-
:)
chuďánek malý, kunivý -
sonka
to vážne je mrtvi som si to prečitala v spravach taky dobri mladya pekny herec *9* -
Né.........!!!!
To, že umřel jsem se dozvěděla před chvilkou na Evropě 2 a zpočátku jsem tomu nemohla uvěřit, ale teď když tu vidím v profilu i datum úmrtí a to, že se předávkoval...Pořád tomu nemůžu uvěřit. Byl tak mladej a tak úspěšnej. Vždycky jsem žrala s nim filmy jako Příběh rytíře a Cassanova. Jsem z tohohle velmi smutná. *9* *9* *9* *9* -
smutek
Jsem z toho taky velice smutná....byl tak mladý, jaké mohl mít problémy, že udělal něco takového?
Minuta ticha na uctění jeho památky...... -
Je to velka škoda
měl jsem ho jako herce rád jeho výkon ve Zkrocené hoře byl na oskara je to moc smutné !!! -
zemřel nám náš miláček
Ahoj,zdravím všechny fanynky tohoto úžasného herce.Je to asi 10 minut co jsem si přečetla, že se předávkoval léky na spaní a zemřel. Je ho veliká škoda. Takže milé fanynky plačte.....já plakala -
No nevim
Nevim jestli předávkování ale jo, prý zemřel. :( -
Heath Ledger dead
Akorát čumím na cnn a říkaj, že umřel na přdávkováné drog. Nechť je mu země lehká *9* -
přirození
Nechápu, jak tu někdo může psát o jeho přirození. Osoba, co to psala by se nad sebou měla zamyslet! -
Re: Pindik
Fakt... Udivuje mě jak někdo může něco takového napsat. Až vyspěješ, tak budeš psát jinak. *13*
Myslím, že je překrásnej celej, i když poslední dobou je na něm vidět únava. Ale věřím, že jakmile dotočí Jokera, tak bude zase vypadat svěže a bude k zulíbání. *14* *3* -
Pindik
ma prekrasnyho pindoura a sourka *4* *14* *14* *14* *14* -
:-)
Velmi mu to slušelo ve filmu příběh rytíře *1* -
Re:
mě při Casanovovi bylo pěkný horko *3* *14* *4* -
Mám nový blog
Ahoj,mám nový blog a zajímá mě jaký na něj máte názor.Mohli byste se podívat na můj blog a třeba do komentářů mi napsat jak se Vám líbí a co bych měla vylepšit.?Budu moc ráda!!! ahojík... www.hsm-1-2-3.blog.cz -
Nové fotky
Ahoj všem, přidala jsem vám sem pár fotek Heath. Mám jich asi 300, tak sem občas nějakou vložím. *3*
Na světě není nikdo, kdo by byl přitažlivější a úžasnější než je Heath!!!! *14* -
Rozchod
Heath se rozešel se svou přítelkyní, se kterou má dítě (možná 2). Zkouší to s někým jiným, ale je to podle mě typický sukničkář, takže počkat pár let než se sexuálně uklidní a pak ho lapnout. Patří mei the best herce-je hezký a hraje výborně. *4* *3* *9* -
10 důvodů, proč...
nevíte, kde bych ho mohla stáhnout??? DVD zklamalo... *9* -
já ho žeru
*14* kaneeeeeeeeeeeec *14* !!!!!!!!!!!! *3* -
Re:
no a co, je stejně nejlepší taky ho miluju *8* -
heath
Musím přiznat že je opravdu pohledný a nejvíc se mi líbil ve filmu 10 důvodů proč tě nenávidím tam byl hrozně hezký *15* *4*