-
Zápal plic
Ted sem se na x17online docetla ze mel zapal plic... A pry to rozhodne nebyla sebevrazda! Neodsuzujte ho tak rychle, vite jakej je bulvar, tohle je pro ne nejtypictejsi pricina smrti... -
ach jo
Mě to taky dost zaskočilo. Brala sem ho jako opravdu dobrého herce. Měl před sebou budoucnost *9* je mi to líto -
Souhlasim,ale..
co kdyz mel ale problemy, ktery my nechapem ??.. -
???
jak se mohl zabit....nechapu....
jako herce sem ho mela rada.ale tohle.
sebevrazda je nejvetsi zbabelost, clovek by pred problemama nemel utikat.mel by je resit... -
sobeckej dement
Další ze sobeckých dementů, kterému nedošlo že ublíží hlavně svým blízkým *9* *9* *9* -
ach ne
no prave jsem se ve skole v informatice docetla ze zemrel. no ja jsem jako oparena porad tomu nemuzu uverit. *9* -
Debil
debil!!!!!!!!!!!!!!!
*16* -
CHJO
To je vážně síla, ráno jsem to viděla ve zprávách, úplně mě opařilo, myslela jsem si, že je to hloupý vtip, nebyl....škoda ho....charismatický, pěkný a navíc dobře hrál...takových je málo...ať se má tam nahoře krásně... *4* -
.......
asi tak před rokem sem ho zbožnovala ale ted me to docela sebralo!!!!to nejni možný:(:( -
Re: ....
No comment... -
....
HLAVNĚ SE Z TOHO NEUDĚLEJTE!!! VYBRAL SI SVOJÍ CESTU SÁM, TAK TEĎ TO MÁ...... -
Re: Re: Re: Ani já
Děkuji. Na You Tube chodím. Znám všechny ty klipy a rozhovory. Ale kouknu se zda tam není něco nového. Děkuji. -
Re: Re: Ani já
Jestli chceš vědět víc tak na you tube
je tam několik krásných vzpomínkových klipů na něj ale upozorňuji budeš brečet ještě víc -
Re: Ani já
Jsem ráda, že nejsem sama. Jsem zaregistrovaná na jeho oficiálních stránkách, ale nemohu se tam dnes dostat. Asi to mají nějaký zablokovaný. Myslela jsem, že se tam třeba dočtu víc. -
Ani já
To jsem ráda že nejsem sama .taky už nejsem žádná mladice ale je mi hrozně líto a brečím -
Re: Jeho úsměv
Ani já na jeho úsměv nikdy nezapomenu. Na něj se ani zapomenout nedá. Už půl hodiny tady brečím, připadám si jako bláznivá puberťačka. V mém věku se to nehodí, ale nejde to zastavit. Nemůžu si pomoct. S Bohem Heathe... -
Jeho úsměv
Nikdy nezapomenu na jeho úsměv.sledovala jsem jeho kariéru několik let měnil se před mýma očima z chlapce v muže,ve svých rolích i jako člověk.Je mi moc smutno -
Proč...
Všechny vás zdravím, ráno mi přišla smska od kamarádky a v ní, že Heath zemřel. Nemohla jsem tomu uvěřit, tak jsem vlítla na net a tady nic jiného nečtu. Tak moc mi to je líto. Ale v mém srdci už zůstane na vždy. Poslední dobou vypadal unaveně, myslím, že ho ta práce a kariéra zničila. NIKDY NA NĚJ NEZAPOMENU. Ať je mu země lehká.. -
x(
achjo, je to velká škoda, měla jsem ho ráda. nechápu, proč to udělal, když tu zanechal manželku a dcerku a ještě k tomu byl tak mladý a skvělí herec...x( -
zemřel
Také tomu nemůžu uvěřit, přečetla jsem si to na seznamu. Chudák jeho přítelkyně a dcera...Jako Ulrich von Lichtenštajn v Příběhu rytíře byl naprosto senzační. Je ho škoda. Je škoda, že se nedokázal s životem víc poprat. Nebýt teď v práci, tak bych zaplakala...Takovej krásnej úsměv *9*