm
já proti wentovi nic nemám.. taky se mi líbí.. je to prostě pěknej chlap. ale řekla bych že si na špatnym profilu.. jestli si z něj tak vystříkaná, jdi na ten wentův.. sem se to prostě nehodí.. -
Ano chtěl žít život jako obyčejný člověk nee jako filmová hvězda. Takových je málo a v tom, že by režíroval máš určitě pravdu. Na svůj mladý věk měl hodně rozmanitých rolí a určitě by nezůstalo jen u herectví. Je ho velká škoda, snad ještě dlouho neupadne do zapomnění. -
ikdyby nebyl velká hvězda pro vás...pro mne už JE!!a vždy bude..máš pravdu sjem zamilovaná:Da souhlasím s a-každý má charisma-který na tom člověku milujeme.. *15* -
koupila jsem si
aojky normálně ted jsem byla 5 dni u kámošky a kouppila jsem si 2 filmy s heathen a to candy a ples příšer oba za 99kč a málem jsem si koupila i pojídač hříchu ale to stálo už 199kč tak si počkam až to zlevněj doufám že to bude brzo *3* jo a už jsem videla candy je to dost naloženej film řikala jsem si co to asi bude když se to toči kolem drog ale bylo to husty jako diky tomu si myslim že nikdy nebudu fetovat a heat tam vypadal kouzelne nekdy sice jsem se musela až smat ale byl kouzelnej a kolikrát tam vypadal jak smutný štěňátko achjo pořád mi chybí a rozhodla jsem se že si pořídim všechny filmy co natočil no jestě mi jich dsost zbejvá ale už jich mám 7. RIP heathe i love forever -
Re: Neeeeeeeeeeeee
Premejslim, jak je mozny, ze k nekomu se takovahle zprava dostane az po mesici a pul *7* -
Re: Re: příčina smrti
ale stejně, řekni jak mu to ti doktoři můžou předepsat, v dnešní době si musí člověk dávat na všechno velký pozor, protože někteří doktoři opravdu nevědí jak léky dohromady fungují, vím to z vlastní zkušennosti. -
Re: Re: Re: Re: hhm
souhlasím s tebou, heath byl prostě jen jeden a tím navždy zůstane. Každý člověk je osobnost jen jedna. Ale o tom jaké má charisma, tak to ovlivňuje do jisté míry sám a myslím si, že Heath opravdu i přez velkou slávu, byl stále normální člověk a nevybočoval z davu. Opravdu je veliká škoda, že už nebude točit žádné filmy, protože si myslím, že po čase by šel určitě do něčeho jiného a to třeba, do nějakého scénáře a nebo by film režíroval, jsou to jen domněnky. Ale je toho chlapa obrovská škoda. -
Re: Re: Re: hhm
Já Ti to neberu, už podle Tvých výrazů tam jde o něco jiného než herectví, jsi do něj prostě zamilovaná!!! *3* A klidně buď, ale věř, že z něho nikdy žádná filmová hvězda nebude. -
Re: Re: hhm
ta jeho mimika je KRÁSNÁ!!!!víš?:D,po té herecké stránce,to newím jak Heath,ale WENT NEJÚŽASNĚJŠÍ!!! *14* *14* -
Neeeeeeeeeeeee
To neeeeeeee já to zjistila až dneska, Heath je mrtvý *9* *9* to nee *10* tak báječnej veselej kluk s kouzelným úsměvem *4* *9* *9* *9* ach jooooo snad to nebyla sebevražda! *9* neee!
Sbohem Heathe, byl jsi báječný člověk!Určitě na tebe nikdy nezapomeneme.... *4* *9* *9* *9*