-
Re: Re: Re: ...
2. místo..! -
budete brečet
pěkné stránky mrkněte na ně, já jsem se na ně před chvilkou koukla a zas jsem bulela.www.youtube.com/user/Cliffy4 479 -
:-(
HEATH LEDGER - ALONG FOREVER *14*
FOREVER AND EVER AMEN
HEATH LEDGER HEATH LEDGER HEATH LEDGER HEATH LEDGER HEATH LEDGER HEATH LEDGER HEATH LEDGER HEATH LEDGER HEATH LEDGER *14* HEATH LEDGER HEATH LEDGER HEATH LEDGER -
proc zemrel
"kumulativni ucinek prasku na uklidneni" - to jsem vcera cetla. ze mel v sobe asi 6 ruznych uklidnujicich prasku a jaksi se vzajemne nesnasely.. :(( -
candy
ten film candy jsem videla vcera a teda nic moc.. celkem blbost. ocenuju jen, ze se ledger nebal vypadat jako hnusak.
ale v pujcovne maji i toho casanovu, tak toho zkusim priste :))
mimochodem - nezda se vam, ze marek taclik se mu docela dost podoba? -
Re: Re: Re: Nooo...
No asi je to normální, že se to někomu líbit nemusí, ale myslím, že Zkrocená hora je tak profláknutý film, že každý ví, na co se asi bude koukat. A tak nevím proč se na to někdo kouká, když mu to připadá nechutný.Pro mě super film se skvělými mladými herci a herečkami. *3* -
Re: Re: ..
Rest In Peace *9* -
Re: Re: Nooo...
jak nechutny??normalně to je normalní že se někomu nelibi když vidi 2 chlapy..ale musime uznat prace to byla skěla!!!protože toto je dobre ne dobra skvěla a těžka prace... *13* -
Re: Re: Candy
Čtyří pírka je opravdu krásný film, i když kritiky moc nechválený. Opravdu stojí za to ho vidět. -
Re: Candy
Candy, jsem viděla. Mám jí na DVD. Je to pěkný film, ale smutný. Je diametrálně odlišný od ostatních Heathových filmů, je jiný. Myslím, že to byla zase role ušitá na míru. Ale Heath má spoustu odlišných rolí. Nebál se jich a své role si pečlivě vybíral, takže každý jeho film je jedinečný a skvělý. Viděla jsem většinu jeho filmů a většinu i na DVD mám. Chybí jen Ned Kelly. :-( Ten nějak nikde nedávají, abych si ho mohla nahrát na harddisk nebo někde koupit DVD. Pevně věřím, že brzy ten film uvidím a že ho budu mít. ;-) Strašně hezkej je film Čtyři pírka - zkouška cti. Ten moooooc doporučuji. Ach jo, chybí mi!!!! Ale je v mém srdíčku. Forever, Heath!! -
Re: in not there
Taky jsem ho ještě neviděla, ale myslím si, že to bude spíše typ filmu do filmového klubu a tyhle filmy já můžu, taky proto si Heath Ledgera vážím, že do takových rolí šel. Zkus se podívat na tyhle recenze.ttp://www.csfd.cz/film/1360 82-im-not-there/ *3* -
im not there
vím, že film ještě neni v prodeji, že bude za delší dobu, ale jen jestli jste ho už někdo neviděl třeba na netu. chtěla bych vědět jen názor. dík -
in not there
neviděli jste někdo film In not there? -
Re: Re: ...
na první místo se dostane a doufám, že mu uděláme obrovský náskok před všechny, aby se tam udržel co nejdéle. -
Re: ...
jeho profil už je na 3.místě!!a už se dotahuje na tu trapnou hillary duff..ale na prvním místě je ten týpek z Prison Breaku...to budě těžké,ale musíme věřit!!! -
...
jo a taky jsem moc rada, že jeho profil navštěvuje tolik lidiček, kery na něho porad vzpominaji! a pro ty co se tu bavili o casanovovi... film jsem videla a diky nemu jsem si heatha zamilovala!! pro vsechny fanousky doporucuju *4* -
...
Ja mam Heatha moc rada. Jako herec byl strašně nadanej a na svůj nizkej věk natočil dost filmů a každy z nich je něčím odlišný a vyjmečný. Jsem mocka zvědava na temnýho rytíře.... hlavně na jokera :) a to že Heath zemřel.... dost mě to vzalo.... 2 dny mi bylo smutno a brečela jsem..... ale je fakt, že u mě v srdíčku stále žije a nikdy na něj nezapomenu!! *4* -
Re: krasnej herec...skoda ze uz neni mezi zivima:-(
jo máš pravdu.. já si to opakuju denně.. heath byl prostě jenom jeden.. R.I.P -
.
je mi hrozně líto že umřel...byl to fakt užasný herec a tak hezký...teď už je jedno komu se líbil a komu ne. teď uý tu určitě nikomu vadit nebude. *9* *9* -
krasnej herec...skoda ze uz neni mezi zivima:-(
je ho strasna skoda byl to klasnej herec a ted je mrtvaj...nikdo uz nebude jako on...je ploste nenahraditelnej:-( *9* *9* *9* *9* *9* *9* *13*