Přejít na výpis diskuzí

Heath Ledger

OSOBNOST 31.12.2006 
6509 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Re: Von se předávkoval?

tak co to bylo když ne sebevražda?....podle mě i když se mi tomu taky nechce věřit se opravdu předávkoval.... *9*
  • Re: Re: tak to chodí na té jiné lodi

Brad Renfro taky? *9*
  • blazniva.bruneta

Škoda ho...:-(
  • .,.

ty jo,jeho smrt vzala hodně lidí a samozřejmě i mě,byl mi taky strašně sympatickej,sice jsem viděla jenom Příběh rytíře,ale i přesto jsem si tohoto herce oblíbila a Zkrocenou horu jsem sice neviděla,ale určitě to napravím,kolik slyším na tento film ohlasů,ale určitě to nebyi jenom tyhle filmy................a ted jsem viděla na nově o tom jak se nejspíš zabil a slzy nemůžu a nemůžu zastavit *9* jak taky většina lidí píše,nevíme co se v něm dělo,a je mi to staršně líto,hlavně at se to vyřeší v pohodě *9*
  • :-/

Je to pravda, sebevražda není nic než zbabělost a ve většině případů ten člověk není v situaci, která by se nedala řešit. Je prostě jen už unavený a má toho dost a chce se přestat rychle trápit, tak to udělá tím nejpitomějším a nejjednodušším způsobem. Já chápu, že jste ho měli rádi a chcete ho bránit, já ho měla taky ráda, ale je hloupost bránit sebevrahy, to je jako byste je podporovali. Žádná sebevražda není nevyhnutelná. Když už, tak pochopím nemocného člověka, který trpí bolestma a ví, že už to nikdy nebude lepší. Takový člověk už se s tím trápením těžko smíří. Chápu, že jsou psychické problémy, kdy člověk dělá věci, které by při jasné mysli nikdy neudělal. Ale to není důvod sebevraždy omlouvat.
  • :-(

Predavkoval,mel u sebe rozhazeny prasky na spani *9* *9*
  • Re: Von se předávkoval?

on se nepředávkoval,lékaři sebevraždu vyloučili
  • Von se předávkoval?

Hele von se předávkoval včera? *9*
  • Re: R.I.P.

Jj...bohužel *9*
  • R.I.P.

Rest in Peace...
  • 10 things I hate about you

Vsichni mluvite o Pribehu rytire ale co 10 duvodu proc te nenavidim? tam jsem si ho vsimla prvne a tam proste nema chybu ( ne ze by nekde mel *3* ) nektere sceny s nim jsou nezapomenutelne...
  • Re: tak to chodí na té jiné lodi

nebo před týdnem zemřel Brad Renfro(filmy Nadaný žák nebo Tom a Huck), tomu bylo 25 let *9* Sice nebyl tak známý, ale stejně... Takové talenty, je jich škoda
  • Re: ty jooo

Wow...to je teda asi fakt hustý když 3x čumíš! *9*
  • Re: *

Uplně jsi mi vzala slova z pusy... Přesně takhle to vnímám i já. Nikdy jsem ho nijak nezbožňovala nebo tak podobně. Jen mi byl sympatickej, dobře hrál. Ale tohle nemůžu dostat celej den z hlavy a dokonce kvůli tomu pořád brečim, což prostě nechápu, ale nemůžu si pomoct. Je mi ho strašně líto a je ho škoda. Myslím že byl pro světovej film velkýn přínosem...
  • sprostarny nech nekam inam

hele ledgerko, ty jdi do piči... se svym slovnikem!!! nikdo ti nebere, zes byla v komparsu a ze byl skvelej... prave proto, ze byl skvelej je po nem spoustu lidem smutno... vono je tototiz dycky tragedie, kdyz nekdo umre at tak nebo tak ...a od toho jsou tyhle fora, aby tam lidi psali svoje nazory. tys ho sem ostatne taky napsala, ne ?! a nemusime bejt vulgarni !!! M *13*
  • Re: ....

čůůůůůráku vůbec nevíš....tak di do píči....
  • nechte ho na pokoji!!!

děte do píči s těma dohadama...umřel...a tim to končí!!!tak ho nechte aspoň teď v klidu!!...byl úžasnej, příběh rytíře je moje srdeční záležitost...hrála sem tam v komparsu, a HEATH byl skvělej...nikdy na něj nezapomenu jako spoustu jinejch lidí, ale jestli si to vybral sám, tak je mu teď aspoň dobře...TAK UŽ HO NECHTE BEJT...
  • *

I když ve Zkrocené Hoře byl nepřekonatelnej, nemůžu říct, že bych někdy byla Heathova velká fanynka. Ale dnes ráno jsem se dozvěděla, že zemřel a celý den to nemůžu dostat z hlavy. Je mi to moc líto a ani ne tak proto, že to byl známý herec, ale prostě proto, že to byl člověk. A smrt předávkováním práškama na spaní? Vůbec tomu nedokážu rozumět - 28 let, celej život před sebou, dvouletá holčička, která teď nemá tátu. Jestli to byla sebevražda, nedovoluju si ho odsuzovat, nedokážu si totiž představit, co se mu honilo hlavou. Nevím, co víc napsat jen asi, že je hezký, kolik lidí po celým světě na něj a jeho rodinu myslí. Moc mě to mrzí, přála bych si...přála bych mu...aby se tohle nestalo.
  • tak to chodí na té jiné lodi

Vážení a milí, ač mi to připadá skoro jako blbej fór, realita je bohužel taková... Tam v tom jedou všichni... jak je vidno i na první pohled rozumní lidi (herci). Mají k tomu neomezenej přístup a zlákat se jednou (a většinou i víckrát) dá každej. Nikdo však nebude troubit do světa, že si šňupnul nebo píchnul... Co a proč se skutečně stalo se už bohužel my obyčejní nedozvíme ... Hollywoodští Herci (a zpěváci) jsou zvláštní skupina "mimozemšťanů" na týhle planetě, kteří mají "svůj" neuvěřitelnej a bláznivej svět ... za všechny : River Phoenix, Jonathan brandis z nekonečného příběhu 2, Michael Hutchence, ... atd... atd ... *13* *4*
  • :-(

citím s blízkými a je mi to strašně líto ...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit