-
:(...
:(...měl všechno před sebou...a ani neuvidí malou vyrůstat:( -
Co dodat
Ahojky vsichni,ctu tady vase prizpevky a...uz odpoledne jsem zjistila co se stalo a nejak se z toh nemuzu porad vzpamatovat.Byl mym oblibenym hercem od nacti let,kdy jsem ho poprve videla v 10 veci....S napetim jsem ocekavala kazdy jeho dalsi film, bohuzel,uz se nedockam.Dzte se vsichni.... -
...
ahoj, ani nevím proč sem vlastně píšu, Heath nepatřil mezi mé star, i když třeba film příběh rytíře se mi s ním velmi líbil, určitě to byl velmi talentovaný herec, zpráva o jeho úmrtí mě ale docela vzala a tak mi to nedá a musím sem napsat, když jsem se to doslechla, tak jsem si řekla, že to není možné, tak mladý, slavný a krásný? to je hloupost, nějak se mi tomu nechce věřit...a je mi ho líto, ale pokud si vzal život dobrovolně pak .... -
Re: <3
já taky nebyla žádná praštěná faninka ale uvěřit tomu nemůžu. je to docela šok. byl vážně pěknej. -
:(
Heath byl suprovej, byl to můj nejoblíbenější herec a taky bude!!! Viděla jsem plno jeho filmů, ve všech se mi děsně líbil. Můj velký sen byl se s ním někdy setkat. Ted už to opravdu není možné. Stále tomu nemůžu uvěřit. *9* *9* -
Re: ??
Mluvíš mi z duše. Nebyla sem žádná šílená fanynka, měla sem ho prostě ráda, protože to byl opravdu dobrý herec i člověk. Nečekala sem, že mě to tak sebere, ale sebralo... Já si myslim, že se nechtěl zabít, jen to s těma práškama přehnal *9* R.I.P. -
to AneRiv
Z lidi jako ty je mi na bliti. Nikdy te nezajimal, ale jeho smrt te VZALA, bozee, takova primitivita!!
Nema smysl rikat nic k jeho smrti, byla to jeho volba..bohuzel.
*9* snad mu je ted lip *4* -
<3
To je hrozný!! Já tomu pořád nemůžu uvěřit!! Viděla jsem hodně filmů, kde hrál, ale jako fanynka jsem zrovna nebyla, ale teď když to čtu, tak to je fakt taký zvláštní!! Zajímá mě: Proč?? *9* Ale pěknej fakt byl *14* *9* *9* Já chci, aby to byl jenom nějakej drb!! *9* *9* *9* -
??
Nemůžu říct že jsem byla nějaká extra fanynka, dokud jsem se dnes ráno nedozvěděla že zemřel, nejevila jsem o něj vcelku žádný zájem, občas jsem koukla na jeho fotky nebo film¨, ale teď když zemřel, mě to strašně vzalo. Vlastně by nemělo .. je mi ho líto jako člověka, a ne jako filmovou star , ani jako sexy chlapa který navždy odešel.. prostě zemřel dobrý člověk. To mě mrzí! Pokud to byla sebevražda tak nevím kam dal myšlenky na jeho dceru, co s ní bude? žádné vzpomínky na otce, jestli to sebevražda byla, tak v tu chvíli neměl promyšleno co dělá! Celý den ho nosím v hlavně a přemýšlím o tom , jestli to celé je pravda. Když se řekne "Heath Ledger je mrtvý" .. docela mi to nedává smysl *9* *9* .. proč se to muselo stát? kéžby nestalo .. Rest in Peace Heath .. upřímnou soustrast celé rodině! Cítím s vámi za strátu upřímného,mladého člověka, který měl celý život před sebou! -
-
Jsem z toho dost v šoku *9* byl to fak skvělej herec .... REST IN PEACE! -
Re: Re: sobeckej dement
Svým způsobem je to smutné i veselé pro nás, kteří nejsme tak bohatí a slavní, že ani ti co jsou, nemusí být nutně šťastní. Pro mě je to spíš smutné. Ale znovu podotýkám, že není jisté, že se zabil úmyslně... -
:-(
*9* *9* *9* taky krasny byl..a tak brzo umrel -
RIP
Řekněte mi, proč mu nedáte pokoj a dohadujete se o hloupostech. Faktem je, že umřel skvělej herec, ale hlavně mladej člověk. Rest in peace! -
Re: mazec
jn presne tak taky mne to vzalo byl to muj oblibeny herec -
mazec
Jsem z toho celkem dost v šoku. Mladý, pohledný, úspěšný... -
Re: *
Dekuji za tento prispevek,vidim,ze nemam tyto pocity sama,ani ja jsem nepatrila k fanynkam,ale dnes rano jsem se citila,jako by snad umrel nekdo koho jsem znala...myslim na nej cely den,je to tak smutny,navic jsem cetla na people.com,ze ani pitva nepotvrdila to predavkovani,mel zapal plic,ale laborator potrebuje tak 10 dni na dalsi testy.mozna ze zapal plic v kombinaci s leky na spani proste tohle zpusobil....zabit se zamerne ale urcite nechtel. -
Re: blazniva.bruneta
Je ho opravdu skoda byl krasnej a strasne dobrej herec:(je ho opravdu skoda ale uprimne je to debil proc to delal??!!!njn je ho skoda ale opravdickej krasavec:( *9* *9* *9* *9* -
Re: ???
Je pravda, že sebevražda je asi zbabělost, ale za 1. to není vůbec jisté, že jí doopravdy spáchal a za 2. nesuď nikoho, koho neznáš a komu nerozumíš. Možná neměl důvod, ale ani to nedává nikomu právo ho urážet. Možná se to nezdá, ale jsou i problémy, které se nadají řešit. Neschvaluju sebevraždy jen si netroufám soudit. -
Re: Re: Re: tak to chodí na té jiné lodi
Bohužel... *9* Náhodou sem si všimla, že je o něm malej článek v novinách, bylo to teď 15.1. -
Re: Re: Von se předávkoval?
Fakt lékaři řekli, že se nepředávkoval? Byla bych radši kdyby měli pradu, ale zatím jsem všude slyšela, že se předávkoval.